ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já si jako čerstvá matka někde přečetla (od té doby moudra nečtu), že dítěti se má v tomto věku odpovídat na každou otázku atd. Nejlepší rady jsou ty slepičí v ženských časopisech. no, tak jsem odpovídala. jednou hodinu cesty z konečné na konečnou, kdy dítko pálilo jden dotaz za druhým. Ke konci se paní sedící přede mnou ke mně obrátila a pravila: Obdivuju vaši trpělivost, já už bych parchanta dávno uškrtila. A jedna moje známá odpovídala svému dítku: No, to je zajímavá otázka. Musím se nad tím zamyslet. A odkráčela z dosahu.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

larelay: Tak z toho opravdu strach nemám, že by se přestali všichni 3 ptát...Malá vstala dneska blbě, takže místo mamí se ozval jekot... v 5:20 .... vzala jsem ji k sobě s tím, že má ještě spinkat... zklidnila se, neusnula, vypochodovala za mnou z ložnice a už jela: Mamí? táta? Kamí? bácha? .... ještě jsem ani nerozlepila oči :oops:xD
    Vstal Kamil a mamí? Už jsi volala Renátce? (kadeřnici, potřebují ostříhat), vykutal se Mates a Mamí? Ještě jsi nevyplnila Fragment? Dneska přinesu ještě Albatros.... krucipísek bylo 6 ráno!!! Do toho malá: Mamí? táta? babí? Takže - táta ještě spí, ne - příští týden, máte prázdniny - je doma - ne, asi o víkendu - šel dát Tereze - další dotaz, co je v lednici? - oblíká se - atd...
    Do toho přišel Mates: Mamí a když na protější straně polokoule chodí hlavou vzhůru není jim špatně? Cože? zopakuje otázku ... Tak to nevím... No tak řekneme vědcům, ať to vyzkoumají ... je mu 10, kam na to chodí netuším.
    No a máme super slovo - bohužel neumí vyslovit celé jméno pokémona Pikaču, chybí prostřední slabika... tak když Kamil jde chytat pokémony tak ječí: Pi..úúú a chce ho ukázat - má Valentýnkého se srdíčky a moc se jí líbí... jen to vysvětlovat někomu je záhul. :cry::p

3. -pechfógl-

Můj malej tak říkal čepičce. Taky dost výživný - v parku, v kočárku, kolem ostatní slepice a on to huláká na celej Riegrák....

4. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dnes málinko deň-blbec, no pri týchto príspevkoch sa nedalo nahlas sa nesmiať a už je lepšie, vďaka :D

5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Děvčata také znáte ten pohled dítěte, když položíte néjakou otázku vy jim? Úplně čtu "Jak tak chytré dítě může mít tak blbé rodiče?" To už "bagr" nefunguje...

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

My jsme u dětí školou povinných praktikovali taktiku - dítko položilo dotaz a dostalo encyklopedii se slovy: "tak si to vyhledej".
    Většinou to zabíralo a ptalo se jen u "rodinných večerů" ;)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Firnajs, co se na nás ještě chystá? Od včerejška mi svítí vlákno Akce jako nepřečtené a přitom tam nic nového není, to znamená, že je někde nachystaná časovaná bomba... A to je zatím "jen" jedenáct souběžných akcí :oops: xD

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

9. Y_n_O

Sopti, tak dlouho? No, ono to uteče, buď budu dvanáct hodin v práci nebo spát, než zas do té práce půjdu a pondělí bude hned... ;)

10. larelay

larelay Analytik fóra

Y_n_O: tomu se říká závislák :) To ti těch 11 akcí nestačí? :D
    Mě by spíš zajímalo, jestli budou letos Dožínky, protože vloni jsem nabyla dojmu, že to dělá víc zla než radosti a nebudou...? Ale zase aby nebyly, to by mi přišlo jako docela sešup dolů s farmou. Ale zase letos tam nemám, co dát, jak hraju jen akce, není za co kupovat na trhu, a ten je táááák drahý :( Ví se něco o Dožínkách?

evainfo, Jonsdorf a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

larelay, nejsem závislák, jsem konzument... xD 11 akcí je super, když já využiju asi tři... Myslím, že jednu jsem už dohrála. O Dožínkách nic netuchám, nechodila jsem k sousedům na zvědy, nějak nebyl čas.

larelay a Jonsdorf tohle ocenili.
  12. larelay

larelay Analytik fóra

Y_n_O: díky, tak asi se brzy dozvíme. 11 akcí je super pro RT :)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Tak jsem mrkla k severním sousedům, TOP3000 se zase bude hrát na speciální ploše... dál už jsem to nečetla, protože to bude zhůvěřilost větší, než loni, páč mám pocit, že zase ubrali políček...

Naposledy upraveno: 27/10/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ubrali políček?
    Ynočko neblbni, myslíš něco jako 48 roce?
    Že by se k nám konečně vrátili oni dva pěvci?
    Gott-Walda?

mamča50 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Chichihci, chochocho, chachacha unavená jsem, až dovařím koprovku, zalehnu, než půjdu do procesu, ale co jsem vyslídila, platí.

Jara268 tohle ocenil(a).
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ty-jóóó... KOPROVKA!
    Tak to pošli adresu a já si vezmu ešus!
    Tedy pokud jí děláš na sladko?
    Mňam...

mamča50, Jara268 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Jonsdy, napolosladko, řekla bych. Ty jsi první chlap v řadě po mém zeťákovi, který ji jí rád xD Kdyby to šlo, pošlu ti kýbl...

18. larelay

larelay Analytik fóra

Y_n_O: nejhodnější a nejšikovnější, děkuji.
    Tak ti "moji" chlapi teda koprovku taky milují, a taky bych to nazvala asi na polosladko :)

marketka47, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  19. -pechfógl-

Sem obědy dovážejí s polévkami "dle denní nabídky". Tek otevřu ešus - a v něm koprovka. Kdyby aspoň rtu omáčku, co byla k obědu předevčírem, trošku naředili vodou! takhle to půjde rovnou do výlevky, předělávat, aby se to dalo jíst, nebudu.

20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Také miluju koprovku... bohužel z celé rodiny jenom já a jenom pro sebe si ji vařím opravdu málokdy :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.