ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj surikata47, pokud se ti neotevřel včera ořech a jseš si jistá, že jsi "bušila" do toho správného ořechu, tak zkus kontaktovat herní podporu: Jak kontaktovat herní podporu. Snad ti s tím nějak pomůžou.

Přeji pěknou hru

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Surikata, vše o obrázcích máš tu
    a vše o příspěvcích zase tady
    (Zkouším dávat odkaz, tak mě, pls, nebijte, ju. Třeba se to povede :oops:)

Edit - povedlo se :music:, nejsem lama, juchuchůůů

Naposledy upraveno: 24/6/15
  3. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj farmari,manža vcera prosel uspesne cukrovou kontrolou( samozrejme hned letel na pivo)jak jinak,tak dnes pecu kachynku,nove zeli a karlovarskej knedl,na pocest jeho 65,to aby se necitil odstrcenej,jeste ze to miluje i ten muj malej hosicek,pocasi to je kapitola sama pro sebe,mi jen cekame,kdy zacne padat snih,topime jak v unoru a ja tak chodim i navlecena,pac jsem strasnej zimrlik,kdo jede do tepla --koukejte ho privezt i sem pa

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Po papání kafíčko , má milá babičko . To pravila snacha a tak mám kávu ,
    hřeji se vzpomínkami na loňské léto, kdy pláž omývaly vlny , já ležela pod
    slunečníkem, srkala nápoj lásky ...co to kecám ...osvěžující nápoj ..xDxD
    Krásné slunečné počasí , jemné ruce fešného mládence mi masírují
    nohy..:inlove:....jéjda xD.
    Ale teď vážně , teplo by už bylo třeba , neb vzpomínky na dovolenou v exotu
    mi lezou na mozek.

skalara.v .... to mi povídej ....vždyť já doteď žiju vzpomínkami na minulé
    léto :inlove::inlove:. Já tu nebudu , já zdrhnu . xDxD

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmankote, kafe! Před půl hodinou jsem si dala vařit vodu, no....No nic, malí a blbí můžou dvakrát, že jo :D
    (mám na délku asi 168 cm - to jen, kdyby byl problém se zařazením do jedné ze dvou výše uvedených kategórií xD;))

Evi, ouplně se tam vidím...lehátko, vlnky šplouchají, ten nápoj s tím masérem, zapadající sluníčko, cikády řvou jako krávy...:inlove:

Sopti, neboj, nejsi sama, také budu okupovat domov ;) (hlavně balkon)

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Děvčata nešilte, já letos zůstávám doma a vy mi tu děláte takové chutě. ;) Že já nakonec vyberu synovi spoření a taky vyrazím do teplých krajin. Úplně jste mě navnadili. :inlove: Jen nevím, jestli budu mít i na toho maséra:oops:

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Ach jo,teple krajiny,more,maser,drinky atd......,měli jsme odletet 23.06 ,osud to chtěl jinak,no neda se nic delat:(

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné slunečné odpoledne závisláci...

Tak jak to tady čtu mituli a spol, hned bych jel také!
    I maséra bych hravě zastoupil.
    Je to moje oblíbená činnost.
    :D
    Massages, pozor neplést si s messages.
    Neb to poslední teď píšu...

Já, jak sem psal již dříve, vyrážím do Francie.
    Přátele a dobrou náladu žádné moře nenahradí...
    Na nuda-pláži rozumují dva chlapy:
    „Podívej, jaký jsou ty nahatý ženský pěkný!”
    „Ale sotva si s nějakou něco začneš, každá chce hned něco na sebe!”

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli, nesmutni, třebas to vyjde jindy ;)
    A co děláte na farmičkách? Do akce daleko. Je tu nůďo. Vyzvedla jsem z úkolu jeden párty lístek (za 8 huňatejch čumáků), bo byl na kole strašák a co myslíte, že mně dali ? Správně, pět fuseklí :cry:

Jonsdorf - na těch massages (rhb) jsem byla v pondělí a ještě teď úpím při každém pohybu. A zítra další :cry:

10. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

teda, tie teplé krajiny nemusia byť niekedy až tak ďaleko, až sa bojím to tu napísať, že u nás je dnes celkom príjemne, občas slniečko zastrú mračná, ale dá sa vydržať aj v krátkych rukávoch, :oops: až sa hanbím, že vás zmrznutých na západe provokujem touto infoškou.
    Je pravda, že more tu nie je, ale máme tu pozostatky treťohorného mora, a voda v potokoch stúpa, možno sa opäť Dunaj naštve a zaplaví vodou z alpských ľadovcov čo sa dá :music:
    Priznávam, že si to tiež trochu maľujem, lebo toto leto mi zatiaľ skutočné more nehrozí

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milí, zlatí, nuda v zapadákově. Co dělám ? Čučím na bednu, do PC, na bednu a
    tak dokola. Vnoučata jsou na nějaké akci , tak je tu smutno.
    Na farmě mám ještě chlívky, chybí mi pár zvířat do úkolu Tour de Farma 2 , dodám
    je a také bude úkol hotový. Do Uměleckých děl z písku se mi nechce , je to úkol,
    který odsouvám, nijak mě nebere. Ani ZB za splnění mě neberou, to jich mám
    víc , když si vyrobím ve SPA a v pekaři podpůrné prostředky k postupu.
    Prostě n..ů..ď..o . A venku ošklivo, sice neprší, ale je zima a já jsem chcíplá, tak
    dělám co? Přesně to!

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Milí zlatí...
    Opatrujte se tady, neb já vyrážím za životem.
    Snad až se večer vrátím, budu moci ještě něco přečíst?
    Tak a vy udělejte to samé, neseďte doma u těch počítačů!
    Kazí to zrak a bere to zbytečně hodiny života...
    Můžete je věnovat svým láskám,kamarádům,dětem a co já vím komu ještě!

A pokud je zde někdo kdo nemá kam jít?
    Ať jde ven jen tak.
    Stačí se dívat kolem sebe a občas se usmát.
    Ono si vás štěstí najde, ale začít musí každý sám.
    Ahojda...

13. Simissek

Simissek Pilný autor

ahojky lidičkové :),
    my už se pomalinku budeme chystat na cestu za sluníčkem - po dlouhých 15 letech konečně k moříčku. Jakože na svatební cestu :p
    Sice nevím jak vlezu to toho velkého létajícího plechového obra - bojím se toho jak čert kříže, ale podlehla jsem přání rodiny. Můj drahý milovaný manjel se mi už teď směje - že prý mě vidí v živých barvách, jak po přistání sebou plesknu na zem jak papež a budu líbat zemxDxDxD

Jinak na farmičce se snažím dodělat nějaké časové úkoly, které jsem do teď trochu přehlížela a doplňuju stavy zvířeny ve stodole

U nás konečně teď odpoledne vykouklo sluníčko a hned je to znát na teplotě...že bych zítra umyla okna?:music:

14. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Simissek: Jo, ty se směješ, ale já když letím, což se mi v dohledné době nestaně, tak se modlím nebo zpumprlíkuju, takovej mám strach. Jednou jsem vypadla z letadla takovým fofrem, že jsem si spletla cestu a místo do příletové haly vpadla do salonku pro VIP, možná i prezidenty. Vyváděla mě letištní kontrola - to zas byla hned na začátku vostuda s velkým V.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Surikata - když dáš odpovědět (s citací), tak tam musíš napsat i něco svého(svůj text). Jinak je to spam.
    Nejjednodušší máš asi psát svůj příspěvek (pokud tedy nechceš citovat) do toho prázdného pole na konci stránky (napíšeš, co potřebuješ a dáš to zelené "odpovědět").

Jinak chovám slepičky (bo anakondy jsou již značně podvyživené a podobají se spíš tasemnici), husy, osly a jinou havěť. Nějak ta stodola prořídla :eek:

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Teď večer se ukáže sluníčko a je venku tak hezky, že bych klíďo vylezla
    ven. Nemohu, raději vyčkám, až se úplně vykurýruji. Dám si tedy nějakou
    dobrou večeři, juknu na zprávy a večerní kriminálka v TV to jistí.

A teď něco pro naše výletníky a dovolenkáře. Dávejte na sebe na cestách
    za sluncem a zábavou pozor a vraťte se sem k nám odpočatí , plní energie
    a chuti lámat faremní rekordy a hlavně se nám vraťte bez újmy na zdraví.
    Krásné dovolené všem , kdo již balí . Eva

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Simiisek--ty jsi se asi zblaznila,mejt okna:oops:koukej se pripravovat na cestu ,nezapomen neco proti spatne ,popridade neco na sragoru,neco sik na sebe a kremecek na spaleniny,jestli se muzu zeptat-kam to bude milostiva ? kdybych zapomela tak preji hezkou dovcu a hodne pohody:inlove:

19. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

;)Díky všem za radu, já provedla ještě horší věci, už jsem tuhle hru hrála, ale pochopitelně /doufám,že to není ten Němec/. jsem na to zapomněla, no a vnučka si také trošku zařádila, takže když jsem se poptávala na ořechy, tak mi bylo sděleno, že mám asi 5 !!!!!! účtů. No málem mne omejvali - takže po dohodě s pomocí, jsem si změnila mailík. Snad už budu v pohodě, ach jo, stáří je stará s--ˇa!!!!:oops:
    Jdu čučet na telku, abych se z toho dostala!:wuerg:

20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Přeji všem krásný večer. Proč se nudíte u pěkné knížky nudu nezažijete. Sice Radek doporučuje jít ven, ale do toho mokra se mně teda moc nechce, tak čtu a čtu a čtu.
    Užívejte si života a hlavně nesmutněte, buďte veselí a mějte kolem sebe lidi, které máte rádi.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.