ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak takhle se vaří u nás. Co na to Gordon Ramsay?

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Evičko a Markétko ty ovečky jsou úžasné,děkuji, a Zdeničko co dodat....gratuluji k čtyřstému levlíku na Baha ;).
    Tak moje mamka je už taky po operaci,doufám že kolínko bude jako nové a druhou mamku odpojili z kyslíku,
    ani o tom neví (což je dobře),jinak by jim v tom špitále opět ztropila hysterickou scénu,jak z holyvůdského filmíku :).
    A že to v těch letech téda umí :D .
    Takže kmitáme mezi Jičínem a Orlovou jak se dá a čas dovolí,nemůžu tu zanechat dudlíkátory a ten další živý inventář
    dlouho bez dozoru,jinak bych tu stáj asi ani nepoznalao_O.
    Se spaním nezaostávám za Váma,ba naopak,luňák si mění barvy jak se mu líbí,leze do pokoje každou škvírou
    a se zvěří to zacloumalo také,chodí jak náměsíční :D.

Přeji všem postupujícím aby se Vám dařilo tak jak doposud,je opravdu báječné mít tak pilné farmaříky za přátelé
    i sousedy,a když někdy zapomenu na někoho z gratulkou,nemějte mi to za zlé,věřte že na Vás myslím....pá a pěkný večer

pechfogli,Gordon by na takovou originalitu ani nepřišel :D:D:D,a ta číča by si zasloužila Michelinskou hvězdu :D:D:D

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pechfógl - paráda. Dej k tomu špejli, nech to zmrznout a máš tlapkový lízátka in natura :D

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak jdu balit košíček a vyrážím (musím v předstihu - beru to přes Baha)

5. -pechfógl-

Kdybych přišla pozdě, omlouvám se, mám těch hrobů moc (to mi říkala o vánocích jedna stařenka a dodala: Tak já musím letět!)xD

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pechfóglinko, v době, kdy jsi položila svůj dotaz, jsem spala jako nemluvně xD je sice fakt, že mi k tomu až po půlnoci dopomohl přírodní produkt :) Na zelný čaj v těchto případech nedám dopustit... 8)

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

U nás bylo zataženo, tak jsem ani modrý ani červený měsíc neviděla a spát mi to taky moc nešlo. Modrý měsíc nás čeká zase v březnu a to snad bude pro letošek naposledy. Marcelko, děkuji za gratulku a přeji dobrou noc všem a ať dohoníte tu poslední nespavou noc. ;););)

8. Y_n_O

U nás byl jen úplně obyčejný úplněk. Psala to i krákorka někde v diskusích. Červený mohli vidět na západní polokouli (zatmění měsíce, jde dohledat na netu záznam, je to hezká podívaná), modrý není barva, ale jen označení vícenásobného opakování úplňku v jednom kalendářním měsíci...
    Ale spát jsem stejně nemohla. Já to tak mám furt, i když se o úplňku nepíše a nemluví v superlativech xD

Naposledy upraveno: 2/2/18
  9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezké odpoledne přeji,tak tu máme zase jednoho rychlíka,který stoupá po pomyslných schodech,ke své vysněné 200

Naposledy upraveno: 2/2/18
  10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou sobotu a zbytek víkendu, závisláčci ;)

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký den přeji všem;);)

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný další týden :)

13. -pechfógl-

No a to je všechno? Lidi, nějak stagnujeme!

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj všichni,--pechfógl- asi všichni užívají zimu,tak jak je nejlepší pro medvěda. Nebo si užívají chřipky a mezi tím dohánějí farmářské úkoly.Jen moje sousedka uhání vražedným tempem do cílexD

Naposledy upraveno: 5/2/18
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký začátek dalšího týdne :) a děkuji za hezké opičky. Už se taky chystám
    vyrazit z domu, tento týden odpolední tak si trochu přispím :p

A tak přeji úspěšné dokončení bu bu úkolů,
    žádný kašel,
    prázdné nosáky,
    na hřbitůvku teploučko a jen hodné bubáky.
    A teď už vážně letím, nebo přijdu pozdě xD

16. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravím všechny....:)
    obdivuji Vás všechny. Posledních pár měsíců, možná i rok, jsem nějak mimo mísu. Nestíhám plnit skoro nic. Snažím se aspoň akce a buch...další nové úkoly a tak se kupí a kupí. Plno nových stájí, stromů k tomu. Snažím se, když mám 1 - 2 dny volna něco nahromadit, vypěstovat, ale nejde mi to (strášně pomálu). Je to dřina....
    P.S. a v tom shonu ještě zapomínám na řemeslnické produkty, které by mi mohly pomoci. ...

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, venku sníh není, -8 a pokud nepřijdou mraky, tak možná i sluníčko uvidíme. Bubu úkoly hotové, konečně dochované kočičí víly a otevřená poslední část houbového lesa- Přeji úspěšné dokončení úkolů, dnes se asi dozvíme, co nás čeká a čím nás královna překvapí. Opatrujte se, raději nikam nechoďte (pokud nemusíte), ať se vám bacily vyhnou a nějaké ty vitamínky preventivně zkonzumujte. Ale šťopička dobré slivky také udělá své. Mějte se fajn a pohodový den. ;););)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem a dobrou chuť :) ale možná jste ještě na hřbitůvku protože za chvilku
    děsivá noc končí. Taky jsem dala všude krvežíznivé chlívky a stromky,
    to zabralo skoro celé dvě plochy ... a další prodloužená děsivka by byla vážně supr :p
    Přeji hezký dník a kdo finišuje držím palečky ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

19. Y_n_O

Ahojte, venku konečně mrzne, třeba to zamrazí tu chřipkovou epidemii a já budu moct na návštěvy do špitálu a různých domovů za pár známými a milými různých věkových skupin... někteří k netu nemají přístup a někteří to nedávají, i když přístup povolený mají; chjo... pitomé viry a bacily a všechnotodlecto.
    Navalilo se těch akcí nějak hodně moc a všechny sosají ze zásob. Nedám. Mám, ale nedám. Dávám pauzu, budu si chovat a pěstovat, vyrábět, navýším si limit a někdy, až bude získaná trofej stát za investici, budu akční člen. Dnes ve třičtvrtě na dvě jsem zoufale posílala SMS pro floreny na získání chybějících obsidiánů. A to už mne nebaví. Ano, jsem flink, nemám plán a strategii, ale vždycky jsem dohrála v klidu. Teď bez vytažení šrajtofle nepůjde v klidu nic? Tak já si v klidu budu farmařit, možná se i postavím svému odporu k časovkám a otevřu poslední část vodopádů... A na farmě zasadím záhonky, udělám zákoutí s lavičkami... podobně, jak jsem před sedmi lety začínala. A pak se uvidí. Nebo Hin sa hukáže? xD Cokoliv, ale tuto honičku nedávám. Poslední akce, které se budu naplno věnovat je O&D, můžu konečně poslat slíbené odměny za Dožínky, dárky k Vánocům a tak. A pak tu budu i nebudu, ale číst budu, a když bude něco zajímavého, odpovím, případně napíšu, kdybych tu čirou náhodou chyběla.

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré mrazivé ráno. Je zataženo a slibují sněžení, tak uvidíme. Souběžnost akcí mne už vůbec nebaví, ztrácí se hravost a je tu chamtivost na reálné korunky. Odměny tomu někdy ani neodpovídají.Uvidím do čeho se pustím. Popřeji pohodový den a mějte se fajn. Bacily ať vás minou, ať neskončíte pod peřinou. ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.