ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Adamos00
    Ty jsi dobrý, farmerama slaví momentálně 8-mi leté výročí a ty ji hraješ 10 let xD:p
    A tvůj levl 148 bych chtěl také vidět:p

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, když teď farma slaví 8. narozeniny, tak to jsi borec.

3. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

Já myslím na jiném účtě tohle je druhý účet, a mimochodem moderátor má přístup k účtu?

kerryhill a marketka47 tohle ocenili.
  4. pezt

Adamos00
    Neboj nemám přístup k tvému účtu. ;)
    Tak se s námi poděl o screen účtu kde máš údajně 148 level.
    Protože uvádění nepravdivých informací na fóru je trestné.

EDIT: A informace by jsi měl podávat takové, které odpovídají účtu na, kterém na fóru vystupuješ

5. larelay

larelay Analytik fóra

Příjemnou neděli všem.
    Ono je to s těmi narozeninami takové zvláštní, protože na internetu se píše, že byla založená Farmerama 9. října 2009, tak moc nechápu, jak může tento týden slavit osmé narozeniny, když už je měla slavit v říjnu. Takže pokud mi to někdo osvětlí, budu ráda, ale jinak je mi to docela jedno :)

Edit: Y_n_O: super, moc děkuji, to dává smysl. Záhada pro mne vyřešena, tehdy to fakt asi moc lidí nehrálo a toto bude asi tedy oficiální datum zahájení. Ještě jednou díky!

Naposledy upraveno: 28/1/18
    robin2151, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

larelay, řekla bych, že cca pár měsíců bežela testovací betaverze s přihlášenými účastníky testování a v roce 2010 ji spustili naostro pro veřejnost...

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Adamos00 - nechtěl by sis rozmyslet, kolik let ti vlastně je a pak teprve nám to tu napsat ? Pokud nevíš, doporučuji nahlédnout např. do rodného listu či do občanky. Podívej se, co jsi nám tady psal 7.12.2015 :

Leda, že bys objevil elixír mládí :D

8. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Všem kdo někam postoupili i všem co něco slavili a slaví posílám obrovskou gratulku.

Koukám, že tu někdo vynalezl elixír mládí nechtěl by se tu mezi "stařenkami" podělit? Mě by se nějakých pár let dolů hodilo;)

9. Y_n_O

vavovi, ty žádný elixír zatím nepotřebuješ; ale všichni ostatní, co se tady po světě motáme víc než půl století, bychom určitě nepohrdli/y :D

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

U piňáty se řeší dárky, tak se podělím o zážitek s jedním obdrženým.

Tuhle ráno mi přišla nádherná kytice. Tedy přesněji - Nádherná kytice. Za dva roky jsem ji ještě nikdy nedostala, tudíž jsem netušila, jaká že kouzla skrývá. Poslala ji vysokolevelová farmářka, tož mi napadlo, že to bude něco extra. Něco, co já mít nemohu, protože recepty nad základ nekupuji.
    Jakmile jsem obstarala farmu, dala jsem se do hledání, jaké bonusy vlastně dává. Na trhu nebyla. To mě ještě více utvrdilo v tom, že jde o něco extra. Sice mám květináře jen ve trojce, ale dárek by tam mohl být. Nebyl. Tak tedy do FAQ na květináře, taky nebyl. Zpět do zásobárny, co kdyby to bylo z jiného řemesla. Ani tam nebyla. Tak zpět do FAQ projít všechna řemesla. Nic, o Nádherné kytici ani zmínka.
    To tedy musí být něco fakt extra, co nemá každý. Že by to souviselo s topkou a nějakou odměnou? No jo, jenže kdyby to byla topková dekorka, tak přeci není O+D, aby ji mohla poslat. A topkový stejně posílat nejdou. I opět jsem vyhledala FAQ, tentokrát tedy dekorace, když už mě konečně dekorky napadly. A co myslíte, našla? Našla! To mi tak zvedlo náladu, že jsem měla super celý den. Vůbec nešlo o to, co dává, ale že jsem ji objevila.

Když posílám dárky, tak jen akční nebo bedýnky, sem tam i sezónní. Že jsou k posílání i takové skvosty jako ovce, maliník nebo kytice jsem nějak vytěsnila, ani netuším, jestli jsem ty záložky vůbec někdy otevřela. A tak jsem opravdu ráda, že díky neobvyklému dárku jsem se ponořila do FAQ a musím ocenit, jakým způsobem je udělané. Klobouk dolů před tvůrci.
    Za Nádhernou kytici děkuji, účel splnila, radost udělala.

Nerada bych, aby si někdo myslel, že to píšu ironicky, to vůbec ne. Usmívám se ještě teď, když si vzpomenu na mé usilovné hledání, co jsem to vlastně dostala. Oné farmářce jsem vděčná za mnohé a už se těším na O+D, abych se mohla taky trochu revanšovat, protože denní dárky jdou pro mé stabilní dvouleté sousedy a opravdu jen výjimečně pro někoho dalšího.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

Prosím,prosím o trochu toho elixíru:pmoc by mě pomohl,tak kdyby někdo někde měl trochu na víc,nepohrdnu.Předem moc děkuji.

12. pezt

Ahoj mituli
    Na to má patent firma Adamos00, ale můžeš mu zkusit napsat ;)
    Třeba ti poradí, jak na to, nebo ti pošle vzorek na zkoušku:p

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Páni Adamos00 Ty ale perlíš :D:D:D:D:D řvu smíchy a k tomu ten postarší příspěvěk od naší forum
    moderátorky Skali :cry::cry::cry::cry: to už smíchy brečím a málem jsem pustila z měchýře,ještě že to wécko
    máme za rohem ;).

Hezký večer , pá

Naposledy upraveno: 28/1/18
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, tak jsem si naivné myslela, že jsem jedna z nejdéle hrajících ale Adamos mě dostal, no nic člověk se pořád dozvídá nové věci:D
    Gratuluji všem ke všemu jako vždycky:inlove:a přeji klidnou dobrou noc:p;)

15. Y_n_O

dasa1143, v tomto případě to ber jako na olympiádě: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :D

EDIT naprosto mimo původní téma... našla jsem super seriál. Halfworlds. Bohužel jsem zatím našla jen verzi nahranou s příšerným českým dabingem z českého placeného kanálu, Polosvěty. Nenašel by se někdo, kdo má odkaz na původní verzi? Nedaří se mi lovit... a platit si tento kanál nehodlám... jeden internetový streamovací stojí dost a další volné love nemám 8)

Naposledy upraveno: 29/1/18
  16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky závisláčci,přeji hezký den,úspěšnou hru a nesu novinku o mojí milé sousedce:

17. pezt

Ahoj Y_n_O

Našel jsem nějakou verzi toho seriálu tebou zmiňované "Placené televize" Originals Asia, ale je to nějaké ES (předpokládám španělské) s cz titulky. Ovšem tady ti odkazy dávat nemohu ;)

EDIT: koukám že titulky jsou jen k prvnímu dílu, tak to asi nic dalšího nepřeložili:(

EDIT2: tak další titulky nejsou k nalezení, a zvuk jen ES

Naposledy upraveno: 29/1/18
  18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer. Dnes bylo venku jaro. U nás po delší době svítilo celý den sluníčko, ale foukal pěkně studený vítr. Dopoledne jsem byla nakupovat a odpoledne jsme byly s vnučkou a s maminkou venku. Vypadá to, že zima tady u nás snad skončila. Ani bych se nezlobila, vnoučata o prázdninách pojedou lyžovat na hory a tam snad sníh bude, ale u nás jsou prázdniny snad první týden v březnu, tak kdo ví, jak to bude.evainfo, ty teda válíš, ta dvoustovka je už na dohled. Zdravím všechny závisláky a přeji pohodový večer.;););)

19. Y_n_O

pezt, děkuji za snahu, holt to přetrpím v češtině... jenže kdo jim má věřit, že to přeložili dobře, že... 8)

20. pezt

Y_n_O

Koukal jsem na kousek s tím dabingem a ten opravdu stojí za guáno.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.