ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

dasa ... jééé tak to se povedlo xD xD ... no mazlit asi ne, ale to obskakování určitě půjde :p

2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Gratuluji ti k postupu!

(Poslední dobou jako by se s dvoustovkaři roztrhl pytel.) ;)

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

pezt , gratulečka k té dvoustovečce

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

DVOUSTOVKÁŘI GRATULKA VELIKÁ:inlove:8):D ale stejně vám trošku závidím, hraju pět let-asi- a pleskám se v 97:p;)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

pezt - obrovská gratulace k "Té úžasné dvoustovce" [​IMG]
    Takže ti přeju krásné faremní lenošení [​IMG](ikdyž ty expertní úkoly moc o lenošení nejsou xD)

Poslala bych ti i limuzínu, ale tou se vozíme na oslavu jen my "stovkaři" a pro dvoustovkaře jsem nic odpovídajícího nenašla ;)

Edit: Tak jsem našla, už jedou:D

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky všem:pVelká gratulka všem postupujícím a hlavně Peztovi k vytoužené 200;) moc krásné čísloo_OJinak na farmě se na nás valí akce za akcí, bez odpočinku, chtělo by to trochu zvolnit tempo milé RT:sleepy:

7. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěkný podvečer milí závisláci...zase Vás po delší době zdravím.

Jen jsem Vám přišla napsat, že už to v neděli bude rok, co jste tady se mnou společně čekali na narození mého prvního vnoučka Pupíka alias Jakuba. Moc Vám za to děkuju, byla to pro mne při 3- týdenním přenášení a mé panice velká opora. :inlove:
    Už je z něco chlap a na všechno odpovídá nenene - prostě chlap ;) Už chodí (s oporou), sežere na co přijde a neustále se řehtá na celý svět. Takže chystáme velkou oslavu, malému zdravý dort a nám dospělým hromadu nezdravých věcí. Od malinové pěny a domácí zmrzliny pro nezletilce , až po slivovici, s mezizastávkou u grilu a pípy, pro nás dospělé. Bože nám bude blbě.
    Jinak život plyne plynule, jen jsem docela utahaná, už prostě nestíhám to, co bych chtěla, nebo nedávno ještě stíhala. A také jsem babička na plný úvazek - mladí bydlí asi 400 m od nás a není problém nám careviče kdykoliv předat. Tedy alespoň oni nemají problém a já zase nedokážu při pohledu na Jakuba odmítnout i když těsně před tím se doplazím z práce domů. Víkendové hlídání od pátku do neděle večera je pravidlem. Prý aby se zdárně socializoval, brouček. Proto jsem se rozhodla, že si v práci vezmu měsíční volno a dám do pořádku sebe, barák, zahradu a v neposlední řadě i farmu. Trošku ji překopu, už jsem ji neměnila ani nepamatuju. Ani na akce ji nebourám a pak to dopadá tak, že nestíhám. Jako u minulé akce, naštěstí mi hráčka Libakos poslala nezištně poslední dekorku - čímž ji znovu upřímně děkuji. Tuto novou akci ani nebudu zkoušet, vím, že na ni nebudu mít čas.
    Ale po oslavě už bude líp, pořádně si to tady všechno dočtu.
    Ani OaD jsem se moc nevěnovala, jen jsem se sousedce snažila sehnat dráčky, ty jsem vyměnila s hubabubou - děkuji moc. Měla radost. Loď jsem sice prolezla, ale vůbec mě to nebavilo, některé nabídky byly neuvěřitelné a navíc mi Jakub třískal do klávesnice a pokřikoval baba nenene. Kdo by se pak věnoval počítači, že?

Musím ale samozřejmě také pogratulovat k dosažené metě - petz - obrovská gratulace.

I všem ostatním gratuluju ke všemu co Vás potkalo a bylo pro Vás radostí.

Zase se ozvu, Lidka;)

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Ano,ano,už to píšu do světa ,že nám naše E , Evička, pomlčka ,
    evainfo , postoupila o krůček výš na farmičce , ehm ,
    hodně velká gratulka milá sousedko .

Pěkný večer přátelé,já dneska krásně utahaná uléhám a oddám
    se krásnému spánku,pá,pá

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Krásnou, dobrou noc.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Všichni jdete spát... s takovou tu Topku nevyhrajete xD

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zato brzo vstáváme, víš---

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krasné, sluníčkové "Dobré ráno přeji";)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jdu kouknout a všem popřát hezký a pohodový den.
    Děkuji za krásné obrázky .... celá já xD
    Jsem už nachystaná a jedu teda pracovat,
    tak ať
    nám to dneska hezky padá a nakrmíme hodně hafanů pá ...

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré sluníčkové ráno a velká gratulace pro evainfo ke 143. faremnímu postupu, pěkně jsi se rozběhla, ty chceš petze dohonit.Včera odpoledne se nakonec synovec na chvíli zastavil, poseděli jsme na zahradě, bylo nádherně a v létě přijede s rodinou a půjdeme do ZOO a jeho syn Ivík se moc těší až půjdeme na oběd na Větruši, kam se jezdí z OC lanovkou. Pojedu do města pro maso na tatarák, vnuk ho má rád, tak co bych pro něj neudělala. Potom půjdu s vnučkou na hřiště. Přeji krásný jarní den, bez pohrom a prožijte ho v pohodě a jak sami chcete. ;););)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Musím se podělit: Objednává si týdenní nákupy u jednoho nejmenovaného e-shopu a oni mi přivezli jaksi o dvě tašky víc. Jako slušnoobčan jsem jim zavolala - a oni řekli, že když to nikdo nepostrádá, ať si to nechám! Tohle jsem naposled dostala od Ježíška, když mi bylo pět! I když, tenkrít to nebyly mycí prostředky. :D

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky ve spolek ;)

nejprve...
    milý sousede, gratuluji.. tak konečně ;)

stalo se toho mnoho :)
    pracovní víkend, spoustu lítání, návštěva pohotovosti a naražený palec s fixací
    dcerka chytala svůj vlastní stín..
    den matek a slzy velikosti hrachu...

včera očistec v zubařském křesle a ponechání 1/4 mzdy za zákrok
    a v pátek znovu, ale už se to začíná trochu formovat a vypadat úchvatně ;)

a tečka na závěr?
    můj ukradený mobil byl dnes odevzdán mé vedoucí ;)
    policie ČR se vytáhla a chytila zlodějíčka
    a já nemusím platit 3000 pokutu zaměstnavateli :)

Prostě prima dny až tedy na ten očistec :D :D

Mějte se fajn ;)

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anickamalirka, krásný dáreček od Pepíčka ke Dni matek, jsi úžasná maminka, tak si ho zasloužíš. Přeji pohodové odpoledne, je pěkně, byly jsme s vnučkou na hřišti, nyní jsem si dopila kávičku a sklidím a potom půjdu na zahradu, potřebuji ještě trochu zatočit s plevelem v trávníku. Mějte se fajn. ;););)

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Všem moc děkuji za gratulace :)nejen tady na fóru, ale i na farmě ;) a za krásné obrázky, které tu vytváříte
    :)

Fajn hru pezt

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnes mi volala segra, že z nemocnice posílají papíry na předoperační vyšetření, takže neteřinku v brzké době ta 4. operace čeká. To je děs, zas celé léto na berlích. Když jsem na netu viděla "plastiku křížového vazu", tak mi to spíš připadalo jak hrubá práce v továrně než operace. Vrtačka, kladivo, šroubovák..., hrůza. Vše bez řezu, jen 5 dírek. Z první operace 3, to jí odstraňovali ty prasklé zbytky. Z plastiky 5, ze třetí už má řez a teď to bude taky nejspíš řezem. Koleno jak řešeto.
    Odvolání podaly, šanci snad má, byla 38. z 230. Smůla je, že otvírají jen jednu třídu, což nechápu, když se všude mluví o nedostatku zdravotnického personálu. Snad si to některé dítě rozmyslí nebo se dostalo na jinou školu a ona se do těch třiceti vejde.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.