ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer, venku bylo příjemně, dnes bez deště i když mraky se honily, ale vítr je odfoukl. Zimní zahradu jsem uklidila, dala stoleček a křesílka a v klídku si vychutnala odpolední kávičku. Náš kocourek Bertík, tak ten miloval šáchor, ten je samá voda a je pěkně ostrý a několik mi jich zlikvidoval. Ještě že roste rychle. Ale to je již dávno, byl velmi pěkný a někdo nám jej odnesl. Moc se nám po něm stýskalo. To byl miláček mojí maminky. Popřeji pohodový večer, ráno nesklízet, je tady další pěstovačka. Jsem už z toho pěstování nějak unavená, ale šla jsem vždy do každé akce, tak to zítra zase zkusím, bude to později, protože zítra přijede synovec, má zde nějaké jednání a už jsem ho skoro dva roky neviděla. Bydlí ve Varšavě. Dobré spaní, sladké snění. ;););)

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

pechfoglinko , afrikánka je tůze hezoučká,no škoda ji nechat zožrať mlsnou kočenkou,já bych
    ji ty listy posypala pepřem,ať si číča pochutná :D,tady už asi jiná rada nebude,myslím že je to jak u lidiček
    sto lidí-sto chutí ;).
    Já si ofi nepřečetla,sice nasadila zeleninu a teď přemýšlím,jestli se zůčastnit psí akce,nebo si udělat fajn den
    jako - návštěva cukrárny,kde jsem už dlouho nebyla,a nebo se zachovat jako správný závislák,a vrhnout se na to :).
    Krásný večer Vám všem přeji,pá,pá

marcipánko , jak to děláš holka , že Ti to tak krásně postupuje
    g*r*a*t*u*l*u*j*i

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

flexka:Našla jsem tu potvorui na netu a objednávám. Máš ji u mně.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Gratuluji všem k postupům;)

Mám také jeden, první meta zamnou:);)

Teď se zaměřím na bahu:)

Fajn hru všem a ať se také daří ;)

pezt

5. Bella74

Bella74 Vážený autor

Všem moc děkuji za krásné gratulky, udělaláte mi vždy radost, ale já jdu konečně pogratulovat peztovi k té vytoužené 200 :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:, že se konečně dočkal :inlove::music:, konečně to dotáhl a teď už může lenošit a jen si hrát xD;):inlove:

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všechny vás zdravím a opět gratuluji k postupům8) Podpisy od Astridky nemají nikdy chybu, je to holka šikovná.:)
    Ondrášek už je doma-u mámy-, na boku kolena má krásnou rovnou jizvu-viděla jsem jenom fotku- ,pustili jej včera,druhý den po operaci,to je rychlost pro mě nepochopitelná ale snad vědí co dělat. Má berle a má zkoušet cvičit do bolesti:( Je mi jej líto a děkuji vám za podporu.:p;)
    Přeji všem krásnou dobrou noc-zvířátka nevyjímaje-;)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt: Pane šéf, gratuluji, já nic nemám, tak posílám kolegu...

Naposledy upraveno: 15/5/17
  8. Bella74

Bella74 Vážený autor

Jako kdybych to tušila, taková malá oslava stroganov, muffiny(pro miláčka 2 s mákem) a hřebeny mák,ořech :inlove::inlove:

9. medved222

medved222 Komisař fóra

Pezt, posílám velkou gratulaci, jak je vidět, marcipánka už oslavu připravila. Samozřejmě jí patří gratulace také k jejímu postupu. Nemá postup taky háček, že by jste to měli kompletní.
    dasa, to je dobře, že je Ondrášek už doma, za chvíli bude běhat jak čertík, u dětí se všechno rychle hojí. Dnes posílají domů brzy, vnuka pustili domů za 2 hodiny po narkóze, byl s nosními mandlemi.
    evainfo, já bych asi tomu hochovi odepsala, že mám radost, že mu v nemocnici pomohli, mohlo by ho to mrzet, že jsi se mu neozvala.
    Jdu zasít karafiáty, stromy u mne nefungují, ale ani se mi do té akce nechce, jsem jakási unavená normálně i z toho pěstování. Navíc má vnuk zítra generálku a ve středu a ve čtvrtek vystoupení se ZUŠ, tančí Jožina z bažin. A já mám službu, tak to jsou 3 půldny pryč. No uvidím, třeba mě chytne pracovní elán.
    Přeji dobrou noc a pěkné sny.
    Marcipánko, už tě zase vidím se starým avatarem.

10. Bella74

Bella74 Vážený autor

medved, já vidím nový a pezt vidí opět ten starý :(, jo a háček měl postup včera xD:inlove:

11. medved222

medved222 Komisař fóra

Minule to bylo obráceně, já jsem tě viděla v novém a tys měla ten původní.

12. -pechfógl-

Teda peztíku, ten jeden floren a dvě hvězdičky, to si užiješ- Jinak ovšem gratuluji a ta tvoje kuchařinka ti jistě něco upeče.
    P.S. Já to tušila, marcipánko. Jo a jak jsi psala, že teď si může hrát, tak snad pro samou hru nezapomene moderovat. :D

Naposledy upraveno: 16/5/17
  13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

petz, obrovská gratulace k nejvyšší metě. Teď už Ti bude zbývat jen pár krůčků ke 400 na Baha. Všem milým závislákům přeji pěkný den, u nás svítí od rána sluníčko, obloha je modrá a vypadá to na pohodový den.dasa1143, u dětí se to všechno hojí rychle. Já když jsem byla po operaci kyčle, hned druhý den po operaci mne postavili na nohy a začínala jsem chodit s berlemi. Ani jsem tomu nechtěla věřit, ale šlo to. Dopoledne na farmě bude odpočinkové, tak jak to bývá před novou akcí a proto nesklízet, bude více kostiček. Synovec nepřijede, má další jednání, tak se uvidíme až v létě přijede s rodinou. Mějte se fajn.;););)

Naposledy upraveno: 16/5/17
  15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Moc přeji, aby vše bylo bez komplikací a následků. Neteři loni začátkem března při sportu praskl křížový vaz v koleni. Má za sebou už 3 operace a čtvrtá ji nejspíš ještě čeká, protože koleno bolí a bolí, ani cílené rehabilitace nepomáhají. Navíc, jak si při chůzi ulevuje, začíná ji zlobit i páteř. Je víc doma než ve škole, což se podepsalo na vysvědčení i na přijímačkách, na vysněnou a vytouženou zdrávku se nedostala, snad vyjde odvolání. Se sportem je pochopitelně konec, to vem čert, hlavně aby mohla žít bez bolesti.

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

krakomaja, určitě podejte odvolání, můj vnuk se hlásil na dvě školy. Na jednu se dostal a ve druhé byl 2. pod čarou. Včera dcera volala,
    že ho přijali taky a teď řeší problém kam jít. Jemu hodně uškodila 2 z chování v osmičce (kouřil před školou a s dárkem za reprezantaci
    školy ve sportu, kopal po školní chodbě) a hned bylo 40 bodů dole. Moc vám držím pěsti, aby se vnučka na tu zdrávku dostala.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno všem v závislákově a abych náhodou nesklidila dřív, tak mám v městě otevřenou vilu
    a když budu chtít někam kouknout, vím že musím zrušit samo-sklizeň :p

janaj dá se hladit ale je ze všeho vyplašenej ... sem si ho kdysi vzala už většího od jednoho
    bezcitníka, který ho měl v krabici v garáži. Zkoušela jsem ho postupně zvykat na doteky, ale
    vzít do ruk se nedařilo. Nejenom, že to odnesl můj obličej (mrskat ocasem umí rychle), ale
    od strachu byl v šoku, celý den se nehnul a hřbetní hřebínek měl svislý, což není dobré.
    Tak ho jen pozdravím, podrbu všude možně a dám čerstvou baštu. Když ho máš od malička,
    dá se chovat jako pejsek. I když patří mezi nebezpečný druh, je citově závislý na svém majiteli.

Y_n_O a medved máte pravdu a tak jsem mu přece jenom napsala, že mě to překvapilo i potěšilo,
    hlavně že je v pořádku a rodiče musí být moc pyšní, že vychovali tak skvělého a slušného kluka.
    Nenapsal zpět, ale zavolal a trošku pokecali ... no bylo to supr a já byla zase na hniličku :p

[​IMG] [​IMG]
    dasa je dobře, že je Ondrášek už doma, při vašem mazlení a obskakování snad zapomene, že to bolí :p

a veliká gratulka

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Krásný dník a hodně kostiček xD

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný den všem
    Ten smajlík s chamíkem je boží xD No, třeba časem někdy.. Aspoň bych měla doma nějakého společníka.
    A s tím klučinou? Taky bych byla naměkko. Skvělé chování :)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezký, u nás slunečný den milí závisláčci- konečně jsem se pustila do oken, takže určitě začne pršet- záclony visí na dvoře a povlečení se pere-;)
    Musím uvést věci na pravou míru, můj Ondrášek už na mazlení není, je to těžkej pubert'ák, 19 mu bude 14 ale přesto je můj malej kluk:p;)

20. -pechfógl-

Tak dámy, ohledně toho Egypta: Zavolala mi spolužačka, majitelka cestovkym a pravila: Egypt je teď nebezpečnej, já vím, že jsi socka, vím, že jsi vždycky chtěla do Egypta, dám ti to za deset, bereš? No to bych byla lama, abych nebrala. Musím říct, že to bylo těsně bvedle. Ty německý turisty u chrámu Hatšepsovet a u Egyptskýho muzea postříleli dva dny před naší návštěvou. A to moc nepřeháním. A dokonce jsem zažila, že na Sahaře i pršelo. A pak pode mnou omdlel velbloud. Ale to už jsem tu, myslím ,zveřejnila.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.