ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím anickamalirka

To vypadá velmi lákavě už se na to těším jak to bude chutnatxDxD

2. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Pezt, tak když přiložíš ruku k dílu...proč ne :DxD

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Boha jeho, oni už tu zase žerou :eek:xDxDxD
    Takhle ty plavky už fakt nevoblíknu :cry: [​IMG]

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy, taky sice peču, ale mně stačí, že je to dobrý, nemusí to bejt hned taky krásný....

skalara.v: Kniha je momentálně vyprodaná, což mě štve. Mám (měla jsem) už asi šestou, ale vždycky se najde někdo, kdo ji potřebuje víc než já. Anebo je tak tenká, žeč v knihovně zapadne mezi folianty.
    "Oravdové kočky nenosí obojky: někdy ovšem na sebe nechají navléci šatičky pro panenku, načež sedí s debilním výrazem v obličeji a pozorně sledují své okolí, aby na konec jediným mocným skokem vylétly z kočárku, čepičky i zástěrky najednou. Opravdové kočky nejsou ani jednoznačně sebevědomé, ani jednoznačně neurotické. Jsou tak trochu obojí, úplně jako opravdoví lidé."

Tak zítra bude velice hektický den, že? Nechci být sýček, ale to se nemůže povést spustit všechno najednou! Už ta údržba ve 14.00.....
    "

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Že jsem věděla, proč píši, že si zítra k PC vezmu hory dobrot a hrnec kávy...už je
    to tady. V době, kdy mají začínat akce, místo akcí údržba. Boha jeho !!
    Hele, něco je divného v království zvaného RT ... vzhledem k tomu, že se nám
    dlouho neozval Varun , nechybí tam panovník a podřízení neví co a jak ? xDxD
    Víte co ? raději už jdu trénovat na zítřek a jdu nacpat žaludek.

skalara.v .... udržovat ano , v době, kdy mají začít akce néééé !
    Pak to stejně nepůjde a mě klepne . xDxDxD

Naposledy upraveno: 11/6/15
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - já ji objevila na netu, ale nechce se mi platit poštovné, za to bych měla druhou xD
    Evi - všechno je třeba udržovat ;). Aspoň budeš mít čas na přípravu těch mňamek :D

7. sasasa

sasasa Stálice fóra

Já žasnu, jsem úplný břídil ve vaření po 40 letech manželství. Uznávám, že děda je úplný chudák!!! Vařím sobota a neděle, jinak co jsi najdeš. Hluboce jsem se zastyděla a zítra bude guláš s domácím knedlíke. Hlavna,aby z toho překvápka neradila mji polovičku mrtvice. Jó a v sobotu upeču perník. Doufám,že si nebude myslet,že retušuju nějakého jiného dědu. Hezký večer všem.

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

No... úplně se mi vybavila věta z mého mládí, když babička uvařila eintopf... cituji: "No babí, vypadalo to jako pro prasata, ale bylo to dobrý" :D
    Dodnes mám tuto větu na paškále, kdykoliv se s babí vidím ;) :D Hold dětská upřímnost je dětská upřímnost, někdy zabolí, ale víme že to nebylo myšleno zle :D

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To mi připomíná tu dětsko klasiku: Babičko, až umřeš, budeš mít nejhezčí hrobeček z celejch Olšan....

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sasasa - jestli je dědek zvyklej, tak bych ho moc nerozcapovala ;). Taky by mu mohla v jeho letech prdnout cévka a tahal by nohu xD. Opatrně. Perník bych hned napoprvé nepekla, alébrž koupila balený (mají různé příchutě a možná ještě ulovíš nějaký zlevněný z Velikonoc). On by si mohl dědek taky rychle zvyknout a pak se dožadovat tvých vysokých gastronomických výkonů pravidelně. Na to bacha xDxDxD Aby sis na sebe neupletla bič, že jo ;)

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak tedy na zítřek jsem zvědavá...4 akce najednou plus údržba - to už je na založení nového vlákna ve stylu Linka první pomoci při psychických obtížích :music:

anickamalirka to nebudou žalozpěvy, ale jiný žánr...pokud se ovšem hráči dokážou přes hru přihlásit na forum, aby zde mohli napsat své pocity xD

pajdo, pokud nemáš zítra službu, tak rozumím tomu, že se nebojíš :D, jinak to bude nejspíš chtít nějaké přípravky na bázi ethanolu, nejlépe 30% a víc...člověk pak leccos nebere tak vážně

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Čarodějka: já se zítřka nebojím, bo pokoj jsem molitanem vytapetoval už dnes a nezapomněl jsem ani na zem a strop.

Edit: 30% a tady na Moravě? Tedy já to vodou ředit nebudu, nejsem barbar :D

13. čarodějka007

pajdo čti pořádně....30% a víc, je mi jasné, že nebudeš ředit slivovici, oskerušovici a jiné, možná ještě tak prostějovskou starorežnou kvůli chuťovému vylepšení xD

Já snad kvůli tomu i vstanu, abych viděla co se bude dít takříkajíc v přímém přenosu....a k tomu si nachystám nějaký longdrink. Jak ti šmudlové ohlásí údržbu, automaticky pak natvrdo čistím flashplayer a mažu historii a to chvíli trvá ...

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nojo, na moravě se pod 60 nejde, co xDxDxD Jednou mi taky bylo podstrčeno, já neznajíc jsem ho tam lupla :cry:
    Myslela jsem, že už se nikdy nenadechnu, bo mě to propálilo od hrtanu až do sklípků. Mandle tak vydezinfikovaný, že jsem 10 let nepoznala, co je to angína o_O

15. čarodějka007

skalara.v Morava je velké území a poněkud různorodé - na jihu vede víno a subtilnější zvyky....směrem na sever se zvyšují procenta i odolnost uživatelů xD

EDIT: pajdo, my víme, že vy Hanáci jste kapku pomalejší....to my z jihu zvládáme i kompoty pro dospělé

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

V tomto směru jsem odolností nebyla obdařena o_O
    Zítra to vidím tak nějak:
    [​IMG]Ten vodpadlík, to su jáxDxDxD

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

JJ jak bylo řečeno v Básnících: Na jihu zavíráme turisty do sklípků, na severu do dolů. No a u nás ve středu do jeskyní :D. Ale ovocem se do kompotů neplýtvá nikde :D

Edit Čarodějko: budeš si muset sehnat lepší informátory, nepocházím z Hané.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ve středu do jeskyní :eek: Tak eště, že bude ten pátek xD

19. čarodějka007

skalara.v ono leckterému farmáři by ten pobyt v jeskyni a bez internetu jedině prospěl - vsadím se, že se tu zítra objeví standardní nářky typu: odklikl/a jsem řádek v nebi a sežral/a bubukytku a děsivka nefunguje.... přitom už by snad měl být každý naučený na to, že napřed zkontroluje, co je spuštěné, a teprve potom aktivuje bonusy
    a přestože je info o údržbě dopředu, vsadím se, že se opět najdou nepoučitelní...

EDIT: pajdo, mě je naprosto jedno, odkud hlídáš obláčky....lepší část středu Moravy je Haná, tak jsi holt odjinud :music:

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vážení , chlastat ano, ne bez osvědčení !

A samo nesmíte zapomenout nechat se přezkoušet !

Možno u nás zakoupit i s pomůckou pro případ zdravotní újmy ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.