ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kokosový vaječňák bych také ráda vyzkoušela, bo já jsem hodně kokosová. Moc prosím, Marcipánko, nechceš nám sem ten tvůj receptík na výrobu šoupnout, bo takhle se upíšeš :inlove: Prosím, prosím, smutně koukám...;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

A já se přidávám, protože kokosové já také hodně můžu. Pěkný večer, před chvílí jsem dorazila, dneska byl pěkný den, ale od západu se blíží černé mraky, tak čekám, co z toho bude. Půlka střechy je odkrytá. Popřeji pohodový večer a krásné snění-;););)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děvčátka, ještě mám prosbičku - děláte někdo Míša řezy ? Na netu recepty jsou, ale ráda bych nějaký ten osvědčený. Dneska se mi tata připomněl, že mu je jako stále dlužím, bo jsem mu je ve slabé chvilce neprozřetelně slíbila....o_O Prý by rád tenké těsto a vysoko nahoře toho krému xD

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak mu řekni, že slíbené aj sto roků vydržá... Že hledáš ten recept :)

5. Bella74

Bella74 Vážený autor

Recept-Misa rezy.
    6 zloutku, 6 lzic cukru utreme a pridame 2 lzice oleje, 5 lzic pol. mouky, spetku prasku do peciva, kakao a nakonec snih ze 6 bilku.
    Krem- 25 dkg masla +2x tvaroh( kostky)+ 20 dkg mouc. cukru.
    Natreme na korpus a nechame trochu stydnout v lednici.
    Nakonec polijeme cokoladou.

a nebo tento : je to na velký plech

2x hrnek pol.mouky
    1x hrnek cukru
    1x hrnek oleje
    1x hrnek mleka
    2xvejce
    1 prasek do peciva
    Kakao

Pouzila jsem 4tvarohy - jinak staci tri
    1xmaslo a cukr dle chuti to jsem vzala mixerem

Poleva pulka masla,kakao a cukr

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Pověsila jsem prádlo, uvařila si čaj a jdu zalehnout. Hezkou dobrou noc přeji všem;)

7. Y_n_O

marcipánko, spíš vlastně někdy? Já mám pocit, že buď pečuješ o žaludky svých blízkých, případně jsi na síti a taky v práci...

Naposledy upraveno: 21/4/17
  8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Marcipánko - mockrát díky :inlove: Už si píšu seznam na nákup :)

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

Dneska jsem měla CD (celý den) v práci, přišla jsem hotová , za chvíli tady usnu, ale pezt mi říkal, běž kuk na forum xD a piš a posílej recept xD, tak jsem šla a poslala :inlove:, dneska jsem myslela v práci že nás ty lidi sežerou >:(, samozřejmě zítra opět peču :p, kolegyně z práce chce domů taky tiramisu :music:, potom obídek a něco malého ke kávičce ....že by míša řezy ?xDxDxD

Tak se mějte krásně a užívejte víkend, já budu mít nohy nahoře a budu odpočívat a relaxovat v kuchyni a u farmy :inlove:xD

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Děvčata děkuji za gratulky,moc oceňuji Vaše krásná dílka.Evi já se taky řehtám nad Tvými obrázky,
    ta zvířátka jsou někdy tak úžasná a milá :D.
    Ovečkiny jsme ostříhali,holky vypadají úplně jinak a nej sranda byla,že je ani vlastní dítka nepoznala,
    to bylo křiku :D.Skoušela jsem brnknout kvůli té vlně,ale pán teď nic neskupuje,snad později.Já bych to
    i vyměnila za lízací sůl nebo i minerály,ale není zájem :sleepy:,asi zprovozním kolovrátek a začnu štrikovat kopejtka :D.
    Zdeničko já nebyla první,byl to druhý děda,takže mám prdlajs a né látku na šatičky :cry:.
    Asi si posvítím na lucerny,jen pěstuji a sklízím,nějak není čas,ale taky mám toho žhavého opeřence a jen za pár lístků.
    Hezký večer a klidnou noc,jo málem bych zapomněla,gratuluji k postupům všem pracantům,pá,pá

11. Y_n_O

Tak tohle je to hloupé roztomilé strašidlo, co občas honím po baráku...

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Y_n_O jů ta číča je nádherná ;)

13. Y_n_O

Kočičák kočičí je to. Troubelín na entou, je to miláček :) Dcera je od něj pokousaná, poškrábaná, zeť má rozkousanou židli u PC, ale my si vyhovujeme... 8)

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní dopoledne, venku začíná poprchávat, z toho velkou radost nemám. Chtěly jsme s vnučkou jít odpoledne na chvíli ven, protože dopoledne mám anglinu, tak z toho asi nic nebude. Začíná mne pobolívat v krku a také mne píchá v uchu, nikdy jsem tyto problémy s uchem neměla, za to s dcerami jsme si něco s ušima zkusily. Tak doufám, že se to zlepší a bude lépe. Pěknou sobotu a pohodový den. ;););)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne,
    prší a je chladno, tak zalézt domů a nikam nechodit.

16. Bella74

Bella74 Vážený autor

Krásné dobré ráno, tak já už mám napečeno :music:, tiramisu už i odneseno kolegyni, šlehačková roláda tu si vyprosil háček a samozřejmě Míša řezy xD, dělala jsem ten první recept už se to chladí ;)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

[​IMG]Taky se chci pochlubit vlastním výrobkem. Pro upřesnění, není to to na talíři, ale na hlavičce. A to dítě není angorák, ale normální holka modrovoká, to zas někdo neumí fotit s bleskem.

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

-pechfógl- ahoj a hezký den všem závislákům. Já nevím jak jiní,ale já tvé jistě hezké obrázky nevidím, máš tam jen:

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pechfógl-, nemůžeš obrázky vkládat z plochy monitoru - musíš jej nahrát na nějaké uložiště (třeba pictu.cz) a pak zkopírovat adresu, kde se nachází. Také nic nevidím :sleepy::cry:

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

petz, gratulace ke 194. faremnímu postupu, už skoro klepeš na bránu 200. Párkrát to otočíš a máš to. Pěkné odpoledne, venku to pěkně fouká a je zima. Přestalo pršet, ale kdo ví na jak dlouho. Nikam dnes paty nevytáhnu, protože bude lepší se dát trochu do kupy, zítra jdou všichni do kina, tak budu hlídat malou, tak aby něco nechytila. Musím ještě doplést svetříček na miminko, zatím mám před dokončením pro holčičku, ale pro jistotu ještě udělám pro chlapečka, co kdyby to vyšlo. Termín se blíží. Tak si to užívejte a mějte pohodičku. ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.