ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirakoud

mirakoud Expert fóra

No vy jste mi zas dali!!!!! při čtení vašich příspěvků a vtípků jsem určitě nějaké to deko zhubla. Nejen tím, že se chechtám jako pitomec, ale ještě s každým dobrým fórem jdu na dvorek - přetlumočit manželovi. Takže k natřásání smíchem připojuji ještě procházku, dokonce i přes pět schodů. Takže vaše příspěvky jsou zdravé pro mou duši i pro mé těloxD. Jen houšť a větší kapky.

2. krtek82

krtek82 Zelenáč fóra

Marcipánka díky moc, přesně to jsem myslela. S jablky určitě zkusím.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne . Akce hotová, jak jsem napsala ve vláknu k tomu určeném,
    jak jsem si naplánovala, tak jsem jela...v klidu a pohodě. Žádné SH , jen na
    rozpěstování. Rybičku "chceš" ...jako prosím já , hodná babulka . :p
    Musím však sáhnout pod matraci a vyvalit nějaké drobné , paysef mám vycucnutý
    díky vnoučatům. Jo, tak těžký život mají dnes důchodci ....babi, babičko, nemáš
    dobitý paysef ? prosím, škemrata malá uškemraná.... A bába dá, proč by nedala,
    pak přijde do akce mazlíček a bába čumí jako uňo, že nemá, protože mezitím zapomněla
    kvůli své pokročilé cementoze, že kredit rozdala. Nu což, dnes už nehnu kejdou a do města
    nejedu, tak až zítra.
    Půjdu dát jednu kávu , zmrzku , jelikož jsem zmrzlinová , tu můžu pořád.

Malá Zuzka ide s otcom po parku a pozdraví jedného pána.
    Kto bo bol?
    Zuzka na to:
    To je jeden pán z ochrany ovzdušia.
    Vždy, keď k nám príde , pýta sa mamičky, či je čistý vzduch.

Starý dědeček si stěžuje v domově důchodců:
    "Nevadí mi, když mi stará pije můj alkohol,
    kouří moje cigarety, ale když se při obědě
    na mě usměje mými zuby, je to na mě moc. "

Jde chlapík po lese a najednou spatří babku visící na větvi a ptá se:
    - Co babka, Redbull?
    - Ale, kdepak Redbull, PITBULL.

4. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

krtek82 nemáš vůbec zač a ještě zkus toto, je to výborné
    [​IMG] a samozřejmě postup ;)
    Všechny suroviny dáme do jedné mísy a vypracujeme si těsto. Hotové těsto necháme hodinu vykynout. Mezitím si připravíme náplň. Na ni budeme potřebovat 10 lžic cukru, tři lžičky skořice a půlku másla. To vše smícháme a náplň je hotová.Z vykynutého těsta vyválíme asi půlcentimetrovou placku a tu natřeme náplní. Pak vše srolujeme. "Hada", který nám vznikne rozřízneme a spleteme. Nakonec potřeme zbytkem náplně. Pletenec pečeme v troubě na 180 stupňů asi dvacet minut.

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Marcipánko mohu jen souhlasit je to mnamka dělám pravidelně -obmněnuji jen nápln je dobrá i s kokosem nebo lískovými oříšky
    doporučuji vyzkoušet

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děvčata - TEČEEE :D Nevim sice, co to je, ale teče to. Už jsem si i spláchla xD Krásný pocit :D Jsem šťastná....:p

7. jaji

jaji Vévoda fóra

nevíte proč mi právě přistálo na farmě 30zuzi, 30 SH, velikonoční marmoška, mrkvový chleba a já nevím co ještě???????????????
    pokud to někdo psal, omlouvám se předem, ale mé oči to nevidí....

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

skalara.v ...Teče voda, voděnka ...tak to ti přeji tu velkou radost.
    U nás také teče, ale z nebíčka , co teče, leje !

A když jsme u té vody, tak něco, co se kolem ní točí :

Ptá se vnuk osmdesátileté babičky, zda s nimi taky půjde na pláž.
    „Šla bych s vámi ráda,” odvětila babička, „ale moje plavky mají na koleni díru.”

Dívka se jde koupat, ale v kabině si zapomene vrchní díl plavek a leze do vody bez. Ozve se Pepíček: „Jestli jdete ty pejsky utopit, vzal bych si toho s hnědým čumáčkem.”

Pepu, jinak dobrého plavce, chytne ve vodě křeč. Začne volat o pomoc, nikdo ale právě není nablízku. Z posledních sil se doplácá na břeh a říká si: „Hergot, nebýt mne, tak jsem se určitě utopil!”

„Ahoj Karle, kde ses tak pěkně opálil?”
    „Na nudistické pláži.”
    „A proč máš bílé kruhy kolem očí?”
    „Od dalekohledu!”

Jde chlap okolo řeky, ruce v kapse a slyší řev topící se ženy: „Pomóóc, já neumím plavat!”
    Tupě se podívá na topící a odvětí: „Já taky neumím plavat a nedělám kvůli tomu takový kravál.”

jaji .... musela jsi podpořit Nepál a to je odměna pro všechny , kdo svými
    nákupy podpořili dobrou věc. Byl to balíček „Obnova Nepálu " .

9. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

jaji a neklikla jsi v emailu na link ohledně nepálu ? Pokud ano , tak je to v pořádku :music:

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jaji,

to co píšeš odpovídá odměně za zakoupení stonku na pomoc Nepálu, asi RT spustila script a těm co z nějakého důvodu nedostali newsletter poštou odměnu připsal script.

Edit: tak ne asi, ale určitě.

Naposledy upraveno: 8/6/15
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zmrzlinka dávno spapaná , naložený talíř s večeří ( čína po domácku) a jdu koukat
    na Prostřeno. Občas na tento pořad juknu. Někdy je to fajn parta a zajímavé recepty,
    ale někdy jsou tam takové zjevy, že se pro změnu můžu uchlemtat . xD
    Zatím hezký večer .

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Medardovi dávám šanci do půlnoci, jinak na něj házím bobek a vyhlašuji suché léto. Bouřky, tak hojne předpovídané se nekonají, ale to vím od naší čubinky. I když je nebe bez mráčků, ona zelézá do skříně - kdesi za horama zahřmělo, takže do večera je to i u nás. Večeře pro pejsku se pak servíruje ke skříni, aby mohla vystrčit jen čumák. Já teda taky bouřku nemusím, ale co mám dělat, když jsem pán tvorstva a skříň už je obsazená? Např. o silvestra se systematicky opíjím a blábolím ke zvířátkům: Nebote se, já se přece taky nebojím, ne?
    Babička s tříletým vnoučkem se prochází po pláži, vtom přijde veliká vlna a smete vnoučka do moře. Babička lomí rukama, obrací oči k nebi a volá: Bože, prosím, vrať mi moje jediné vnoučátko! Vlna se vrátí, vyplivne na břeh zmáčeného chlapečka. Babička ho zvedne, zkontoluje a volá vzhůru" A kde je ta bleděmodrá čepička?

13. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-taky to sleduji a dnes to teda byla elita(prostreno),to jsi mela jeji domaci recept?:D

14. jaji

jaji Vévoda fóra

děkuji všem za odpověď, v mailu mi to skočilo do spamu a tma nechodím;) tak to je rt moc hodné, že mi dalo dárek automaticky xD

u nás Medard tedy opravdu funguje:oops: od rána prší a prší a prší, dopoledne buřina jako p.r.a.s.e....
    teď navečer už jen občas spadne pár drbných kapiček, ale už by to mohlo vážně skončit...:(

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ... mitulko , ty rošťando ! ...to se dělá ? Utahovat si z milé, hezké důchodkyně,
    s vytříbeným vkusem i chuťovými buňkami , tedy, to jsem si o tobě nemyslela. xDxDxD
    Ale teď úplně a docela vážně . Fuj, to nežrat ! Je o mě známo, že jsem v prvé řadě
    masožravec, ale celkově vzato jsem všežravec. Ale tohle mi někdo předložit ...brrr.
    Moje výhoda při sledování telky, že já si spapkala svoji mňam čínu ( mimochodem s
    porkem , což ta paní říkala, že tam nepatří) , a účastníci Prostřena museli dlabat čínu
    s tajným receptem při přípravě. xDxD
    A tu jihočeskou pochoutku, co byla jako úkol týdne ? Tu bych si nedovolila dát ani
    psovi .... ten by mě vynadal . Tento týden bude asi zajímavý, tak si udělám čas a
    budu koukat.
    Počasí ...zima , děšť , zima , déšť ... pokles teploty o více jak 15 stupňů . Seplo topení.
    Doma bude teplíčko.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás v podkrkonoší ani nekváplo. Ráno v půl šestý bylo něco, co se vydávalo za deštíček. Vítr, i slunéčko vylezlo, ale sucho jak troud.
    Na Prostřeno jsem taky koukávala. Ale ty kecy některých jedinců, teda....Od Hrušky mám kuchařku, pár věcí i zkusila. Ale nejradši si vařim podle svého (pejsek s kočičkou byli břídilové xD). Dneska zapékám brambory s houbama, slaninka, štěkáčky, papriky, rajčata, hromada cibule a česneku. No, voní to krásně. Tata má věčně nastrčenej chobot v kuchyni :D. Tak snad se povede ;)

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tady blízko Dukovan asi Medard nemaká.Slunce,vedro, dusno.....no na chcípnutí.K večeři jsem měla brambory se sýrem a škvařeným máslem.No a teď se dojím míchaným salátem.Děda měl zbytek od oběda.

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer, tak u nás taky neprší, ale už není takové horko, je příjemně.
    A co se jídla týká, manžel je po operaci slinivky a tak vařím dietu a sama ji jím taky, protože si nechci pro sebe vařit. A vůbec bych už nevěřila, že i po této dietě se dá krásně přibírat, pomalu a nenápadně. Eva

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj pisálci, :D
    nedalo mi to, a tak jsem stihla vyfoťit dnešní véču, než se na to vrhlo moje "čtvero" krkavců... ;)
    :D já vím jsem potvůrka podivná :p
    Dneska jsem nadávala jako špaček :D Když moje drahá polovička zajela na Černý Most do špatného pruhu, vyložil sebe a starší děti a šli na metro projít si Starou Prahu... zatím co mne čekala psychologická ambulance s Pepčou... Jenže tím že mužskej zaparkoval tak jak zaparkoval, tak jsem nemohla vycouvat a tak pouze vpřed, prokroužila jsem se celým autobusákem na Čerňáku, prokroužila v nákupní zóně, než jsem se opět dostala na stejné místo jen o pouhých pět metrů vzad než můj manžel a konečně najela na tu správnou štreku.. jé ten dostal jmen :D ještě že to neslyšel, nakonec jsem dojela do Krče v pohodě... Po schůzce začala druhá část :D nahánění dětí a manžela, tak jsem je telefonicky nasměrovala na metro a že mají jet na Háje.. čekám u Leadlu na parkovišti.. jééé ty než dorazili.. tak bych zapustila kořeny :D Nakonec jsme kroužili než jsme našli správnou výpadovku k Aqua palace a zakončili výlet nevýlet kvalitním rochněním ve vodě... Cestou mi všichni 4 usnuli v autě :D :D samozřejmě včetně manžela :D Alespoň jsem měla klídek na řízení ;)
    Klidný večer a zítra hurá do práce ;)
    Andulííí

Naposledy upraveno: 8/6/15
  20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anickamalirka

Ty, ale děláš chutě, nevíme s Marci co dřív vařit nebo péctxDxD

Hezký večer přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.