ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

pechfóglová - upřímnou soustrast,
    není slov co by utěšila, jen to,
    že my všichni s tebou cítíme, nedej se !
    Nemáš to v povaze ty náš rebele.

též všichni marodící marodi, povinně se zmátořit
    i když jsem rozšířila naše řady i o svou maličkost,
    sice jen chřipka, snad za pár dní odezní. ​

2. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pechfoglová - upřimnou soustrast. V duchu jsme stále s Tebou, a i když se na chvíly odmlčíš, chápeme to.
    Já jsem po uši v malování a už mě bolí celý člověk. Krásný a klidný večer všem. Marodi už se nám vraťte.

3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

pechfóglová, drž se. A když hraješ, tak na chvíli (skoro) zapomeneš. Upřímnou soustrast.

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

-pechfógl- ouvej... Drž se :inlove:
    A že hraješ? To je jenom dobře, odreaguješ se a na chvilku třeba i zapomeneš
    P.S. tydýtková byla o vteřinu rychlejší

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Hele, lidi, zatím dobrý. Asi tu budu celou noc - dokud se to nerozleží a nedojde mi to.

6. Simissek

Simissek Pilný autor

Pechfoglová - upřímnou soustrast, drž se, jsme tu s Tebou

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pechfógl, moja milá- v prvom rade - úprimnú sústrasť...
    Absolútne chápem tvoje pocity.Mňa to postretlo 3x - najprv svokor, potom moja maminka a potom ocino. Do pohrebov som bola absolútna hrdinka: racionálna, bez sĺz, dokonca mnohí si mysleli, že bez citov. Ale bolo na mne, aby som povybavovala formality, aby som vybavila pohreby, aby som sa postarala o kary, aby som dala vedieť všetkým, ktorí to majú vedieť...
    Po pohrebe to potom vždy prišlo - opadla zodpovednosť, nastúpili city.
    Nechcem ťa strašiť, ale to, čomu sa teraz čuduješ - ešte celkom nechápeš. Ono to príde... Potom sadni do kútika, vyplav zo seba slzičky, ktoré sa tam nazbierajú a uvedom si, že všetci sme smrteľní. A vždy je lepšie, keď odídu tí starší skôr, ako ich deti...
    Myslím na teba. Ja budem dosť dlho hore, ak chceš, písni po holúbkovi ...
    Ľubica

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím pechfógl, moc me to mrzí, přijmi upřímnou soustrast a drž se, nedej se.
    danda

9. medved222

medved222 Komisař fóra

pechfógl, upřímnou soustrast, všechna slova, co mně napadají v takové situaci, mi připadají jako prázdná. Drž se a když ti bude úzko, přijdi za námi. Je dobře, když se člověk může o bolest s někým podělit, ona se alespoň trochu zmenší.

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Milá -pechfógl-,
    hodně síly k překonání toho jediného, co nemůžeme nikdy změnit. Přijmi mou upřímnou soustrast.

11. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pechfóglinka, prijmi moju úprimnú sústrasť ... drž sa.

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

To,že čas rány hojí,je jenom pouhé zdání.Stále v srdci velká bolest a tiché vzpomínání. Upřímnou soustrast přijmi,prosím i ode mne.
    pechfógl-hodně síly a hraj,přijdeš na chvíli na jiné myšlenky,na chvíli to pomůže moc

Naposledy upraveno: 21/2/17
  13. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pechfóglová

Upřímnou soustrast. Slova na to asi nejsou nebo mě nenapadají - drž se, myslíme tu na Tebe.

14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Pechfôglová - upřímnou soustrast. Mohu Ti z vlastní zkušenosti říci /i když je to smutné/, že náhlá smrt je mnohem lepší a únosnější, než se 4 týdny bát zvednout telefon, že se dozvíš, že je konec. Drž se a věř, že je v životě všechno tak, jak má být. Držím palce, aby jsi všechno zvládla. Při hře a komunikaci s ostatními alespoň na chvíli přijdeš na jiné myšlenky a určitě Tě nikdo nebude odsuzovat.
    Drž se a vzpomínej na hezké chvíle, které jste spolu prožily. Určitě jich bylo hodně.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pechfogl je mi to líto a upřimnou soustrast - drž se a piš nám .. uleví se a nebudeš na to sama :p

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásný a pohodový den přeji všem závislákům;)Pechfóglová "Upřímnou soustrast":oops:

Naposledy upraveno: 22/2/17
  17. -pechfogl-
    i já se připojuji k vyjádření soustrasti... přijít o maminku je v každém věku trauma. K jeho překonání budeš potřebovat sílu a tu můžeš zčásti čerpat od přátel a jejich slov útěchy. Drž se.

18. stadole

stadole Aktivní autor

Pechfogl....úpřimnou soustrast......

19. babioli

babioli Stará škola

-pechfógl- přijmi i mou upřímnou soustrast a drž se.......

20. Prožranábroskev

Prožranábroskev Zelenáč fóra

pechfogl - upřímnou soustrast, slova útěchy mě nenapadají.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.