ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak nám to začalo. Kozenky začaly "frkat" ňuňáky a vůbec se s tím nepářou a rovnou po 2. V této chvíli máme 12 ňuňánků a to čekáme ještě 22 porodů:music:. Takže letos bude to ňuňánkování opravdu náročná disciplína. Manžel se mě dopoledne ptal co jdu dělat a já na to číhat k dírce a on už zase. Jo jo.
    Všem kdo postoupili veliká gratulace a já jdu zase číhat. Zase se jedna chystá tak to musím dozorovat (když musím tak musím)xD

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Prosím fotečku jehněčího stáda. Ovšem v reálu je to romantika spíš pro voko. Vstávat k nim, živit je a šatit.....brrrr! Asi proto je pámbu dělá tak roztomilý, abychom se na to nevybodli rovnou.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všechny vás zdravím, gratuluji k podpisům a postupům, oboje krásné8)

Nepsala jsem skoro týden ale četla. Hlásim, že kocour chodí domů tak jednou za dva-tři dny, nabaští se, půl dne pobude a zase se ztratí,.Myslíte,že kočičák může být čtyřprocentí menšina? Mám silné podezření podle odéru se kterým se mi vrací domů. Nemluví se mnou, protože jej drhnu houbičkou na nádobí, jarem a něčím vońavým, kdo zná "vůni" kocouřího stříkání pochopí. Ostatní si klidně myslete,že týrám zvíře. :p;)

Přeji všem klidnou noc a marodům co nejrychlejší uzdravení-v sobotu v 6 mi vypadnul internet ale myslela jsem na ně intenzivně od osmi, do čtvrt na devět-:)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer, -6 a sluníčko jsme dnes neviděli. petz, gratulka ke 173. faremnímu postupu, jde Ti to moc pěkně, nedivím se, když je ti tak podstrojováno. Můžeme nad sladkostmi Tvé drahé polovičky jenom slintat. Za chvíli dorazí zeťáček na segedín, tak vám popřeji pohodový večer a dnes bych ráda šla dřív do pelišku. Nerada bych nějaký ten rýmový bacil rozšířila. Páček shledáček. ;););)

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer
    -pechfógl- divný... já to psala ve 20.11 :p - a posléze dobrou noc jsem přála proto, že už jsem vypínala a na net ten den nešla
    vavovi - závidím, ovenky miluju, ale pomuchlat živou se mi ještě nepovedlo, jen plyšáky :sleepy:

Všem postupujícím gratulka, než jsem vše dočetla, jsem zapomněla kdo všechno postoupil :D

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, právě jsem se vrátil z hradu... teda z práce :p
    Holky, máte to voľajaké zmätené, u vavovi se rodí kůzlátka, u kerryhill jehňátka
    :inlove:

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Y_n_O no jooo, hlava mapa :p to dělá těch 7 dvanáctek za sebou :D

8. -pechfógl-

janaj: Kdoví jak mám nastavený časy - ale hele:
    janaj, Včera v(e) 7:11 PM
    Y_n_O: Jo, pletu to, ale v konečném výsledku je to stejně skopové.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já s mláďátkama a ono se to hned obrátí na žvanec xD
    Skopové snad nemůže být z kůzlete nebo kozy (kozla), to je jenom z ovce nebo berana, ne? Jehněčí je taky jehněčí, i když je potom skopové, když je nechají vyrůst... ale možná se pletu, ráda se nechám poučit.

EDIT: a já mám u příspěvku janaj stejný čas...

Naposledy upraveno: 8/2/17
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přišla jsem se na vás ještě podívat a popřát dobrou noc, venku -7 a tak půjdu do hajan. Dobrou noc a sladké sny. ;););)

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Prajem vám všetkým príjemný, krásny večer.
    Tak odkedy som tu tak celkom nebola, stalo sa dosť veľa vecí...
    Najprv - gratulácie tým rychlikom, ktorí sa tak ponáhľajú do ďalších a ďalších lvl., že ich nemám šancu nie len dobehnúť, ale ani sa k nim trochu priblížiť. Ja už som trochu dýchavičná a jednoducho nevládzem.:cry:xD
    Mikešku - veď ja by som aj ten hebký kožúštek pohladila, ale bojím, bojím, že keď nám Pajaable - Evinka vyzdravie, tak ma poškriabe. Doteraz to bolo jej výsadné právo... Ale ak inak nedáš : hladkám tvoj hebký kožúštek a rozmaznávam ťa. Dokonca ťa teraz škrabkám za ľavým uškom.Spokojný?);):inlove:
    A tie hrozné obrázky tých fajnových zákuskov a inej papanice. Veď to je čistá provokácia! ( práve vynovujeme spálňu, vyhádzala som hromadu šatstva, nie pre to, že by mi bolo malé, ale preto že sa z ničoho-nič zbehlo - potvotstvo):cry:
    No a vavovi- ty máš dočista baby boom v reále. Len či sú aj nejaké preskoky.:wuerg:

No a na koniec, dáme to aj do tretice? Teraz by som navrhla nedeľu (ak súhlasíte) zase o 20,00hod. (náš nový sused už dostal poučenie, že vŕtať v dňoch pracovného pokoja po 20,00 hod. sa nesmie - od našej rodiny len tak ľudsky s vysvetlením, od nášho mladšieho suseda s tým, ak to urobí ešte raz, dostane po papuli. Tak myslím, že by mohol byť pokoj)
    Dajte vedieť, či súhlasíte.
    Ľubica
    P.S. Stým časom príspevkov som si to všimla už dávnejšie. Je to posunuté o 1 hod dopredu. Asi chyba v letnom a zimnom čase.

12. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Dobrý večer závisláci,
    doma mi to marodí a já dnes byla ráda, že jsem do i z práce došla bez pádů. Chodníky byly černé a tvářily se suché, ale chyba lávky. Že je na nich ledovka jsem poznala po prvním kroku z domu.
    Gratulace všem postupujícím :D:D:D.

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já mám taky u janaj ten samý čas. Kdysi jsem chtěla vyzkoumat, proč to mám tak divně, ale vždycky je co dělat jiného že... Takže to máme možná všichni stejně. Ale proč, to nevím...
    Krásný večer všem a kdo jde spinkat, tomu sladkou dobrou !

edit: Díky sopti, já tam fakt nevím proč měla Dublin. Asi podprahově (dlouhodobě) potřebuju irskou.... kávu :)

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tydýtková,
    jaký má kdo čas, záleží na nastavení časového pásma. viz obrázek
    Hezkou hru

15. -pechfógl-

No dobře, tak je to skotové... každopádně po obojím je sháňka na velikonoce. A zase chvilka pro pamětníky: Já to nenávídím od školky, tehdy to bylo levné, chutné, výživné a absolutně nejedlé. Rodiče mě nenáviděli, protože jsme ráno vešli do školky, já nasála ten odér z kuchyně a okamžitě vyhodila kakao s rohlíkem, tím pádem jsem byla třikrát do týdne vrácena do jejich náruče jako chorobná. No dneska - koukněte na ty ceny!

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer v závislákově,
    dneska je docela zima a má být hůř, sníh už je u nás skoro pryč a jaro daleko o_O
    vavovi a kerryhill se taky přimlouvám za fotečky těch mrňátek ... to musí být ňu ňu​
    Na akci jsem nějak zapomněla, pár stromků je na baha a obr pomůžou, tak to nějak​
    zalátám zásobami z baha, kde se to už začíná kazit :D
    Velká gratulace k postupům​

farmička - robin 108 .... [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] farmička - pezt 173

bahama - mamča 342 .... [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, -7 a na chodníku jeden led.Na silnici jsou místy zmrazky a na kraji zmrzlý sníh. Lubica, souhlasím do třetice všeho dobrého, tak si myslím, že ta neděle 20 hodin je velmi dobrý čas na naši ozdravnou seanci. Ráda se tentokrát určitě zúčastním.Za chvíli pojedu do města, musím do spořitelny a něco nakoupit na neděli na rodinnou oslavu narozenin a svátku, protože se mi to blíží a příští neděli mě čeká už Jáchymov. Vloni mi velmi pomohl na rozhýbání krční páteře a zmizely mi moje motolice, které mne trápily po operaci kyčle více než rok. Tak si myslím, že by mi to mohlo zase trochu pomoci. Přeji pěkný den a opatrujte se a dávejte si venku pozor, klouže to asi všude.;););)

18. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do záívislákova
    Jehně jako kůzle u nás se rodí obojí a stále je to ňuňánek. A focení to je pro mě nadlidský výkon ve stádě vždy nějaká hodí do záběru zádel a z fotky není nic (fotit stádo blech by bylo snad jednodušší). Nicméně to stále zkouším a až se mi podaří uspokojující fotečka tak jí sem hodím.
    Marůdkům přeji brzké uzdravení a seance se určitě zúčastním, alespoň na dálku a třeba od dírky.

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem se v pořádku vrátila z města a budu se na fotečky ňuňátek taky moc těšit. Jak jsem se dívala, tak na Baha nás bude čekat spousta práce, přibyde koala, nový strom a asi 5 nových rostlinek. To bude asi zase útok na zlaté banány, vypadá to, že se budou asi otvírat nové sochy. Přeji pěkné odpoledne a dobrou chuť k obídku, bude sekaná s bramborem.;););)

20. burds

burds Titán fóra

Vavovi malá kůzlátka musí být krásná ale asi máte s nimi hodně práce nebo ne ? Jsem městský tvor a podle čtení mého zamilovaného autora Herriota to asi dost práce dá.Léky už mám doma a ted budu opět naštvaná celé dny doma.Náledíá nesnáším - nemůžu ven.Mám 188 mincí ale nevím co bych za ně měla chtít nějak nic nepotřebuji.Neděle je na seanci přímo ideální pochopitelně se zúčastním

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.