ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stejně jako k říjno-listopadovým, ani k únorovým revolucím nemám důvěru.;)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Milko, kdyby Ti nevyšli netopýři, já ti klidně potom jedny pošlu, až budou obchodovatelní, já ty neonky mám jen do sbírky, na plochu mi nesmí xD

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    u nás prší a mrzne, prostě pohoda, ještě, že nikam nemusím.
    Y_n_O tvého nového podpisu jsem si všimla už včera, je skvělý

A pro naše pracovité farmáře

[​IMG][​IMG]

4. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Y_n_O, srdečná vďaka, snažiť sa budem ale ak to nevyjde, určite by ma potešili :) A gratulujem k novému podpisku, zas sa naša kúzleníčka predviedla s krásnymi variáciami, podľa Tvojho zadania som teda fakt bola zvedavá, ako sa s tým vysporiada - a ako inak, než excelentne.
    Aničkamaliarka - veľká gratulka k dosiahnutiu stovečky. Rovnako i Bagírovi a ďalším usilovným farmárom. Zhŕňame bodíky ako sa dá a koľko radosti s tým zažijeme ... nech vás to teší aj naďalej.

5. -pechfógl-

No a teď by se ještě mohla ozvat Viki Vikýšek s podrobnějším zpravodajstvím, ať jí to můžeme pofoukat...

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Andulííí - veliká gratulka k pokoření té zpropadené stovky. Dobře ty [​IMG]

Evainfo - a tobě gratulka ke krásné stotřicítce [​IMG]

Naposledy upraveno: 2/2/17
  7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka-Také gratuluji k té zatrolené 100

*Odstraněn obrázek z nepovoleného uložiště. sopti*

Omlouvám se:sleepy:

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo, velká gratulace ke 130. faremnímu postupu. Pěkný večer, venku umrzlo, -3, ale neprší ani nepadá.Celé odpoledne jsem pracovala na fotoknize až z toho mám mžitky, ale pomalu se blížím ke zdárnému konci. Všechno ještě projít a udělat desky. Ještě po 21 sklidím a jdu do pelíšku. Příjemný večer všem.;););)

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

anickamalirka

Velká gratulace k postupu sousedko:).
    A vítám tě v "klubu 100"
    ;)

A gratulace k postupům všem ostatním:)

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dobrý večer,
    velká gratulka všem postupujícím a nám ostatním konejšivé pohlazení, třeba nám to půjde líp :D

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jedno konejšivé pohlazení zde prosím [​IMG]
    A jeden líbezný úsměv pro dobrou náladu
    [​IMG] A může být i pusinka na dobrou noc [​IMG]

12. Y_n_O

Konečně jsem se doklouzala z práce domů...
    Jak je jakési rčení "Rup ty boty" - to jsem si zkusila dnes ráno. Ona ta pravá bota fakt rupla a do práce jsem přišla s nasosanou froté ponožkou a "koženou" polokozačkou, ze které jsem vylila tak půllitr vody... Holt budu muset na nákup. Doma mám sice dvoje kozačky, ale jedny semišové (tudíž momentálně nepoužitelné) a druhé sice kožené, ale na podpatku... takže v současné situaci také nepoužitelné. Vemu si ráno oproužkované tenisky s tlustou ponožkou a odpoledne něco koupím...
    Krucipüsk, já bysem šlechtila... ale nemám jak xD těch 88 SKáček nechám na zítra, až dokoupím a pak to pude xD

EDIT: Skalárko, to je celý ten... hmmmm, jaksekrucijmenoval... Dr. Dolittle... :cry:

EDIT2: že se spláchnul do záchodu, to si pamatuju, ale jméno... to jméno...

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, gratuluji všem postupujícím kamkoliv8)

Popíšu vám moje dva dny. Včera jsem šla odhazovat sníh a vzala jsem si do kapsy od bundy omylem jiné klíče, nevadí, druhé mám u sestry, chvilku jsem počkala,ona přijela z práce a já šla v klidu domů.:pDnes -chodíme na pivo každý čtvrtek- jsem šla , nevím proč, s špatně obutou botou, na schodech jsem si šlápla na tkaničku,spadla na p----el a zabouchla dveře, samozřejmě klíče byly ještě vevnitř, v místní hospůdce seděl přítel mé bývalé snachy, pomohl mi dostat se dovńitř-rozbil trošku okno- a jsem zase doma. To bude zítra poprask ;)

Dobrou noc všem

14. Y_n_O

dasa1143, prostě když se daří, tak se daří...
    A kočičák se už uráčil objevit na krmení?

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prolezla jsem sítí tam i zpátky....a našla :D Rodney bylo to morče :D

Andulííí - už pro tebe jedém - jsme museli pro "pohonné hmoty" (aby nebyla žížeň :D) [​IMG]
    Edit: Andulííí, co jako pijem ? No všechno, co teče (mimo asfaltu a medu xD)

16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer :)
    moc děkuji za gratulky na fórku i na farmě :)
    Díky moc ;)

jo a Pruhovaná :D :D , kde mám tu limuzínu s drinkem? co jsi tuhle vyhrožovala s párty pro stovkaře :D

Edit: super a co že to pijem?? :D

17. Y_n_O

Skalárko, jsi úžasná, já to vzdala po třetím neúspěšném pokusu :)

EDIT: párty pro stovkaře? kde, co, kdy? xD V dávných dobách měl od našeho šéfa (nepamatuju, jestli to byl už tenkrát Pajda), slíbenou flašku čehosi. Je to fakt dávno. Ale Vy, co jste 100 a 200 i dál, byste se měli potkat. Alespoň na nějaké videokonferenci...

18. -pechfógl-

To nebyl Pajda, to byl náš starý dobrý PVII - kde je mu konec? Asi staví lihovar, aby slib dodržel.;)

19. Y_n_O

Nevermore, pravdu díš, já jsem si pojistila svou sklerózu tím, že je to už dlouho... :) No, teď, kdyby to měl rozdávat, je mi upřímně líto, téměř bych popřála upřímnou soustrast :p

20. mituli

mituli Polobůh fóra

ANDULÍÍÍÍ-gratulka,mi horalé jsme hald borci:inlove::inlove::inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.