ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

No přece nebudu trhat partu i já se v myšlenkách přidám k seanci,přeci v množství je síla,
    a není možné,že by před tímto aktem nedostala Eviččina nemoc strach a neprchala někam za kopečky :D.
    Tak jsme si z dědkem dneska udělali hezké dopolko,hodili jsme auto do servisu na kontrolu a brouzdali jsme
    se po městě.Si ani nepamatuji kdy naposled byl tak klidný začátek týdne.Vnučce jsme koupili pár krásných
    věciček,hold nám holče roste jako z vody,dali si kafátko a musím říct že mě ta městská procházka docela zmohla.
    Postupujícím veliká gratulka,jinak všem hezký večer,pá,pá

2. jakrt

jakrt Rádoby autor

pechfógl: já obrázky ještě nevkládala. Ale zkouším to. Obrázky mám v uložišti a teď nevím. Bude stačit, když sem dám jen odkaz??? Zkusila jsem, ale byl tu jen odkaz a ne obrázek. Poraďte, nebo to do 20.00 nestihnu.

3. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    ve 20,00 jsem tu také, ať se děvčata brzy vrátí k nám.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

jakrt - teď si zkopíruješ z uložiště odkaz na svůj obrázek a vložíš ho sem ;)

5. jakrt

jakrt Rádoby autor

skalara: já to zkusila a zase smazala, byl tu jen odkaz a ne obrázek. A ted jsem zmatená.:(

Naposledy upraveno: 30/1/17
  6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a hezký večer,
    jdu do toho s váma a budu myslet na obě Evičky - pajaable i Viky
    Dávám sem avatary obou děvčat, bude se nám na ně myslet líp

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jakrt,
    klikni na obrázek a vlož tam odkaz - pak se ti zobrazí obrázek jako takový.
    hezkou hru

EDIT: jakrt, není zač

8. jakrt

jakrt Rádoby autor

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

sopti - jé, takhle jsem to nikdy nezkoušela :D, ale určo to vyzkouším (používám klasicky CtrlC -CtrlV :))
    (člověk se celý život učí....aby k stáru všechno zapomněl :oops:)

Edit - jééé a mně to nende o_O [​IMG][/IMG]
    Tak pojedu postaru, bo to už mám nacákaný [​IMG][​IMG]
    Nende a nende a nende to prostě, no [​IMG]

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

Právě jsem dorazila z práce a v osm se připojím. Ať se energie uzdravení, životní síly a pohody šíří rovnou k Pajaable a Viky.....

Holky držte se!

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, takže pomaly začíname. Myslím, že 5 minút intenzívneho myslenia na naše 2 maródky, by na prvý raz malo stačiť. Príležitostne si seansu môžeme zopakovať.
    Ľubica

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ahoj, začíname a myslíme na Vás obe!
    Poslala som správu Evičke aj do pošty.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

20:00 děvčata ,držte se , jsme tu s vámí!!! ;););)

14. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Jsem s vámi. Nezapomněla jsem.

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak už se pomalu uvádím do transu: Připravena relaxační hudba, svíčky, našla jsem sirky, na dveře dala cedulku Nerušit, čaruju.
    Aroma: lípa.
    No, teď mě z toho vyrušil čokl blbej, protože vyšplhal na parapet a sežral kočce večeři. Musela jsem zvýšit hlas a říct sprosté slovo, snad bude deset minut soustředění stačit.
    Pozn. To jsem psala před 20.00, zapomněla odeslat....

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji drahí, dúfam, že naše maródky cítili našu silu. Ja som ju cítila... Teraz, len aby to pomohlo a bolo nasmerované presne tam , kde má byť. Nič sa však nestane, ak to pomôže aj iným potrebným.
    Ďakujem za túto komunitu. Ďakujem, za to že ste. Mám vás všetkých veľmi rada.
    Ľubica

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

My sme veľmi radi, že si to takto vymyslela, Ľubka. Je to sila priateľstva a lásky, ktorá sa ani v našom inak silno prematerializovanom svete nestratí a tiež verím, že našim dvom zlatíčkam aspoň trochu pomôže - a ak bude treba, dáme "opáčko" :)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Něco podobného se tu konalo před mnoha lety, kdy se jedna mladá hráčka nemohla probudit z narkózy - a povedlo se.

19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Ač jsem byla spíše pragmatik, vídám v práci s psychicky nemocnými lecos a někdy jsou to opravdu věci mezi nebem a zemí. Věřím, že "energie" dolétla, kam měla.
    Též vás tu mám ráda a i když jsem nikoho z vás osobně neviděla, vím, že jste fajn :)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem se sice klasicky zakufrovala v práci (protože konec měsíce), ale posunula jsem si odjezd, abych měla čas. Tak nějak jsem s tím počítala, ještě jsem si ráno vzala sebou svoje kamínky, ty zesilují...
    Doufám, děvčata, že jsme Vám poslaly to nejlepší ze sebe pro Vás.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.