ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vikýšku, držím palečky a pokud je to opravdu špatné, tak mu v psím nebíčku bude lépe! Takový je bohužel i psí život! Přeji pěkný večer, pajaable, gratuluji k 5. stupni mentorství. Já nemám vůbec štěstí na kuřátka, nyní jsem dokončila 3. stupeň a všechna kuřátka jsou ve 3 levelu a postupně jim teploměry červenají, pokud je vyměním, tak se to opět opakuje. Tak si říkám, kdy dojde normální pracovité kuře! Mám rozpěstováno, z béru a všech stromů vypadlo 148 třísek. No doufám, že je času dost a že to v pohodě zvládneme. ;););)

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

čauky Mil :music:rýmovníky doma pěstuji na počkání...velmi rychle se romnožují a rostou jako plevel xD
    ...jestli bydlíš někde kolem Ostravy, dovezu ti ho ;)

jo...a rýmovník hrozně pěkně voní :p

3. doben

doben Ikona fóra

Původně jsem toto video chtěl vytvořit pouze z vlastních zásob,
    ale nakonec jsem nenatočil videa ze všech akcí tohoto roku.
    Naštěstí nejsem jediný, kdo natáčí videa z farmy.
    Díky Farmeramacrew a MegaGameFreak17 se mi podařilo dát dohromady všech 48 akcích z roku 2016.
    Takže pokud si chcete připomenout během 270 sekund všechny akce z roku 2016 máte možnost:

4. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky závisláčci :inlove:

Tak jsem konečně doběhla z práce domů, dneska fakt blázinec... a už se mi míchá těsto na veky :D, tak snad vydržím a neusnu xD

Veku jsem ještě nedělala :music:, tak snad se povede , když už na to budu muset počkat než to vykyne xD, pokud se povede hodím sem receptík :music:

Krásný večer a hodně zdravíčka do nového roku přeje marcipánka :inlove:

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Doben: prosím přestaň spamovat fórum stejnými příspěvky, jednou to snad na fóru stačí, ale tři příspěvky v podstatě se stejným obsahem je už přeci jen dost.

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer všem.
    malinkami,máme to k sobě kousek. Já jsem z Plzně.:p
    Ale díky.:)

7. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Mil :p ....tak to je za humny xD nakopnu třeskolet a za 10 min. jsem u tebe xD

8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Už stavím na kafexDxDxD

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Já naleju skleničku v Ústí a můžeš mi tady jednu taky nechat. Já ji potom rozpěstuji pro rodinu. Ptala jsem se v květinářství, neměli a ani nedostávají, odkázali mne na jaro, až budou otevřená prodejní místa se sadbou, tam by to snad mohli mít! Přeji dobrou noc a jdu se trochu vyspat před zítřejším dlouhým večerem! ;););)

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

A až se budeš vracet,tak to vem přes Prahu;),taky ti naleji na cestu něco ostřejšího na zahřátí v tomto mrazivém dni,když to nestihneš,nevadí,necháme to na jaro.Netušila jsem,že svým dotazem,co že je to za rostlinku?Rozpoutám rýmovníkovou poptávku. Připravím tě o čas a zároveň na neplánovanou cestu po vlasti České.:DMějte se hezky a na zítřejší den se do růžova vyspinkejte.Dobrou noc

11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Děkuji všem za rady i dárečky pro Baha. Dárky určitě využiju (některé už to mají za sebou ;)) a z rad jsem si udělala závěr, že se budu snažit spíš co nejdřív otevřít co nejvíc ploch místo kupování všech dostupných plodin a zvířat. Dekorky tam nasázím hned jak otevřu Ostrov, ale to ještě chvíli potrvá, teď si šetřím banány na otevření poslední části Plantáže, k ostrovu je to ještě hodně banánů. A taky se víc kouknu na toho SPA manažera, ještě ho nemám aktivovaného a asi tak dělám chybu.

krakoramaja - ty stromy na Baha jsi dávala kvůli výdělkům nebo kvůli bodům? Já tam mám stabilně pár stromů XXL kvůli bodům a jinak pár stájí a hlavně se snažím pěstovat rostlinky pro družstvo a prodej. Jsem tu několikrát denně a ty stromy mě nějak odrazují délkou zrání a nemožností zkrácení (tolik punčoch nedám). Tak se spíš ptám jestli máš pro mně nějaký pádný argument pro to se do těch stromů ve velkém pustit. Přece jen kdyby to mělo výrazné klady, tak co bych pro Baha neudělala.... :p

Milena1952 - to je v pořádku, čtený text (on často i ten mluvený) ke každému mluví jinak, každý za tím vidí něco jiného, má jiné zkušenosti, a tak z toho vyvozuje jiné věci a vidí to z jiného úhlu. Moc si vážím tvé omluvy, v dnešní době to není věc běžná. Každopádně tak jako tak to vnímám opačně - to já ti mám být za co vděčná, provedla jsi mně mými 40 levely, ochotně ses mi věnovala, posílala dárky, a navíc mi pomáháš i nadále, úplně dobrovolně, kdy už z toho nic nemáš. Děkuji. :)

A vůbec musím říct, že jsem tu mezi vámi moc ráda. Takový kolektiv jako je tu jsem jinde (v jiných hrách) nenašla. A zvlášť tohle vlákno je pro mě nejzajímavější, protože je hodně různorodé a o reálném životě. Tu recepis, tu něco osobního, tu dobrá rada, tu vtípek, tu něco o hře, tu popřání dobré noci nebo krásného rána...... jsem ráda že tohle vlákno modíci nechávají žít vlastním životem, pokaždé se sem těším jak si vás tu počtu. :)

Nevím jak se sem zítra dostanu, a tak bych Vám už dnes chtěla popřát klidný příští rok, pevné zdraví a hodně skvělých lidiček v okolí (virtuálním i reálném). A kdo dělá na Farmeramě akce, ať to dobře padá celý rok.

12. doben

doben Ikona fóra

Prepperka já jsem při začátcích na baha měl na ploše stromy s dekorkama kvůli TBZ. Na ostrov pokladů se nemusíš hnát, protože kvůli odemčení jeho částí potřebuješ odemknout spoustu rostlin, zvířat a stromů. Nevím, jestli máš prales, ale pokud ne, tak zkus co nejdříve nasbírat dost hvězdiček, protože tak získáš celou plochu a banány můžeš investovat do něčeho co bude dávat hodně TBZ.

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xD holky...mám tady ve skleničce další 3 rostlinky už s kořínky...jen je zasadit :p
    ...že bych si fakt udělala okružní po naší spanilé vlasti???:pxD Plzeň, Ústí, Praha? hlásí se ještě někdo?? :D

ale je divné, že je teď nikde nemajío_O...já ji tedy taky zdědila...a už jsem ji přeposlala asi pěti lidem...
    jo.....a něco na té imunitě díky rýmovníku bude...všude kolem mě všichni soplí a já si pískám :p

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky malinkami - Ostravu beru - ozvu se ti holoubkem a můžeme se domluvit ;)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. Madvo

Madvo Mistr fóra

malinkami - A já na jihu Moravy vyberu to nejlepší víno.

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

malinkami - a máte na jihu Moravy krom skvělého vína i sníh? Docela jsem záviděla všem co tu psali že jdou stavět sněhuláky, sáňkovat a lyžovat. U nás (poblíž Kutné Hory) nespadla ani vločka, jen tu máme mráz a na všem jinovatku. Ze sněhu je u nás vždycky nejvíc nadšený pes, jak napadne byť jen špetka sněhu, nemůžeme ho ani vyvenčit, jen co ho vypustíme z kotce, hypnotizuje naše boty a jen čeká kdy mu ten úžasný materiál vykopneme vysoko do vzduchu a pak daleko do leva, a daleko do prava, aby se ho mohl se vší vervou pokusit chytit. A jak dopadne na zem, už máme zase jeho čumák na špičce boty. Takže pak ten náš závislák není ani schopen se dojít vyčůrat a já mu to musím poroučet jak kdyby byl malé štěňátko. Ještě že povelu: "jdi se vyčůrat" rozumí....

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Prepperka - tak ty jsi od Kutnaperku? Tam jsem se něco nachodila po okolí (dálkové studium na Roztěži).... Co se psů a sněhu týče - moji ho i žerou, už si dvakrát způsobili zánět žaludku, ale fakt nevím, jak jim v tom bez použití izolepy zabránit. O úklidu nemluvě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.