ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný večer,
    nejdřív gratulace ke krásným postupům pajaable, pezt a kometak.
    Ptačí chýše už je také ve stonku, stačily na ni naspořené lístky.
    Na zítra snad už je taky vše připraveno, večeříme s babičkou s východem první hvězdičky na obloze a pak jdeme ke Štěpíkovi. Navečer jedou s dědečkem zapálit svíčky na hřbitovy, aby dcera zatím nachystala dárky pod stromeček. Nejvíc se vždycky těším, jak vnuci rozbalují dárky a jak se u toho radují.
    Přeji obyvatelům Závislákova i jejich blízkým, pohodu a klid o vánočních svátcích, hodně radostí s dětmi a vnoučaty u stromečku a všem pevné zdraví.
    Evik, díky, je to krása.
    Mikešku, těžko najít krásnější slova.

Naposledy upraveno: 23/12/16
  4. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký pozdní večer. Všem milým závislákům přeji, ať radostné poselství Vánoc, naplní naše srdce a přetrvá po celý nový rok.
    Je mě tady s Vámi moc hezky.

Evik1016 - Evičko - nádherné přáníčko, díky za ně.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

evik1016-krása:inlove:i já ti posílám přání všeho pěkného :inlove::inlove:

6. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

• Nepiš 2 příspěvky za sebou, pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    Moji milý všichni v Závislákově,přeji Všem krásné prožití svátků Vánočních a hlavně hodně zdraví v roce 2017,každý den přijdu a čtu,ale pro mě konec roku nebyl dobrý,v září byla operace na urologii,od konce listopadu kašlu dostala jsem ant.,ale žádný zázrak takže moje narozeniny 21.12. jsem prokašlala a jsem ráda,že alespoň manžel udělal salát a já připravila rybu,ani moc napečeno nemám,ale to nevadí hlavně zdraví,takže se mějte všichni moc fajn a já se zase někdy ozvu pa a myslím na Vás všechny už jsem začala i cibuli s medem ach jo papa

a ještě zemřela manželova sestra 69 let

Naposledy upraveno moderátorem: 24/12/16
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

U příležitosti vánoc mi, prosím, dovolte použít text jedné nádherné písně:

Štěstí je slyšet dětský smích,
    to štěbetání na hřištích,
    vidět své děti v klidu spát,
    pod okny když si mohou hrát

Štěstí je někde lásku mít
    a spolu s ní životem jít,
    někomu věřit, to je dar,
    plamínek lásky změnit v žár

Krásná je zem, kde můžem snít,
    když po ní jdem, krásné je žít

Píšeme větu na papír
    štěstí je když je tady mír,
    leckdo se dřív té větě smál,
    dnes by si každý v něm žít přál

Štěstí se venku těžko vyhledá,
    marně se člověk pro něj líčí,
    jak motýl na pomněnku nesedá,
    to v každém někde uvnitř klíčí

Štěstí je vidět růži kvést,
    někomu s přáním ji pak nést,
    štěstí je mít vždy za kým jít,
    štěstí je s jarem pole sít

Štěstí je vedle sebe stát
    a vědět, co je to mít rád,
    lásku nám všem sem seslal bůh,
    je v ní zem, slunce, voda, vzduch

Krásná je zem, kde můžem snít,
    když po ní jdem, krásné je žít.

Šťastné a veselé vánoce vám všem.
    :inlove:

evik1016 - děkuji

8. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Krásné vánoční svátky prožité v lásce a v kruhu rodiny to přeji vám všem. evik1016 a Mikeš děkuji za krásná přání nám všem tady. Tera

9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Vám všem přeji krásné Vánoce, děkuji eviku - až mně rozbrečelo, že jsem tam taky. Kocourku Mikešku moudrý díky. A všem za hezká vánoční přání.
    Už je po půlnoci - už jsou Vánoce tady !
    :inlove:

10. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Y_n_O taky jsem se roztočila na KŠ :p...ale místo poslední ptačí budky, kterou pochopitelně ještě nemám, točím samé ptákovinyxD...ale tak 70 kousků eSKáčka se dycinky hodí...k tomu několik vysokánů (vysokých šlechtěnců) to taky není k zahození...já však chtěla tu "plážovku" cecé...tak to zas musím nechat po Indicku...:pčili...nechám to na indy xD
    a vám ať to lítá ;)jedna plážovka za druhou:p
    a eviku:inlove:...překvapila :inlove:mile:inlove: děkujííí....jsem tam tež xD

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí závisláci, závisláčky aj závisláčikovia,
    som šťastná, že ste tu. Obohatili ste ma o svoju lásku, pohodu, ale aj so zverením sa so svojími trablami. Bez Vás všetkých by bola táto hra nudná. Vy ste to, čo ma pri nej drží už celkom pekných 6 rokov. V poslednom čase mám aj ja viac práce a problémov. Aj keď nie vždy a nie všetko si v tomto vlákne prečítam, vždy pri vás pookrejem.
    Prajem Vám všetkým nádherné a pohodové sviatky. Užite si lásky svojich rodín, pokoja a šťastia. Nech Vás všetkých počas týchto sviatkov sprevádza to, čo máte najradšej a vyhýba sa vám to, čo je pre vás najhoršie. Nech nezažijete žiadne nepríjemnosti, nech sa všetkým z vás navráti zdravie, nech sa počas týchto zázračných dní uchovajú spomienky na to krásne, čo ste v žvote zažili a vytratia sa spomienky, ktoré vás trápili.
    Vianoce sú len raz do roka. Viem, že v dnešnom svete sú viac komerčné, ale tu - u nás v Závislákove je to o láske a pochopení. Teraz si prajem ja - ale aj Vám včetkým, aby nám bolo tak dobre, ako doteraz, ba aj o niečo lepšie. Aby nás nič netrápilo, aby všetkým zdravíčko prialo a aby sme vždy mali miesto pre humor.
    S láskou Ľubica

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Přeji všem v Závislákově klidné a pohodové prožití vánočních svátků. [​IMG]

13. babioli

babioli Stará škola

Krásný a dobrý Štědrý den plný lásky, pohody, klidu a štěstí vám všem přeji a šťastné a veselé svátky vánoční prožité ve zdraví. Mějte se moc a moc hezky. Děkuji za to že jste. Ola :)

14. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Moji milí sousedé, přátelé, kamarádi, známí a zkrátka všichni farmáři!
    Přeji vám všem krásné a ničím nerušené vánoční svátky, bez hádek, bez stresu, bez mračení, bez všech srdcebolů, zato s úsměvem, pohodou, písničkami, pohádkami, dobrými lidmi kolem sebe a s kouzelnou atmosférou.
    Přeji vám všem, aby si Ježíšek našel k vám cestu, a splnil vám každému alespoň jedno z vašich nejtajnějších přáníček, ať už se dají zabalit nebo prožít.
    anvan

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG]

[​IMG].[​IMG] [​IMG]

Krásné a veselé vánoce, hodně štěstíčka, pohody, a lásky :inlove:
    evik to přáníčko je úžasné, se moc povedlo a už je schované.

Naposledy upraveno: 24/12/16
  16. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Krásný Štědrý den, hodně zdraví, lásky, pohody a štěstí. :inlove:

17. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Drazí závisláci,

Mikeš i Lubica: krásně napsáno. Nemám co bych víc mohla napsat.

I já Vám všem přeji nádherné, radostné sváteční dny, laskavost, porozumění, lásku a zdraví.:inlove:

18. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidné a spokojené svátky vánoční Vám všem.

19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Krásné svátky vánoční vám všem přeji. N.:inlove::);)

20. stadole

stadole Aktivní autor

Přeji všem pohodové a klidné svátky vánoční.....Stáňa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.