ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, omlouvám se prostřednictvím tohoto farmářského tisku sousedům, kterým jsem neposlala dárky. Florenový zůstatek sežvejkla nabídka vánočky a drinku v akci; abych si do dalšího roku převedla co nejmenší bor... nepořádek, firmu jsem dnes zavírala po deváté večer, aby mi neujel poslední dálkař, který projíždí přes mou "pracovní" vesnici do té dědiny s trolejbusem, kde bydlím, tak už jsem neměla kde koupit pajsejfku. Zítra při doplňování spíží a lednice to napravím a budu posílat dárky tak, jak se patří.
    Gratuluji k miminkovi, povedeným pletýnkám, k dobře prožitému dni, postupům v těch našich omalovánkách, prostě ke všemu, co Vám udělalo radost. Mějte se všichni famfárově, já jdu umřít do pelechu...
    A komu není zrovna hopsasa, jak říkala jedna roztomilá rosnička kdysi dávno: "Vězte, bude líp."

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, nákup sepsaný, tak čekám, kdy mladí zavolají a vyrazíme. Dcera ještě musí na krev, ale to nebude dlouho trvat, tak na ni počkáme. Až přijedeme, netroufnu si říci, kdy to bude, tak dám vařit brambory a potom udělám salát. Ten jsem vždycky dělala já, už když jsem byla jako holka, tak to byla moje vánoční práce. Tatínek neměl rád salát s majonézou, tomu jsme do něj přidávali více hořčice a ten vždy říkal, že jsem ho uměla nejlépe ochutit, tak mi ta radost zůstala do dnes!!!Přeji pěkný den , hodně pohody a co nejméně starostí! Marůdci, ať je lépe!;););)

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ráno všem :) jdu vás pozdravit a popřát hezký dník i pracovní.

[​IMG][​IMG] [​IMG]

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zdravím od kávičky, nákup jsme zvládli, bylo to ale skoro o život , všech 25 pokladen v globusu jelo naplmo, ale tam nebyly takové fronty, ale u salámů to nebralo konce, tak jsem nakoupila vakuovanou šunku na chlebíčky, maso bylo skoro bez fronty! Ale náledí na silnici i na chodnících, jedna klouzačka. V naší ulici kousek od domu se scukly 3 auta, ještě, že nikdo nešel na chodníků, zastavila se o plot. Hlavní ulice byly prosolené. Ještě teď jsou popelnice omrzlé, jako povlečené sklem. Jsem ráda, že už jsem doma. Přeji pěkný den a opatrujte se!!!!;););)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

No já chystám na salát,odpoledne se do toho děda dá.Už se těšíme.Já nakonec večer upekla ty banánky a dnes je namažu.Jen marmeládu bez čokolády.Jsou máslové a tak budou dobré i tak.
    Všem přeju pohodový den.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne,
    počasí je nepříjemné, ještě, že nikam nejdeme a nejedeme, zatím sníh neroztál, ale mrholí.
    Vidím jako nejlepší zalézt ke kamnům a nevylézat. Pohodu už tady máme vánoční, před chvílí jsme dodělali salát,
    a já jsem zadělala na další vánočku, kterou snad upeču bez připálení.
    jana563 - dědu už máš doma, to je dobře, splnilo se ti to
    Akce mě baví, to zdlouhavé pěstování mi v tomto období docela vyhovuje.
    Mějte pohodový den

[​IMG][​IMG]

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

9. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

tak a zítra mě ježišek zařadí mezi vás farmáře - DOSÁHNU 100 LEVEL

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Přeji také hezké odpoledne,
    deník sice čtu, ale je mi moc šoufl, takže se neozývám. Dnes opět převaz, pak laborka a nakonec na kardiologii za "dítětem v kočárku", dnes je z něj lékař, ale když byly děti mimina, jezdily jsme s jeho mámou společně na procházky.:) Prohlédl mě, konstatoval, že edém na plicích nemám, vysvětlil celý průběh operace, operační a postoperační komplikace, no a musím dál čekat.
    Dnes na pátou hodinu musím zadělat na vánočku, aby vykynula než se večer vrátí z práce, on ji umí zaplést, já bych těsto strčila do formy:D. Snad to zvládnu dát do pohybu ingredience a zase neudělám hačačá.
    Akci jsem rozjela, opět krásná grafika, tak alespoň dekorky, na celou nemám šanci, padátek dosti dost, ale kytky nějak nejdou:wuerg:
    Pajaable - tak jak u vás?
    No a já mám podle CRP jakousi virózku, právě volala dcérenka, takže si mohu beztrestně lehnout a nic nedělat, hlavně, že viník těch mých šoufl potíží se našel.
    Přeji hezký zbytek dne

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, u nás je už po náledí, ale je hnusně, mlhavo, jsem ráda, že nikam nemusím. jana563, to je fajn, že budete na vánoce spolu! kometak96, gratulace ke 124. faremnímu postupu a petz, gratulka ke krásnému 160. faremnímu postupu! Brambory chladnou, teď jsme s vnukem dopili odpolední kávičku a já si půjdu krájet ingredience do salátu a až brambory vychladnout, tak salát dodělám. Mezitím jsem si byla zatočit na kole štěstí a štěstíčko jsem měla....plážová chýš je moje. Řádek mi dal jednoho krocana, za 48 hodin dá jiného ptáka!!! Tak uvidíme a necháme se překvapit! Tak ať se daří a mějte krásné odpoledne!!!;););)

12. Viky007

Viky007 Baron fóra

mamča50 - ještě že jsi tuto akci připomněla, utíkala jsem zatočit a na potřetí také plážová chýše, stonek komplet a již také pracuje, moje dnešní první radost.

A teď si udělám druhou radost: popřeji všem milým lidem, které mám zde kolem sebe- krásné a pohodové vánoce, bohatého Ježíška a nám starším pod stromeček hodně zdraví. Krásné vánoce

Naposledy upraveno: 23/12/16
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Děkuji všem za gratulace k postupu a chtěl bych Vám všem popřát šťastné a klidné prožití vánočních svátků

14. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Také se připojuji k přání hezky prožitých svátků vánočních, pokud možno ve zdraví a bez nějakých karambolů.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Že já raději nečtu běžný tisk místo tohoto závisláckého občasminutovníku xD

Ze 115 lístků mám 39, jsem bohatší o všechny ostatní ptačí činžáky i mrakodrapy několikrát, také pár strašáků přibylo, superko v obou formách. (Ponožky tedy také, ale ty nejsou super :p) Ta nová "budka" se mi objevila v první dvacítce třikrát, zisk byl valentýnský květináč, oranžoví osli a oranžový kachník. A potom jsem byla jako ten... no víte kdo... : "A přece se točí!" Ale nakonec to vyšlo. Jdu postavit na fazoli ptačí sídliště...

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vám všem, co se tu zastavíte přeji krásně pohodové vánoční svátky, které si užijte se svou rodinou a blízkými :inlove:

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Krásné a v klidu a pohodě prožité Vánoce přeji všem!

18. burds

burds Titán fóra

Krásné vánoce všem.Stonek už pracuje a zítra jedu k dětem.Všichni si užijte nádherné svátky s dětmi nebo vnoučátky.Dobrou noc

19. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Všem přeji krásné , klidné a pohodové vánoce ;)

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Také já se připojuji s přáním klidných a krásných vánočních svátků prožitých v kruhu rodinném, hodně zdravíčka (hlavně marůdkům) a bohatého Ježíška, radostná dětská očka u rozzářeného stromečku, štědrovečerní večeři bez kůstek v krku ...no prostě krásnou pohodu a to nejen v těchto svátečních dnech!!! Ať je nám v Závislákově prima!!! Zdena ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.