ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: Asi budu muset - ačkoli jsem zaplatila dobírku, právě přišla SMS, že si mám zásilku vyzvednout u přepážky. O tom, kdo nosí dárky v Itálii musíš zrovna ty něco vědět, ne? Befana (nebo tak nějak) se jmenuje.

Naposledy upraveno: 20/12/16
  2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zrzinka11, dobře mu tak, že si našel jinou!!! Třeba mu to oplatí za Tebe a ty potkáš toho, kdo Tě bude mít rád opravdu!! Krásný večer, byly jsme se s dcerou podívat za malou. vavovi, zvládla to dobře, je už v pořádku i rýma je skoro pryč, tak uvidíme, zda se to nevrátí! Děkuji Ti za rady, pomohly! Vyměnili jsme se zeťáčkem filtry v akváriu, ty horní zvládám každý týden sama, ale ty dolní, tak to bych se tam asi utopila! Tak to mají holky rybičky připravené na vánoce ! Mají výhodu, vánoční rybí řízky z nich nebudou! Přeji pěkný večer a skoro vánoční pohodu! ;););)

3. lott_lott

lott_lott Stará škola

Bože, dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu, dej mi sílu přijmout to, co změnit nemohu, a dej mi moudrost, abych rozeznal jedno od druhého." (Sv. František z Assisi)

A moje babička říkala : změň, co můžeš a zbytkem se pokud možno netrap :)

4. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak jsem raději udělala zkoušku, zda jsem nezapomněla :D, aby na vánoce byla perfektní :inlove:

už stačí jen pocukrovat a potom se na ní vrhnou :music:

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Bella74

Nemít celiakii, tak vystopuji adresu a přijedu Ti ji sníst ;) Doma - vzhledem ke všem chorobám, nemám připraveno nic, dnes alespoň ustrojíme stromek, ať mají děti radost. Zdobit ho můžou i s antobiotiky, když nemají teplotu. A zítra začínám péct - to brzo :wuerg:xD

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Bella74, úplně si představuji tu vůni čerstvě upečené vánočky, hned bych si dala kousek i za cenu, že by mne pálila žáha! Tak jenom alespoň hltám očima! Pěkný večer! ;););)

7. Bella74

Bella74 Vážený autor

Lott-pošlu poštou :music:, dělala jsem zkoušku , neboť před vánoci budu dělat více kusů....slíbila jsem :inlove:

mamča - no už tady čekají až trošku vychladne, ale nevím jestli to vydrží, asi je bude bolet bříško xD...viď pezt xD:inlove:

EDIT : tak jsem nestačila ani pocukrovat xD

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Za chvíli se na to vrhem :D:p

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Bella74, když vidím tu tvoji vánočku, tak bych klidně riskla i to bolavý břicho​

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak jak nádherně vypadá, tak i skvěle chutná:inlove:;)

11. vavovi

vavovi Stará škola

Já už je mám také dopečeny a jak tak počítám tak se nemohu dopočítat jedna zkrátka chybí, že by sarančata? nebo u nás byl pezt?

12. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Vaše vlákno pročítám často a všem vám závidím tu vánoční atmosféru a hlavně přeji!!!!!!Já letos nebudu chystat,ani péct nic,protože mi zemřel tatínek,tak není nálada na nic. Ale všem důchodcům - závislákům přeji krásné vánoce a hodně zdraví a štěstí do nového roku.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer, tak tady se baští :D jedna hezčí vánočka než druhá, mě musí stačit se na ně jen koukat :inlove: :p ale chutě jsou veliké.
    Se dneska přišel chlubit šéfík čerstvým cukrovým a jak se při pochvale dmul, bych si myslela, že ho snad dělal sám :D, bylo mňam asi 8 druhů a já musela ďobnout ;). Jeho paní je skvělá, hodná ženská a ještě lepší kuchařka. Už nepracuje, má zdravotní problémy. Mě předminulý rok vytáhli z dovči ze Slovinska ... vlastně jsem měla mít jen ještě den a právě přijela večer domů, když volala že ho odvezli se žlučníkem.
    Nešlo říct ne, tak jen do postele (doma prázdná lednice), brzy ráno otevřít obchodík a postarat se o provoz. Za chvilku vesele přiběhla s domácím gulášem a navíc domácí uzené,
    kdybych měla ještě hlad :D ... tak nástup do práce byl příjemný i připlacený a tak jsem se ani nezlobila.
    Ještě na rychlo gratulky a hezký zbytek večera.

hanynkach ... tak to je mi moc líto, drž se a mysli na ty hezké chvilky, které jste prožili a na to, že by si to táta určitě taky přál :p ... přebolí a to hezké zůstane.

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

hanynkach - moc na tebe myslím a je mi to líto. Drž se.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

hanynkach, vzpomínej na tatínka , jak vám bylo dobře! Je to koloběh života, mně zemřel tatínek před 6 lety na Štědrý den a to bylo hodně smutné! Vše přebolí, ale v srdci nám zůstane! Přeji pěkné dobré ráno, dnes začala ta astronomická zima, ale ta opravdová se sněhem u nás není! Dnes při ranním sklízení jsem poskočila na Baha do 335. levelu a to bude pro letošní rok asi poslední Baha postup. Možná, že se mi povede ještě do konce roku dodělat také level na farmě.bagíra77, gratulace ke 176.faremnímu postupu. Jsi šikulka a 200 se blíží!!!madvo, gratulace ke 106. faremnímu postupu!!! doben, gratula k 92. faremnímu postupu! Všem přeji pěkný den a mějte se fajn! ;););)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, hodně síly ať to zvládneš!!! Tak den začal pěkně, jedna farmářská sousedka se vrátila z nemocnice a přinesla si krásný dáreček v podobě syna! Doma na něho čekají dvě sestřičky, tak ať se jim všem daří a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka!!! Ale to přeji také všem milým závislákům. Bacily se všude množí a marodů přibývá, někde už uzavřeli školy. Tak se držte a s bacily zatočme!!! Jdu si udělat kávičku, lepší by byly nějaké vitamíny, ale kávička je kávička! Pěkný den! ;););)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všechny vás zdravím, všem gratuluji ke všemu, ruším vánoce a chci někam dopryč, v noci se mi pokazila elektrika v kuchyni-stáří 50 let-, opravář mi sdělil, že se bude sekat. Cukroví nenaplněné, děti na cestě. CHocholoušek to jistí!!!! Klepu se jak sulc, migréna opět útočí.:cry::(-.-

19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

dasa1143: Nechej to plavat, netrap se, vydýchej to ! Děti jedou - až přijedou, tak ti pomohou, a hlavně budete spolu a to je přece nejvíc !
    :inlove:

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím:music:

mamčo, máš naprostou pravdu, to co jsem mu tolerovala já tak jiná nebude... a to co mi všechno vyčetl - nechutnost... Možná na to jednou přijde...

Jak to tu tak pročítám, pomalu nás tu válcují marůdci... Já mám zase pro změnu nemocného pejska Těkvičku, ale vypadá to, že už mu antibiotika zabrala jen doufám, že nemá nemocné ledviny...
    Takže všem přeji brzké uzdravení... :music:

Bello, ta vánočka vypadá skvěle a volá sněz mě... Spíše vypadala, když už je po ní ;) akorát, že člověk by skousnul leda tak monitor...:music:
    pezt, snědl jsi půlku nebo celou a nevolal jsi náhodou moje moje... Hlavně, že chutnala...:music:;)
    dasa1143, neboj ono to nějak dopadne a jak píše tydýtková děti ti určitě pomohou ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.