Stájbola / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem sopti, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lacrima - není zač :) Jsem na tom ostatně podobně, stájbol se taky téměř neúčastním. Ne sice z důvodu že bych už všechno měla, ale chybí floreny, tak raději často ani nekoukám co ve stájbole nabízejí, aby mě to nelákalo. Tentokrát se to ale sešlo přímo neodolatelně. :inlove:

Y_n_O - to jsi moc hodná že bys mi/nám komodraka poslala. Já jdu ale raději tou těžší cestou, něco jako ty, když do topky naházíš úplně vše, a začínáš tak po ní od začátku. Já si zase ráda získávám vše potřebné svými silami, byť by to trvalo dýl a stálo mě to jiné cenné věci. To je to co mě na hře obecně baví - vymýšlet jak to udělám, jak vše zvládnu svými silami. Kdyby mi tu všichni dali vše co mají, ztratila bych motivaci vůbec hrát. Ale jak říkám, jsi moc hodná a tvé nabídky si vážím. :)

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Y_n_O čko :inlove: já vím, jsi zlatá ,
    ale u mě to je obdobně , jako tady píše Prepperka ;)
    Tak jak jsem napsala , jednoho "Komoďáka" mám (a úkol, kde se odevzdává, mám taky hotový) a tak získat k němu
    kamaráda ze Stájboly , nebylo o tom, že by jsem potřebovala nutně dalšího, ale o vyplavení adrenalinu při boji
    o pokoření Stájboly :D a následném vyplavení endofirnu při jeho usazování na plochu .;)
    A ještě něco ... lacrimko (ev. slzičko) mi dlouho , předlouho nikdo nenapsal ;)
    Připomněla jsi mi tímto pradávné veselé a šťastné chvíle na našem milovaném (nyní již pochovaném )chatu.

Moc děkuji. [​IMG]