Stájbola / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem sopti, 27/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

lacrima - není zač :) Jsem na tom ostatně podobně, stájbol se taky téměř neúčastním. Ne sice z důvodu že bych už všechno měla, ale chybí floreny, tak raději často ani nekoukám co ve stájbole nabízejí, aby mě to nelákalo. Tentokrát se to ale sešlo přímo neodolatelně. :inlove:

Y_n_O - to jsi moc hodná že bys mi/nám komodraka poslala. Já jdu ale raději tou těžší cestou, něco jako ty, když do topky naházíš úplně vše, a začínáš tak po ní od začátku. Já si zase ráda získávám vše potřebné svými silami, byť by to trvalo dýl a stálo mě to jiné cenné věci. To je to co mě na hře obecně baví - vymýšlet jak to udělám, jak vše zvládnu svými silami. Kdyby mi tu všichni dali vše co mají, ztratila bych motivaci vůbec hrát. Ale jak říkám, jsi moc hodná a tvé nabídky si vážím. :)

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Y_n_O čko :inlove: já vím, jsi zlatá ,
    ale u mě to je obdobně , jako tady píše Prepperka ;)
    Tak jak jsem napsala , jednoho "Komoďáka" mám (a úkol, kde se odevzdává, mám taky hotový) a tak získat k němu
    kamaráda ze Stájboly , nebylo o tom, že by jsem potřebovala nutně dalšího, ale o vyplavení adrenalinu při boji
    o pokoření Stájboly :D a následném vyplavení endofirnu při jeho usazování na plochu .;)
    A ještě něco ... lacrimko (ev. slzičko) mi dlouho , předlouho nikdo nenapsal ;)
    Připomněla jsi mi tímto pradávné veselé a šťastné chvíle na našem milovaném (nyní již pochovaném )chatu.

Moc děkuji. [​IMG]

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tentokrát se zúčastním. Po té minulé silně nepovedené strombole se jim tato nabídka docela vyvedla. I když všechny nabízené stáje mám i ve více kusech, stále jich nemám dost. Jak některé nemají ani oranžový update, zvířata přikapávají často jen po jednom kusu, a to je pak nejlepší mít těch stájí 8 aby naplnily velkochovnu.
    Sice škoda florenů, byla jsem ráda že se mi teď konto trošku navýšilo, ale nedávno mi z pikolek vyskočily rovnou 2 kouzelné klobouky, takže ono to zase dopadá. Už se těším na gemblink. :)

4. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

síce zvieratá na plochách už nechovám odkedy mam postriekovače ale tuto stájbolu som nesmel vynechať. stálo to síce veľa florénov ale určite neboli vyhodené zbytočne. V hre boli totiž tajomné dielne a to Pérový ateliér a Továreň na hrábě. Neskutočne som rád, že bola možnosť získať tieto dielne.

5. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

tak konecne sykorice ve stajbole, musim ziskat, at to stoji, co to stoji

6. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Zkusila jsem štěstí a z 10ti stájí vypadlo toto :)
    [​IMG] šlo mi hlavně o sýkořici. Takže spokojenost :inlove:

7. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Také jsem zkusila štěstí hlavně kvůli sýkořici a také se mi ji podařilo získat 2x,dále pak 2x tuleně a 1x komodského draka :)

kutilka70, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  8. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Tentokrát jsem byla ve stájbole úspěšná - sýkořice je doma, velká spokojenost

9. 7koljan4

7koljan4 Pisálek fóra

Není vůbec důvod se účastnit...

-Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  10. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tentokrát vynechávám

lacrima, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

To já jsem si párkrát zalosovala, chyběl mi oranžový výběh pro kudlanky. A zadařilo se, jen jsem musela použít asi 150 florenů. Mám na ně ale už 3 stromy, tak zase časem dopadají. A za chlívek jsem opravdu ráda, dlouho stál na ploše jen obyč, a po jedné kudlance to přibývá moc pomalu. Teď je to o dost veselejší, zvlášť při nějakém pěkném bonusu třeba z kola štěstí.

Jestli ještě někdo bude točit, přeji hodně štěstí.

12. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

tak ja pujdu po tovarne na gel na vlasy, porad ji nemuzu sehnat, tak snad se zadari