Srdce moře (20.6. - 26.6.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

S celkovým počtem her příliš spokojený nejsem, určitě to lze zvládnout lépe. Ale nejvyšší skóre není špatné. ;)

upload_2024-6-20_22-39-32.png

2. BigClick

BigClick Expert fóra

Tiez hlasim hotovo.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji rychlíkům, poprvé sklidím rozpěstování za 45 minut. Snad neusnu i na to druhé, abych pak měla na pidipole :)

4. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tak místo Goliášů mám trezory :cry:, no nevadí, hlavně že jsou doma žetony a zbytek času na pěstování a chov toho, co nemám. Více štěstí vám všem ostatním ;).

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Napěstováno na 25 her je.;)
    Odehráno zatím 11 her a nejlepší skóre mám 16 780. :( Takže pěstuji nadále. Absence kachniček mi vadí, opravdu vadí. :(
    Hotovsonům gratuluji a nějak nechápu, kam na ta čísla chodíte (nejlepší skóre). Já vím, je to v rukou a jejich šikovnosti ;).
    Ale flintu do žita neházím, prostě budu pěstovat a skládat dál :)
    Přeji pěkný den ;)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno večer, hry odehraji, jak vyjde čas, času je dost ;) na vedl. chybí padátka, tam dopěstovávám dlouhodobku

7. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no tak při mém štěstí na padátka a minihře nevím nevím, možná jsem se do toho ani neměla pouštět, protože bez plnění tohoto úkolu neudělám ten zbytek, žetony jsou třeba, no uvidíme, 3 týdny teď v nemocnici, no pc si beru, ale.......:sleepy:

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ještě úkol č. 40 a bude to komplet ;) Ten už ale dojedu jen tak v klidu :music:
    Příjemnou hru všem :)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nemáte někdo návod, jak uhrát větší množství bodů? vůbec mi to nejde, spojuji jen málo políček :p

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Gratulka hotovsonům :D máte krásný nejvyšší skóre :D mě to tam padá mizerně a tohle je nejvyšší u mne :D :D hah bída, že? :D :D
    Mno jo.. kde nic není ani smrt nebere :D a u mě neni z čeho brát :p
    Ale nejsem ještě ani v polovině tak snad se to nejlepší ještě zlepší :) [​IMG]

11. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Nejdou mě ve hře měnit prvky do skládačky.Mám 2 ryby a nemohu je zaměnit za kachny.Prosím o radu.:(:cry:

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

albína1927 - jelikož kachny jsou "univerzální" tak měnit nejdou a proč taky. Ber kachnu jako žolíka.

Přeji hezký den

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

albína1927: A proč je dáváš na kachny?
    9 her, to skládání nepřežiju;), dlouhé jako týden před výplatou, zbytečně moc miniher, kachničky chválím
    evoku57: Návod na každou kombinaci? To těžko, přemýšlet a i dopředu, obětovat třeba 1 minihru za málo bodů, aby v příští bylo víc, ale musíš to vidět. Využívat náhradní potvory.
    Je to náročné na čas, asi brzy pospojuji do levé strany, s minimálním ziskem vpravo a konec .

Naposledy upraveno: 21/6/24
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zatím takto (průměr cca 54000):
    A nejvyšší doposud dosažené skóre?
    Jestli to takto půjde dál, zlobit se nebudu...;)

15. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Moc děkuji za radu,už jsem si vzpomněla.:inlove::music:

INČUČUNA1959, Farmářka_X a lacrima tohle ocenili.
  16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Jde mi to trochu líp než v minulosti, ale už na to nemám nervy několikrát se mi stalo když to mám pěkně rozehrané, tak neudržím myš, zrovna teď hned u 1 pokusu, tak jsem s tím pro dnešek praštila.

17. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ahoj, tak to nejdůležitější pro mne hotovo ;). No a pravá strana, ta se mi teda táhne, ale to už je takový bonusek, na který je spousta času, takže jedu v klidu a v pohodě :);). Spojování mi teda opravdu, ale opravdu moc nejde :D.
    Všem, kdo máte komplet hotovo moc gratuluji, jste šikulové ;).
    Přeji krásný nadcházející víkend a ahoj :).

18. tatinekv

tatinekv Zelenáč fóra

Ahoj mám dotaz, když mám odehranou mini hru s počtem bodu 60 000 a víc dostanu super obrovský strom XL.

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tatinekv

Ano, když odehraješ minihru za 60 000 bodů a více, samozřejmě za předpokladu, že máš splněné předchozí kroky, tak dostaneš tento strom.

Screenshot_1.png

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne treba odohrať na ĽS-9 mini hier na ne mám už napestované aj,ale nemám padátka.Teda zasadil som dlhodobku a zajtra budem pokračovať.Kam sa doplazím netuším,ale času je ešte haba-kuk.Rýchlikom gratulujem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.