Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kondelík

kondelík Zelenáč fóra

Jsem z toho jelen, stává se někomu, že se vám zavře opona po 15 až 20 vteřinách ?

evainfo, Trepifajksl a milostivas tohle ocenili.
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kondelík,
    toto se ti stane, pokud vystřílíš všech 10 pokusů. Na jednu mini-hru máš totiž buď 1 minutu nebo 10 střel.

milostivas a zejdy66 tohle ocenili.
  3. kondelík

kondelík Zelenáč fóra

Sice se mi nezdá, že bych za 15 vteřiny vystřílela 10 střel ale je to možné. Ještě vyzkouším. díky

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  4. sova11

sova11 Zelenáč fóra

Na akci jsem se těšila, ale po dnešní sklizni nad ní lámu hůl. Vůbec nepapají vypadávátka. Včera ráno jsem sklízela bér, k tomu jsem měla aktivované všechny mazlíčky, co dávají body + cukinový koláč, mrkvový chleba a pochopitelně mrkvovka. Vypadlo 180 kamenů. Dnes ráno jsem udělala to stejné a vypadlo jen 135 kamenů. Tomu vážně nerozumím. Ten rozdíl je hodně velký. Něco je někde špatně. Na to, jak hra tentokrát funguje (spíš nefunguje), tak prodloužení o jeden den toho moc nezachrání.

5. babca1

babca1 Zelenáč fóra

prosím, k čemu je ten růžový design?

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

čtu zde, jak už někteří mají vše, ale já at mám akční, nebo nasadím dlouhodobky přes noc, tak mám ráno jen na 3 - 4 střílečky, při sběru akčního na 3plochách max. na 2 střílečky. Takže žádný zázrak se nekoná, spíš mám nějak zavřený kohoutek. Zatím jsem nastřílela jen 823 bodů ( stále jedu na 24, až na ty první střílení))...někdo tu má přes 2 tisíce, což je pomalu trojnásobek...ale není z čeho střílet..když nepadá:sleepy:
    Budu hrát do konce, tajemna mám všechny, o stonek nestojím..uvidím na co vyjde v konečné fázi...tedy kolik vystřílím:p;)

7. sopti

Ahoj babca1,
    růžový design ti zabarví pozadí farmy do růžova. Bohužel jen na Hlavní louce.
    Hezkou hru

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj,určitě nemáš, ti co mají hotovo zřejmě víc využívají superhnojivo. Nejen na rozpěstování, ale i během akce ať už na vyšlechtěné plodiny (vypadávátka) nebo rychlejší růst akční + "vrtulky" na počet.
    Mám stonek a 2 dekorace a nemyslím, že bych akci vyloženě flákal a jedu dál ,-)

kondelík: nestřílej rychle, počkej na kočky a pak na stříbrné srdce, budeš mít 24 bodů pokud vše trefíš.

sova11: koláč a chleba ti k vypadávátkům nepomůžou ani marmeláda

Naposledy upraveno: 19/2/17
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsme na tom stejně, taky mě překvapuje, kolik už má někdo nastříleno bodů. Když nepočítám ty výpadky (a to jsme měli všichni stejné), tak celkem bez větších prostojů sklízím, ale kameny padají přibližně taky tak na 2-3 střílení. Krom asi tří zaváhání v podobě 22 bodů mám vždy plný počet, přesto jsem se ještě nedostala ani ke stonku.
    Teď už mám vždy na jedné ploše dlouhodobky, ale zase bez SH, takže vlastně to ve finále vyjde stejně.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zatím mám 1153 mincí, odehráno 49 her, průměr na hru 23,53 mincí. Přes den 2x akční, na noc karafiáty. SH použito jen na rozpěstování.
    Jak to tak vypadá, tak asi vezmu i tajemno, aspoň bude materiál do expresu, až zase přijede. Místo 20 SK (které namelu za 4 dny) nejspíš vezmu stonek v případě, že zbyde i na jednu dekoraci. Zbylé zkusím vyhandlovat při O+D. Ale na stopro rozhodnutá zatím nejsem, jsou ještě dva dny do konce, nějaké mince určitě přibydou.
    Stonek je stonek, ale tentokrát nic moc. Ani bodově, ani obsahem bedny mě nezaujal, ale pokud budou mince zbývat, dám je do něj. Jo, kdyby dával TBZ, to by byla jiná káva.

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

A také tu nikdo nezmiňuje na kolika pěstuje plochách... Já jedu jen na jednu a nejspíš ten stonek nedám... mincí mám jen 501...
    což by dalo na aktivaci stonku a jednu dekorku... :( uvidíme,kolik to nakonec bude, zatím také nic nevybírám a počkám do konce.
    Když budu mít aspoň na dvě dekorky, tak třetí zkusím získat při OaD... jinak vyberu, SK, ZB, SH, atd... Tajemno ani nějak nechci, mám vše, včetně lasičky, sice jednou, ale mám. Chybí jen na Baha dráček.

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak stonek by byl a teď už to hrotit nebudu, fakt je ten, že nemám myš a přijde mi, že to reaguje nějak pomaleji......
    S házení sekyrou to nejde srovnávat tam šlo spíš o výběr jak sestavit sekyru, spíš bych řekla, že se to blíží chytání ryb tam šlo o postřeh.
    Všem co se trefují přeju hodně štěstí.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí 100 mincí na poslední dekorku do stonku ;)

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    jak už jsem několikrát zmiňovala, jsem hrdou majitelkou stromů na SH, takže při takových to akcích, mě není líto pustit SH, hravě ho doplním.
    ke stonku: já to beru trošku zase jinak, tím že dává parfémy, tak mohu stáhnout z plochy vonící stromky a vysadit místo nich třeba novější stromky nebo jiné produktové stromky ;)
    Pojedu tuto akci na max, vyzobu i některé dekorace navíc, když budou mince ;)
    mmt ztrestáno 1029 postav jedna unikla :D asi to byl převlečený amor, zahalen v kouzlu "netrefíš mě!"

Hezkou neděli ;)

15. daajen

daajen Aktivní autor

Tak jsem to nějak podcenila. Nečetla jsem, neviděla video až teď co jsem si říkala, že nahraji málo mincí. Po shlédnutí videa je mi jasné co mám střílet>:(
    Akorát mi teda není jasné, že ve videu od Dobena říká, že minimum je 18 mincí (i když nahraju míň) a já klidně nahrála i 10:cry:, tož pak nedám ani ten stonek, natož dekorky. Takž příště budu nejdřív číst, pokud mi to čas a práce dovolí.

Edit: sopti, díky. Velice nerada jsem ti zkazila jednu hru, tak málo umím nastřílet jen já

16. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Ta minuta je velká spousta času, nejdřív se snažím trefit kočku se stříbrem a pečetí, protože tím se zrychlí objevování dalších, a dvě zlaté kočky. A pak jen v klidu čekám na stříbrňáky, většinou jsem cca do půl minuty hotová. A takhle mi to vždycky bez velkého přemýšlení vyjde na 24 bodů, nemusím zmatkovat a mám jistotu, že omylem nevystřílím všechno na stříbrné a přijdu o body.

17. sopti

Ahoj daajen,
    to, že nahraješ menší počet mincí ( třeba tebou zmiňovaných 10) neznamená, že ti nebylo připočteno 18 mincí. Schválně jsem zkusila nastřílet míň a koukni, kolik to mincí přičetlo. Přeji přesnou mušku
    [​IMG] [​IMG]

18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já mám jiný počet mincí než bodů, mincí mám o 18 více ,tak to je asi důsledek špatné střelby na začátku? ,ale nad kočkou vedu :p

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem ve vleku s vypadavatkama a myslim ze existovala finta s Kastanama, ale nikdy jsem to nepotreboval tak ani nevim, zda stale je... mam radek co se zitra obnovi, dve remesla do zlatyho slotu, pozice ve slechteni zitra uvolnena, par kytek s laskou k SH... tak ted nevim zda je lepsi 2* velka pole (88SH s vysokou jistotou 80 vypadavatek) nebo mala pole (200SH s ? kusu), bohuzel to vi jen kdo to skusil :)

Zatim 1070 bodu, nad kockou vedu, 10 micu ceka na hru, za body stonek a neco zbylo... davam 22-24 bodu/hru, obcas nestiham do minuty, obcas minu...

20. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj Tassi, já jsem u této akce padátka s kaštánkem farmil. Mám na to mutantní cibuli, což možná není úplně potřeba. Nicméně jsem jel na poho polích, měl jsem jich jednu plochu, dozrání okamžité, 100% padátek ze sklizně. Navíc slušná dávka sklizené cibule.

Vánočka a nevinnost spolu s MJS - ale to je standard.

Nevim, jestli ti to pomůže. Ale rozhodně není potřeba dělat víc než jednu plochu, pokud to dozraje okamžitě, stejně není čas bloumat po farmě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.