Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jsem asi momentálně zaostalá, neboť jsem s problémy začala teprve včera a zdatně pokračuji i dnes. Začíná to tím, že mi vůbec nejde nastartovat Mozilla Firefox, pak se nelze přihlásit do hry, pak se škubou terče a míčky vystřelují pozdě.... Musela jsem přejít na Google Chrom, tam se nelze přihlásit do hry, pak se škubou terče a míčky vystřelují pozdě, nepamatuje si heslo... odhlašuje mě to s tím, že čas s Bigpoint vypršel.... Začínám se vracet k literatuře, čtu teď docela dobrou knihu.

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Přesně, jak jsem předpokládala, nic nedat, jen akci prodloužit. Jak k tomu přijdou Ti, co přišli třeba o pomocníky a SH? Sice se mě to netýká, protože kupuji pomocníky na měsíc, ale vadí mi ta nespravedlnost.
    Hezkou hru všem

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hrabenka1951 - připravuje se kompenzační balíček. Teď se jen musí dohodnout, co nám do něho zabalí - to víš, aby se náhodou nepředali xD

4. Boty

Boty Magnát fóra

Myslím, že to bude stejně "úžasné" překvapení, jako u draze zakoupených taj .sazeniček už se těším, třeba to nebude tak zlé...:)))

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čaute, mne strieľanie ide, neseká sa, hrám v GCH, spravila som si speedtest podľa pezt, čo má v podpise, síce, som dosť nízko pod jeho hodnotami, ale ide mi to dobre (pezt, Ty keď surfuješ musí Ťa display ovievať, všakxD)

nad mačkou stále vediem, som ja predsa len lepšia kočka:p [​IMG]

riadok už je na stonke, celkom fajn body pridá [​IMG]
    vybrala som si aj tajomné, či záhadné, zatiaľ neviem, čo z nich bude xD a pokračujem ďalej
    nemala sa náhodou akcia volať Láska je vo vzduchu?
    :inlove:, ja nič, len keď som bola inde kuknúť, aj by sa mi to viac páčilo:inlove:
    a lásky, zdá sa, tu dosť chýba8)

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj DANKA722

Zase to není až takové:p, viděl jsem i lepšío_Oo_O
    S minihrou jsem spokojen, funguje pořád, nemám s ní žádné problémy, viz toto

Přeji všem hodně úspěchů s minihrou a hodně mincí

pezt

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

DANKA722, já mám zase pocit, že spíš chybí dobrá vůle. Lásky je dost, i když je to občas jen ta narcisovatá 8)
    Když hru o den prodloužili, snad se nakonec k tomu stonku doploužím, jsem sice v polovině, ale 600 padátek už není taková hrůza, to půjde.

8. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Taky bych chtěla ten stonek, jsem na stavu 704 :)))

9. polacka

polacka Vévoda fóra

Myslela jsem si, že se mi to zdá. Nezdá. Odstřelím tři žlutá srdíčka, zapíšou se body jenom za dvě. Fakt dobrý.

XKRYSAX a babina51 tohle ocenili.
  10. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

....píší o prodloužení hry,ale ani v úvodu ani v časomíře tomu nic nenaznačuje - takže to je taky jen nějaký záseko_O

kytka50, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  11. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Nezdá, to je skutečnost. Zlatá srdce můžeš střelit jen 2x pokud se trefíš, čili jednou byla chyba. Pokud ho nezasáhneš vyskočí kočka znovu.

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Y_n_O, máš pravdu, aj dobrej vôle je málo, a láska, i keď "narcisovatá", pokiaľ ide zdravé sebavedomie, tá je fajn:inlove:
    a 600 padátek musí byť pre Teba hračka, ako pre starého farmára;)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdyby ses podívala, v ofiku k akci bys našla toto:
    Zdravím farmáři,
    z rozhodnutí realizačního teamu hry bude akce o 24 hodin prodloužena a to znamená, že akce
    skončí 21. února 2017 ve 14:00 hod.
    Ve hře nebude zatím změna viditelná, úprava proběhne až v pondělí, tak se neděste, že nyní to ve hře nesouhlasí s našimi informacemi.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám již klidnou hru

Váš Farmerama Team

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak tam asi dekorka skočí automaticky nebo je to chyba, ale nejsem kompetentní k odpovědi. já jsem myslel, že máš v nebi 4 dekorace, ale to je z ofika.
    Mám zatím jen stonek a jednu dekoraci koupenou, 2 obláčky šedivé.

Naposledy upraveno: 18/2/17
    milostivas, babina51 a DANKA722 tohle ocenili.
  15. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Nejde to a nejde a už vůbec trefit zlaté srdce. Sotva namířim a vystřelím je tam prázdno, hrom do toho naštve to a seká se to a to mě vytáčí.

milostivas, švestinka a babina51 tohle ocenili.
  16. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj farmáři,
    přes veškerá úskalí této akce jsem se dopracovala ke kompletnímu stonku, který už "pracuje", růžový design už se mi podařilo také vystřílet, k tomu jedny tajemnice a v záloze mince na další tajemnice....chybí mi ke spokojenosti už jen superkrmivo a třetí taj.sazenice a mám vše, co pro mne mělo v této akci nějaký smysl. jelikož je času ještě dost, tak hlásím "nakonec v pohodě!!!":)

17. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

akci prodlouzi do 14hod asi mysli ze nikdo nechodi do prace

Janka79, hrabenka1951 a švestinka tohle ocenili.
  18. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

x-men-cz

z rozhodnutí realizačního teamu hry bude akce o 24 hodin prodloužena a to znamená, že akce
    skončí 21. února 2017 ve 14:00 hod.
    Ve hře nebude zatím změna viditelná, úprava proběhne až v pondělí, tak se neděste, že nyní to ve hře nesouhlasí s našimi informacemi.

Květa54, sisinka a milostivas tohle ocenili.
  19. hubas1

hubas1 Pisálek fóra

k čemu je dobrý růžový disign - co to řináší a kam se to dá umístit
    děkuji za odově´d.

20. anvan

anvan Dozorce fóra

hubas
    je to jen ozdoba, jde jen na hlavní louku a prostě ti všechny budovy (stodola, farm.dům atd) zrůžoví, včetně oblohy....je to hezké, hlavně když máš na farmě třeba sakury atd..........pro chlapy ale asi moc růžové:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.