Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Když to vemu kolem dokola,mám vlastně už splněno xDxD

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrýýý, hláška: Pokus se dostat srdce s vyšší hodnotou.
    Když se tam kočka se zlatým srdcem objeví 2x nemám kde brát ,-)))

Baroland: ani jsme nic jiného nečekali ,-)))
    mě nenachytají ani náhodou, obloukem se růžové vyhnu...

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Ani tu šipečku tam nemám, na stranách a dole jsou.

skalara.v tohle ocenil(a).
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

karbar - zkusila bych restart a když nepomůže, tak čistit a čistit ...;)

milostivas a karbar tohle ocenili.
  5. ritterca

ritterca Stálice fóra

Pitrýsek47:

Dle videa od dobena se zlaté srdce objeví jen dvakrát.

Jinak jestli je pravda, že minimální zisk mincí za minihru je 18, tak pro mě je to skvělá zpráva, protože když jsem vypočítávala kolik toho budu potřebovat, tak jsem počítala s patnástmi mincemi za minihru :).

6. karbar

karbar Vévoda fóra

skalara.v už je vše v pořádku stačilo restartovat.Děkuji.

milostivas, švestinka a skalara.v tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jednu demo hru jsem dal, ale teda ze bych chapal oc jde, to ne... mam 2+6+2 a tedy 22 minci a o nejaky kocce co se da sestrelit nic nevim, jen ze dostala 18 bodu - za co?
    Cely je to jen dalsi Renzo hra, tam ale aspon mam cas u Lukase, ne jako tady, mam dve oci a nemuzu koukat na cas, na figurky, na to co jsou zac a jeste mysi nekam klikat, to bych hral prece akcni hry, ne?

8. Pitrýsek47

Tass.: objevují se kočky dvě, jedna rezavá se zlatým srdcem a druhá šedá Kadabra s růží a srdcem.
    Čas sledovat nemusíš, sám se zastaví, jen trefit postavy, které drží srdce. Divočáka ne.

Edit: to netuším za co, ale asi jsme netrefili všechny postavy tak má kočka víc ,-))
    já mám skóre 18:19, kočka nebo kocour vede ,-)
    na čas nekoukej, střílej po všem kromě toho čuníka

Naposledy upraveno: 14/2/17
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pitrýsek47 : no dobre, nemam tuseni zda se vubec ukazala, musel by mi nekdo rikat kolik mam casu - ted palim po vsem co ma jakykoliv... ale hlavne za co ma ta kocka 18 bodu?

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tassadar11: já to vidím, že je má za to, že je kočka.

11. slootr

slootr Baron fóra

Tak jsem si to spočítal, snad dobře. Potřebuju 1430 mincí, to je (po tom prvním Zadarovi) 59 hodů, řekněme 60 hodů po 24. Zdá se, že to není problém, člověk se musí soustředit a házet jen na stříbrné a hlavně si nechat dva hody na ty zlaté. Času je dost, není třeba házet jak šílenec nějak moc rychle.

No a na tohle musím napěstovat 16 500 akční kytky, což taky není problém. Jedu hlavní-divoška, cca 1 200 kousků z otočky, otočky v poho 3 denně, možná občas 4, za tři a půl dne hotovo. Možná dám na noc něco delšího, uvidím, kolik z akční vylítá.

Padátek potřebuju 1 800, to možná problém bude. Jsem teď týden na školení (mimochodem v Německu, kino tady promítá jak zjednaný). Takže svízelná situace s přístupem k počítači a na net. Ale ráno, po obědě a večer to jde.

Uvidim, kolik napadá do pátku, to už bych měl mít napěstováno, nahodím dlouhodobky a přinejhorším budeme farmit zmutovanou cibulí se superhnojivem. Kaštanový řádek dozrál a čeká, co bude :)

12. Pitrýsek47

matlafous: jooo, povídali, já ji tam měl víckrát, ne jednou a body dostává hned a rovnou 19

Edit: díky pajda, já jsem se lekl té růže, že je to nějaký "podraz" tak jsem ji neodklikl ,-)

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47: objeví se vícekrát, ale zasáhnout jde jen jednou, po zásahu se již nezobrazí.

14. ritterca

ritterca Stálice fóra

Tak jsem odehrála jednu hru zdarma a za mě teda nebude problém pokaždé vystřílet 24 mincí. V tom případě budu potřebovat 7 975 květů a 870 kamenů, takže by se mi mohlo zadařit získat i superkrmivo, hvězdičky a lístky 8).

15. šebejda

šebejda Baron fóra

Reaguji opožděně na hlášky byť príma hráčů o pár stránek z5. Pajdo, vydrž. Nechtěl bych dělat tvojí rachotu, i kdyby mi poskytovatel hry platil zlatem. Prosím, obrň se trpělivostí a i když se ti sem tam něco nepovede až do detailu, jsem moc rád, že české stránky mají tebe za moderátora. Posílám hlubokou poklonu tvé trpělivosti a kvalitě.

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak jsem se odvážila zkusit minihru (hra mě trochu zlobila, teď se to ale zdá být už v jiných ohledech dobré) a obávám se, že já mám problém. Mám totožné potíže s Renzem a už jsem na tuhle minihru rezignovala, resp. na všechny Renzovy minihry, protože jedna každá z nich mi běží nesmírně těžkopádně a zpomaleně, se zpožděním, jen asi jednou to bylo lepší, to jsem najednou v Lukášovi měla 20 a více bodů na pokus, jinak mívám velmi nízká skóre a nemá smysl to hrát. Bohužel akční minihra mi dělá totéž - výrazné zpoždění reakce myši na pohyb způsobí, že postavička je dávno pryč, když na ni vypálím míček. Takže na první pokus 18 mincí, ale vyházených v součtu pouze 12. Kočku jsem trefila, zlatá srdíčka ale jen jedno - nestihla jsem zkrátka vypálit, neb pohyb myši děsně pomalý.

Nevím, jestli má tohle pro mě řešení v rámci PC, protože jsem na Renza vyzkoušela několik prohlížečů (hraju v GChromu, při nějakých ne častých potížích Firefox, ostatní zkouším jen pro možnost, že by to náhodou klaplo) a v žádném nebylo zlepšení, spíš to v některém bylo i horší než v mém stálém GChromu. Nemáte prosím někdo zkušenost, jestli to lépe neběhá v androidu-puffinu?

EDIT: Doben, díky, počítám s tím, až si na další pokus napěstuju kytku, zatím rozpěstovávám, takže někdy zítra odpoledne, až přijdu z práce. Ale v tabletu jsem nikdy podobný typ minihry nehrála a neuměla jsem si to představit - určitě zkusím.

17. doben

doben Ikona fóra

Sovinko v Puffinu jsem zkoušel 1 pokus a měl jsem něco okolo 14ti mincí. Jako asi by se na to dalo zvyknout, ale mi se to lépe hraje na PC. Ale jestli ti to na PC nejde, tak obětuj 1 pokus a zkus si to, třeba ti to půjde lépe než mně.

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka

Zkus My Internet Browser v pc, před samotným zkoušením minihry bych doporučil restartovat hru, nejlépe vypnout prohlížeč úplně a po přihlášení přejít přímo do minihry a v pc mít vypnuty všechny nepotřebné programy.

Hodně úspěchů a co nejvíce mincí, pezt

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Sovinka-mám ty samé problémy,ale nemyslím si,že je to zpomalení hrou.Je to mnou:)Prostě na tyto minihry už nemám ten postřeh rychlosti a proto Renzu také vynechávám.Prostě mi nejde,tak si řeknu nemusím mít vše a neřeším to.Jinak hra vypadá hezky.Tak kdo může hezkou hru přeji;)

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pezt, moc díky, My internet browser jsem už víckrát zkoušela právě na Renza, bohužel bez pozorovatelného efektu, ale určitě zkusím, co mi radíš, toto není Renzo a třeba to vyjde. Já zase vyjma naštěstí velmi občasných potíží s internetem na straně mého poskytovatele nemívám potíže vlastně žádné, krom právě miniher s Renzem. Noťas mám nemladý, ale parametry pro hru jsou ucházející, utáhl i divočejší záležitosti mého nejstaršího potomka. Ještě zkusím se zítra propracovat na jeho nový a současným požadavkům odpovídající noťas a zkusit to u něj, aspoň se ukáže, jestli je problém skutečně na straně starší mašinky.

Markétka47, díky, já musím říct, že nemívám potíže s tímto typem miniher mimo Farmeramu, i když je nehraju nijak vášnivě nebo často, tak tyhle jednoduché minihry mi zatím nikdy nedělaly potíže podobné, jako ve Farmeramě. Mám vyloženě zpomalenou myš, změny nastavení citlivosti a rychlosti v tomto nefungují, myslím, že to není úplně ve mně, ale až tohle vyřeším, kdoví, jestli se neukáže opak. :) Takto to beru ve smyslu, pokud je problém technicky odstranitelný, vyzkouším. Pokud nebude, nebude. Renza taky díky tomu nehraju a žiju. ;) Ale tahle akce má možnost zajímavých odměn a zkusila bych ráda...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.