Sraz veteránů farmičky

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem artep2000, 2/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
  1. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Dobrý večer všem,

můj herní nick je Artep2000. Hrála jsem farmičku cca v roce 2010. Ano, uběhlo spoustu let od té doby a já dostala nostalgickou chvilku a zašla se podívat do hry. Těch milión nekončících vzpomínek a xx hodin nahraných jsou k nezaplacení. Farmičkou jsem žila dlouhé roky.

Zajímalo by mě, zda se najde ještě někdo z té doby?

Jediný o kom vím, že je aktivní, tak je hráč tomokoco, se kterým si jednou za čas napíšeme. Ale o dalších lidičkách vůbec nevím nic.

Například o: čarodějka007, malinkami, cassandravega, pezt, tatkanas1, babykahela a další (omluvám se, zda jsem některé napsala špatně, ale za ty roky se není čemu divit) :)

Mějte krásný zbytek dne,
    Artep200

2. polacka

polacka Baron fóra

Jsem také od roku 2010. Pamatuji salát za 0,10. A to byla sláva.

3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj artep2000,

pezt
    sa nedá prehliadnuť:inlove:

a smutné...

Bohužiaľ ďalšia hrozná správa, opustila nás ďalšia moja susedka, kamarátka, bývalá moderátorka nášho fóra

*JÁ* - cassandravega - Ilči

Zbohom, odpočívaj v pokoji kamarátka naša, nezabudneme na Teba ♥︎♥︎♥︎

Bohužiaľ ďalšia hrozná správa - link

4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Jak jsem se dostal k Faremeramě já?

O rok později. Začali to hrát nejprve kluci, pak přesvědčili maminku a nakonec i mě (potřebovali tehdy tuším otevřít Divokou louku).

Zprvu jsem nechápal smysl výroby vajec (ze tří slepic jedno vejce, opravdu úžasná efektivita). Mám nejasný dojem, že jsme tenkrát létali letecké míle kvůli Bahamaramě...

No a postupně mě to chytlo, to bylo nejprve "Utíkej Kubo, utíkej, honí tě táta divokej...", pak "Utíkej Tome, utíkej, honí tě táta divokej..." a nakonec "Utíkej mamko, utíkej, honí tě táta divokej..." - Kristýnka vzdorovala nejdéle, ale nakonec jsem dal i ji.
    No a pak už to jelo - už ani nevím, kterou akci jsem nedokončil. KFC, no vždyť to znáte...;)

5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janinka165,

tvoj príspevok bol zmoderovaný, uprav si ho, aby zodpovedal pravidlám fóra, potom bude obnovený.

evinana tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, vítej, už jsem tě opravdu dlouho neviděl :)

7. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ahoj,
    já si tě taky pamatuji ;) Jako většinu hráčů co tu jsou :) Někdo si mě pamatuje a někdo asi ne ... Měla jsem taky pauzu 5 nebo 6 let úplně to taky nevím xDPamatuji si jak na farmě pršelo a pokud jsem nepohnojila políčka, byla vytopená a to se mi děsně líbilo jako lovení čehokoliv na trhu a i to jak se jeden čas hodně shánělo losí podium a při OaD byla po něm velká poptávka a pak si pamatuju chat, kde jsme si hodně povídali s ostatními a byla u toho sranda :music: Jako si pamatuju obchody s pezt a pokec s ním a marcipánkou po holoubcích + s ostatními farmáři a taky to jak se hodně povídalo ve vlákně O všem možném a Důchodci a závisláci ...;)

8. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, hraju od roku 2011, a nick artep2000 si pamatuju :)
    Najde se ještě někdo, kdo si pamatuje farmářské srazy, a na nějakém byl?
    V Praze je dávala dohromady hráčka Syringa lila, a konaly se v restauraci Červená cibule,
    jestli si někdo pamatuje, a jezdili na ně hráči nejenom z Prahy.
    Tam jsem jsem se osobně setkala s hráči bowling, lucye632 (moderovala i na fóru),
    kuchynák (stále hraje, mám v sousedech), witchy (skončila nedávno), beruška, tenista,
    a mnoho dalších :)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já si pamatuji sraz v Českých Budějovicích, byla jsem tam a osobně jsem se setkala s hráči :eek: kteří už bohužel nehrají nebo se neobjevují na foru, jména si už moc nepamatuji, kdyby někdo nějaké sem dal, tak bych si vzpomněla. Bylo to moc fajn, dokonce si pamatuji, že jsem si dala před tím srazem v té restauraci oběd, byly to řízečky a moc jsem si pochutnala. Ta restaurace je nebo byla v Budějkách vyhlášená na řízky. Ráda bych zas někoho nového poznala, tak pokud by to nebylo někde na Moravě nebo Slovensku, tak ráda přijedu, jste všichni moc milý, někdy se s Vámi tady na foru moc bavím, je tu občas i veselo, tak se tímto těším už na Dožínky, ty jsou na foru nejlepší a také začátky akcí, to se tu aspoň něco děje a je to někdy k popukání

10. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Ahoj, pamatuju si tě z chatu a v jednu dobu jsme si psali dost zároveň i s tomokocem a byla sranda. Já se vrátil celkem nedávno, měl jsem delší pauzu. Myslím si, že si na mě vzpomínáš:p
    Pamatuju si, když tu byl ještě plevelxD

11. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Zdravím všechny písálky :)

Opravdu jsem nečekala, že tolik z Vás se mi ozve. :eek:

Je hezké, že na si mě vzpomínáte i vy u kterých si bohužel nick nevybavuji :( Je to už spoustu let.

@pezt Ale dobrý den pane. Ráda tě opět vidím. Jak se daří?

@Vanda Čauky, také tě ráda vidím :) Koukám, že za ty roky se nic nezměnilo petz je 10z10 :D

@lubin1234 Ahoooj, no jasně, že si na tebe vzpomínám. Kdo by zapomněl :D Ty roky strávené na Skypu ještě s @tatkanas1 a @tomokoco byly k nezaplacení :D Vlastně to byly roky naší společné puberty :D

@zemanka01 Ahooj, bohužel přímo tvůj nick si nevybavuji, ale je hezké, že ty můj ano :) . Co se týče srazů, tak já osobně na žádném nebyla. V té době mi bylo cca 10 let.

@Zrzinka11 Ahojky, také tě ráda vidím :) Ta doba byla opravdu skvělá. Nejvíc mě ale mrzelo, že odstranili následně chat. V tu dobu to bylo pro mě vším. :( Dokonce si mě přivedla na další herní nick - @marcipánka74 který si dobře pamatuji, také to je úžasná žena :)

@polacka Ahoj, přesně! Ty ceny byly o něčem jiném. Upřímně momentálně už se ve farmičce ztrácím :D

Co se týče cassandravega, tak mě to velice mrzí. Byla to skvělá žena a farmářka. Bude mi chybět :(

Hezký den všem :inlove:

12. pezt

Ale jo daří se ;), no ještě tu pořád jsem :p
    Má reálná žena alias marcipánka74 už to bohužel nehraje :sleepy:

13. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Pezt, to je škoda, že už nehraje :sleepy: Ale mohl by jsi jí pozdravovat a třeba si ještě vzpomene ;)

artep, právě na ní si pamatuju ;) Jako ostatně na velké množství farmářů a farmářek jen vyjmenovat všechny by mi zabralo moře času ;) Jen někteří už nehrají ... Jsem ráda, že jsem se vrátila :music: Ten chat býval super ...;)

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím tě milá artep2000,:inlove:
    ahoj milá holčičko , teď už slečno ... nebo dokonce paní ?

Tak pokud si pamatuješ hráče , hráčky , moderátory a moderátorky z doby , kdy jsi začínala
    se hrou , navštěvovala fórum a chat , tak mě si pamatuješ určitě také ;)

Já hraji hru od jejího samého vzniku a na fóru jsem působila téměř také od samého vzniku a tak
    stejně na chatu .... až do doby , kdy jsem jako moderátorka přešla na Fantasyramu .
    Ta bohužel skončila , ale farmě jsem pořád a stále věrná a pokud mi to zdraví dovolí , stále tu budu. :p

Často vzpomínám na bývalé hráče ,kteří navštěvovali fórum i chat , ale kteří už dávno odešli ze hry
    a nebo dokonce i z tohoto světa . Je to smutné , ale je jich čím dál více , bohužel ... takový už je život. :(

15. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Jsem rád, že si vzpomínášxDPřesně tak, hodiny zábavy na Skype s
    tomokocem, taťkou a Hankou, byla to zábava a skvělá puberta xDNevzpomínám si, jestli nás tam bylo víc ale mám pocit, že tam s náma ještě býval Honzi
    Rád na to občas zavzpomínám, tolik srandy ještě na chatu, starý zlatý časy;)

pezt - Myslím si, že tohle by mělo jít do muzeaxD 2013 je sakra doba a chat byla ta nejlepší věc tady, jinak by se lidi ani tolik neseznámili:music:

Naposledy upraveno: 6/6/26
  16. pezt

No jo chat, to byla zábava, škoda, že to skončilo :cry:
    Dokonce mám ještě nějaké zbytky v ntb uloženy, které byly potřeba k moderování :p

Screenshot_1.png

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Jéééé, tak to je krásná nostalgie :music: Ten chat byl super, všichni jsme se tam víc poznali... Člověk se těšil jak se pobaví a zasměje ;) Byla tam tak pohodová atmosféra :p Pamatuju si, že jsme s Moničkou dělaly společnost ráno a dopoledne drobecbobo, aby tam nebyla sama jako modík xD Nezapomenutelné časy :music: Ty pokecy byly fakt boží :p

18. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Dobré poledne :)

@pezt Jéé, teď si mě úplně zmátl. :D Já si pamatuji, že jednu dobu tě někdo v chatu chránil. Myslím si, že danda_vnovis, ale to bylo myšleno ze srandy, ale nikdy jsem nepátrala po tom s kým reálně žiješ. :D Každopádně Marcipánku pozdravuj :inlove: Co se týče chatu, tak si do teďka pamatuji, jak jsem dělala soutěže v chatu na otázky ohledně farmy :D

@lacrima Wau o_O , Lacrimko,.. když jsem si přečetla tu tvou zprávu, tak nevěřím svým očím. Vrátila si mě normálně do dětství. Pamatuju si, že často mě oslovil někdo "holčičko" :inlove: :D A samozřejmě si pamatuji i na tebe :inlove:. Jsem stále slečna - paní ještě ne, ještě jsme se k tomu neodhodlali s přítelem :D Jak se ti jinak daří? :)

@lubin1234 Týýýjo, no jasně! Honza s Haničkou :eek: Jak se pak úplně vše rozpadlo a my nastoupili na střední školy, tak pak už jsme si moc nenapsali :(

@Zrzinka11 Mělo to svoje kouzlo:music: Taková malá rodinka. Ve dne v noci jsme chodili na farmičku a jedna z prvních věcí, co jsme dělali, tak že se otevřel chat. Já popravdě ani nwm z jakého důvodu chat se zrušil :(

Ještě si pamatuji na hráče @danda-vnovis a Pompo nebo Pajda, kterému myslím jsem dělala obrázek ohledně BANánové klobásky nebo co to bylo :D Protože v té době jsem byla opravdu trdlo a koledovala jsem si o ban na chatu a bavilo mě ho provokovat. Je to skvělý chlap :)

To je tak krásné zapnout pc a jít na farmičku se podívat, zda náhodou se někdo nechytil ze starých dob na toto vlákénko :inlove:

Krásný den všem :)

Artep2000

Naposledy upraveno: 7/6/26
  19. lubin1234

lubin1234 Stará škola

artep2000 - Myslím, že Honza nehraje a je škoda, že se vše rozpadlo, byla to skvělá komunita na Skypu a tolik provolaných hodin :p
    Tolik vzpomínek na Skype a na chat, že by to bylo povídání na celý dnyxD

20. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

artep2000 Díky tomu jsem si teď vzpomněla, že Baroland byl můj buď první nebo druhý manžel na farmičce a že jsme na tom chatu hráli hru mamka - já, taťka - on, ale kdo byl naše dcera teď úplně nevím... xD Byla to fakt sranda a dost jsme se nasmáli ;) Možná si vzpomenu i na tu dceru nebo si někdo vzpomene ;) Přesně chat se otvíral jako první ;) Někdy se nestíhalo ani číst natož odepisovat xD Něco kolovalo, ale už nevím co ....