Spotřeba dat Farmeramou?

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Kvetoucíkoště, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tedy, když čtu, kolik kdo platíte za paušál a net, tak já to mám internet 300,- a paušál 1199,- měsíčně... Stejný operátor jako Matlafous123. Ovšem nutno dodat neomezené volání absolutně po celé Evropě a 10GB dat. Paušál má ten můj a měsíčně provolá okolo 8 až 10tisíc minut!!! Jezdí náklaďákem. Jinak po bytě mám pevné připojení a wifi, kde je wifi free se připojuji přes kluka tel. On jedinej totiž má tu možnost :) Má lenovo. My dva tlačítkové nokie.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

MatysekKamilek - prosím tě a jak stihne řídit (a taky spát), když provolá cca hrubým odhadem 6 hodin denně? :D

matlafous - no jo, jenže to se nesmí, že? Vím, že to tak kamioňáci dělají, mají HF, taky koukají na televizi apod., ale pak není divu, co karambolů se na silnicích stává. Každé řemeslo má své + a - ;) Řidič se má soustředit na řízení.

Naposledy upraveno: 10/11/17
    Prepperka tohle ocenil(a).
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Vola pri rizeni, jinak by se umlatil za celej den nudou ;)

EDIT: Proc by se to nesmelo? o_O Pokud vim, tak telefonovat s HF je povolene a co se tyce nehod: az ridice prestanou zamestnavatele nutit jezdit prakticky nonstop, pak jich nejspis rapidne ubyde a nebude to proto, ze se nedivaji na TV.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  4. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Jen tak na okraj, víte, že téma diskuze je "trochu" jiné? Chápu potřebu některých pochlubit se "jak jsem dobrý, že mám levnější internet než ostatní", ale porovnávání cen poskytovatelů internetu a hodnocení práce řidiče kamionu, je opravdu už dost hodně off topic. ;)

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kvetoucíkoště Pravda pravdouci.... nicmene tema levnejsiho internetu, vzhledem k tebou navozenym duvodum pro toto tema, taky neni uplne mimo misu ;)

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych to zas nebrala tak přísně - spíš jako podčárník k odlehčení značně úzkého odborného tématu.

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Krakorajama: Oni vymysleli handsfree :D, má takový ten malý zmetek na uchu .... řídí a u toho žvaní. Jinak může jet max 4,5h, pak 45min pauza 4,5h a pauza. + 2x za týden ještě po 45min pauze (a odjetých 9ti hod) může jet ještě hodinu.. pak má 9 nebo 11h pauzu a furt počítá hodiny... Na to já jsem lempl:oops: Mi počítá hodiny u akčních kytek ....
    No a protože bude mít dotykáč, data má limitovaná 10GB, jsem zvědavá, jestli se bude vejít :eek:... aby mi pak nepřišla fa na 5tisíc.:cry:

Prepperka a krakoramaja tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Kvetoucíkoště

Ještě k tomu počítání těch dat. Do objemu spotřebovaných dat se započítává download i upload. Samozřejmě záleží jakou máš smlouvu s poskytovatelem internetu. Další věc je, že objem dat započítaných do limitu u poskytovatele, nemusí odpovídat skutečnému objemu dat, změřeného nějakým programem. Poskytovatel internetu určuje, za které stránky účtuje data a v jakém množství.
    Proto bude relevantní to co ukazuje přímo poskytovatel internetu.
    Celkový objem dat, který prošel tímto routerem v daném zúčtovacím období prozatím

A zde objem dat, za které poskytovatel účtuje

Spotřeba tedy 3,75 GB ale dat bylo celkově 5,88 GB

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.