Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. llew65

llew65 Vážený autor

Mě se farma seká, že se to nedá hrát. Například kolo štěstí - zatočím, dlouho nic, pak šipka 2x poskočí a zastaví se mezi bublinami a za další chvíli skočí na výhru. Sklízet nebo dodávat do tulidomků je na diazepam...! :mad: A není to poprvé, co mi při nějaké akci farma nefunguje jako obyčejně.

matlafous123, myš59 a Trepifajksl tohle ocenili.
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Aluska805,
    pokud se větvičky nepřipisují, zrestartuj si hru, jestli se ani tak nepřičtou, kontaktuj herní podporu: Jak kontaktovat herní podporu

helca16113 tohle ocenil(a).
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Záleží, kolik těch stromků máš (já je šoupla snad úplně všude). Jedna plocha cca 180 -200 stromů - z toho cca 45 větviček (no a ploch mám pět....). A jestli dáváš třeba XXL stromy, tak z těch to moc nepadá. Testuju dál, bo jsem taky zvědavá - hlavně na ty jabka :D.
    Je fakt, že na každé farmě to funguje krapítko jinak. Chce to zkoušet :)

Naposledy upraveno: 10/3/16
  4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akci beru jako vedlejší produkt standardní farmy (zvířata a stromy). V neděli překopu farmu na pidipole, v pondělí ráno udělám akci a využiji maximálně pomocníky na doplnění zásob a začátek vodní akce. Jinak mi aktuálně chybí 30 větviček, ale padá to standard.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já mám s padátky skluz skoro vždycky, tentokrát to poprvé jede v pohodě. Hotovo tedy nemám, to neříkám, ale na to, že jsem na hlavní louce, divoké a na mýtině jenom odstranila vylepšení (jinou přestavbu jsem nedělala) a pouze na Bahamku nacpala stromy, to padá víc než dobře.:)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hotovo, dal jsem to postupne do mlyna a pak uz to slo jako po masle :)
    Ted uz zase prebudovat od stromu zpet a nasadit zviratka - ty stale chybi...

Vypadavat ma 37 vetvicek/den, v tuto chvili ma byt 86 ([3.ukol]+14 ) nebo chybet 136, mam 267 (chybi 0 ), mam 120% hotovo.
    Zatim uplynulo 38% casu, zbyva 88 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 111 hedvabi, 36 plenek, 1 dort!

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

Poslední plenku dodám až v poslední den akce, abych využila kombajn na 24 hod...a pořád melu dál ,podle toho jak to padá, třeba se podaří ještě jeden dort na výměnu ;),Prý to nepadá, zkuste pohnojit stromy "ponožkou" at je víc otáček...jinak v klidu času máte ještě dost, to napadá...

8. volvoman1

volvoman1 Zelenáč fóra

no já nevím teď jsem sklidil a žádná větvička se mi nepřipsala :-(

9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím volvoman1, asi je důležité se tě zeptat, co jsi sklízel, jelikož větvičky padají pouze ze sklizně stromů, nikoliv ze sklizně stájí nebo plodin.
    Příjemnou hru
    danda

bursuk59 a DANKA722 tohle ocenili.
  10. helca16113

helca16113 Aktivní autor

ahojík,mě se taky seká hrozně :mad:farmička,jsem ráda,že nejsem sama,už jsem si myslela,že mám něco s PC,abych pravdu řekla tak mě to přestává bavit hrát tu ,,,speciální donášku,,,:sleepy:

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, pro všechny, kdo má ještě stále problém s načítáním a fungováním hry, zkuste po úpravách znova vyčistit, mohlo by vám to aspoň trochu pomoct
    http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager09.html
    Vyčistíte tak data, která se tam v průběhu problému načetla a odstraněním dat flash playeru by se hra měla zrychlit. Pokud to i zítra půjde špatně, předáme vaše ID realizačnímu teamu hry. S problémy prosím ale pište do technické sekce.
    Díky danda

12. xzelvickax

xzelvickax Zelenáč fóra

Bezejmenný...tak si to tak neber :)
    čecháčci a moraváčci se snášejí móc dobře :)
    To jen pražáci jsou trochu náfukové a to ještě ne všichni. Sice nevím, kde se to bere, ale je to tak.

Jinak děkuji čarodějce za radu :D
    Stěhuju poháry a je to trochu lepší. tahle akce je naštěstí na pohodu, takže splním snad i pomalým tempem.
    Nakonec...správný farmář má být rozvážný, ne? ;) nechvátat a užít si farmaření. :music:
    A venku už zpívaji kosáci...dokonce i navečer :music:

13. fugger64

fugger64 Komisař fóra

tak já mám konečně hotovo... to to tentokrát trvalo... ale zase to padalo ze stromů samo a mohl jsem si na všech polích plácat, co jsem chtěl...
    matlafous1234567890 tu není, je tu nějaká nuda před půlnocí-.-

14. papulice

papulice Veterán fóra

tak u mne už spokojenost,ráno poslední 3 plenky a mám hotovo,potřebuji 27 větviček a ráno mi vždy vypadne ze všech stromů cirka 70 ks,takže brnkačka,přeji všem hezkou hru a úspěch...:inlove:

15. Richchi

Richchi Pisálek fóra

tak a mám hotovo, super rychlá akce, větvičky padaly velmi dobře. :D

16. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    BB je vždy dobré pro mé Pandy a Velbloudy.Jinak souhlasím akce je pohodička a kafíčko se zákuskem.Mám všude stromy na pěti polích a hedvábí bych mohl rozdávat...prodávat:p:D:D

gratuluji k vypadávání.moje každé ráno dělá taky 70,ale 100 k tomu. kdo umí ten umí a kdo neumí tak ten ... hraje co mu síly stačí.

Naposledy upraveno moderátorem: 11/3/16
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

skalara.v To bys to mela, holka, moc jednoduchy! :p Ale nedes se... BZ se ti pricitaji nejen na farme a od 100. lvl nahoru uz to bude pry zase o neco snazsi xD

fugger64 Jednak byla vcera farma nehratelna a forum na tom nebylo o nic lepe, ale co vic.... Zacala jsem, inspirovana minulou akci, s jarnim uklidem a uderem 15:30 vtrhla k potomceti do doupete. V tomto konkretnim pripade by bylo lepe, nez jarnim uklidem, zvouti svou cinnost vyraznym omezovanim kapacity kontejneru na trideny odpad. V 21:00 konecne sedim (uz opet uprostred detskeho pokoje) s mikrotenovym sackem, jenz se mi povedl postupne v prubehu dne naplnit zatkami od piva a otaznikem v obou ocnich bulvach na zemi a me milovane ditko jasa, ze muze zase zacit trenovat. Tupe na nej chvili ziram a tak proste prohodi: "No prece na hod zatkou v srpnu, ne?":music:

Stale melu a melu hedvabi.

18. Scroland

Scroland Pisálek fóra

To som šťastná, po prvý raz som spravila akciu celú.Doma nemáme PC len v škole tak som to teraz za pomoci pani učiteľky zvládla. Páči sa jej môj nádherný podpis a avatar čo mi spravila astrid888 a ja jej zaň srdečne ďakujem.

19. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj, mě hra chodí dobře, tentokrát nemám problém ani s vypadávátky, což jindy mívám. Vyvětrala jsem z lišty většinu stromů a větvičky mám nasbírané, dokonce dost navíc, teď už je jen zpracovávám ve mlýně. Superkrmivo jsem si ušetřila od minula, takže šlechtící zvířátka byla odchována vpohodě hned první den. No a až se vše připraví ve mlýně, začnu plnit úkoly a akce bude hotová :D
    Přeji všem pěknou hru a hodně zábavy i mimo ni ;)

20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Hotovo,akcia dokončená v predstihu,čo sa stáva málo kedy,tak som spokojná.Všetkým držím palce.

abc23 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.