Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Pechfógl: tak tomu říkej ne mlýn, ale továrna na textil.... Něco jako Liebig Liberec nebo Hanisch WarnsdorfxD

Naposledy upraveno moderátorem: 9/3/16
  2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Lidi klííííííííd.Máme před sebou ještě 134 hodin.Miminka mám našlechtěný a čekám na padátka.To není závod o život ale hra.;)

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak jsem sklidila šlechtěné růže a znich vypadla 0 - slovy NULA větvička, takže pěstovat je asi zbytečné zkusím stromy jak jsem tady četla ikdyž na každé ploše mám kolem dokola nějaké;)

4. aljanu

aljanu Aktivní autor

myš59 Vůbec se nedivím že ti ze šlechtěných růží nevypadla ani jedna větvička.Růže není strom,tak to bude asi tím :D

5. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Hmm, tak to vypadá, že mi včera nějaký anděl strážný předhazoval seznam toho co mám sázet, abych sklízela co nejvíce větviček a já to nějak nepochopila a tvrdošíjně trvala na svém.. Ba co víc, jsem se ještě rozčílila, jak to, že mi lišta na baha nechce vydat banánovníky a kokosy přestože jsou již dávno aktivovány, zato mi nabízí granátovníky a pistáciovníky s hvězdnými stromky.. je vidět, že na farmě se mám ještě pořád čemu učit..:)

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím fugger64,
    upravila sem ti citaci tak, aby příspěvek nevypadal jako spam bez vlastního obsahu.
    Příjemnou hru danda

PS: skoro hotovo :p

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kominík73 - (to je moje mladší farmička) - Na Baha jsem granáty, pistácie a spol nechala v liště, ale banány, kokosy, mandarinky, tamarindy, amherstie, pár moring a hroznů moře - prostě co jsem našla v liště, to jsem tam prskla ( aby to bylo plný). Na farmě stromy hlavně z tajemek- javory, bezinky, buky, pinie, mlíčňáky... no a normál vyšší stromy (kolem 100 - 120 BZ).
    Zajímavé, že mladší farma byla na hopsátka lepší. St. 219, ml. 259 o_O
    Odpoledne to na Baha zkusím vyměnit za granáty a pod, aspoň budu vědět, jak to s nima jde/nejde :)

Naposledy upraveno: 9/3/16
  8. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Přeji krásné brzké ráno,

včera jsem hodila na stromy upgrady na XL A XXL abych měla srovnání - teď jsem měla ke sklizni stromy XXL a vypadalo z nich 36 větviček - řekla bych že je to tak 1/3 toho co mi napadalo včera z obyč. stromů. Chybí mi ještě cca napadat 40 větviček - což dám hravě - proto si mohu dovolit zkoušet. Přeji všem ať se to padá a hlavně hráčům z nižších levlů - dávejte jen obyč.stromy !!!

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Ahoj, nevím jak vám ale mě mlynář asi někam zmizel,mlýn se točí ale %neubývají,no doufám,že jenom spí:)jinak nikam se neženu stromů mám v liště dost ,jen se mi nechce dávat zvířátka na odpočinek:)Času je dost ,jen ten mlynář kdyby se vzbudil a šel makat:)Tak už se vzbudil a je to v pořádku:)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno všem :) .. tak mě chybí už jen 48 větviček, plenkový dort nachystaný a stromky dozrají až za pár hodin, to dneska dodělám :p .. jsem dříve taky dávala XXL stromky a přestože jich tolik zase nemám, padátek je s obyčejnýma trochu víc ;) ... vážně pohodová akcička.

11. 40jannka

40jannka Zelenáč fóra

Tak já nevím, jestli je chyba jen u mě, ale mě nepadá nic :-(. Jen na Baha pár větviček :-(. Takže já to vidím velice bledě tuhle akci :-(.

12. lenkah110

lenkah110 Pisálek fóra

nevyskočila mi ani jedna větývka z celé sklizně co se děje

*dareba1 a STYBI tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, z celé sklizně čeho?

Mám všude okolo (většinou i víc řádků) stromy XXL pořád. Jen ty co nemají upgrady jsou "holé", nepopírám, že z nich padá méně, ale proč předělávat když je na akci cca týden času ,-) večer budu mít splněno a jestli se můj odhad mýlí tak zítra ráno.
    A pořád je dost času do konce.
    Když někoho baví porážet stromy tak prosím, ale není to nutné.

14. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Ahoj farmáři,tak já mám vše splněno a odevzdáno.Celkem odpočinková akce.
    Všem přeji ať se daří.....

15. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

Ahoj,je ráno sklidila jsem celou farmu,i baha a ani jedna větvička?

*dareba1 a STYBI tohle ocenili.
  16. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj xjanavondrakova,
    co jsi měla při sklizni na plochách? větvičky padají pouze ze stromů.

*dareba1, skalara.v a STYBI tohle ocenili.
  17. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

proč se mi nepřičetlo 11 větviček za poslední hodinu od sousedských farem??? teď musím již letět do práce, přečtu si to tu odpoledne, snad už to bude srovnané...

*dareba1, Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja moc neokusuju vetvicek, ale zatim jedu rychleji nez ubyva cas, nicmene to neni zrovna moje oblibena cinnist - cekani na nahodu... dal jsem na noc pul hlavni farmy stromu, smes vseho, aspon se hodi ze nektery se doplni do stodoly... takovy moruse jsou fakt vyzadovany do krmiva a mizi...

Vypadavat ma 37 vetvicek/den, v tuto chvili ma byt 28 ([1.ukol]+4 ) nebo chybet 194, mam 49 (chybi 173 ), mam 22% hotovo.
    Zatim uplynulo 12% casu, zbyva 126 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 111 hedvabi, 36 plenek, 1 dort!

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

43mz66: To mi dělá taky - odhlásit, přihlásit, chvíli nadávat a ono to naskočí. ;)

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj 43mz66,

tedy já ať dělám co dělám, tak nezjistím zda mi sousedi nějaké větvičky poslali (tedy před tím, než dorazí na účet), ale pokud jsi přesvědčený o tom, že ti 11 sousedů poslalo větvičku a ty ji nedostal, tak napiš na herní podporu. Zde na fóru toto nelze prověřit.
    Jak kontaktovat herní podporu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.