Spa manažer

Discussion in 'Technické a platební dotazy' started by pezt, Mar 22, 2026 at 8:33 PM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana

Zvláštní já ji u tebe normálně vidím

Screenshot_1.png

V čem hraješ ?

2. evinana

evinana Vévoda fóra

Hraji v edge, zkoušela jsem i chrom jak u mě tak i u sestry. A není tam vidět. Vzhledem k tomu že, bydlí jinde a je to jiný PC i ooperátor tak to nemůže být u mě. Ona O2 já vodafon. A už tady jednou bylo, jestli si pamatuješ

A ještě doplním že PC čistím docela pravidelně

3. pezt

evinana

Diskusi jsem přesunul sem.

A když klikneš na to místo kde by mělo spa být děje se něco ?
    Vyčistil jsem ti cache, zavři prohlížeč a také jej zkus vyčistit nebo zkus prohlížeč Firefox.

lacrima likes this.
  4. evinana

evinana Vévoda fóra

Oki, teď jsem si teprve všimla tvého obrázku, vždyť tam není domeček, jen parcela. Asi jsem úplně mimo nebo co. Co má být za pekařem? Jdu to zavřít a znova otevřít

Edit: pezt promiň, že já blbnu? Řemesel má být jen 5 že jo. Ale když na tu prázdnou parcelu najedu, tak mi vyskočí že je to SPA. Mrknu do FAQ

Edit 2: já vážně blbnu :( promiň 70-ti leté stařence že ti přidělává práci. Byla jsem ve FAQ a je jich vážně 5. Mě zmátla ta prázdná parcela a zavádějící popis při najetí s myší. Nebýt městských úkolů tak do řemesel ani moc nechodím a nějak mě to zmátlo. Ještě jednou omluva

Last edited: Mar 22, 2026 at 9:01 PM
    Skali and .SilverAngel. like this.
  5. pezt

evinana
    V pohodě, ano řemesel je jen 5 ;)