Sousedské rozdávání (23.9. - 26.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to divný.Nyní jsem zkoušel jestli nejsou vyloučeni hráči kterým pošlu běžný dárek a i zde je vše v pořádku! Hráč ze seznamu zmizí až když mu pošlu speciální dárek.Úplně náhodou jsem zjistil,že jdou poslat třeba dva dárky najednou!Klidně bych mohl poslat všech 5 dárků najednou jednomu hráči!:wuerg: Pokud ale odešlu jeden dárek,tak další stejnému hráči poslat nelze,protože je již pro tento den ze seznamu vyloučen.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kaolín: Najednou poslat jednomu hráči můžeš, ale ale nad limit platíš floreny. Do 5 FL lze poslat zdarma.

Pokud odešlete dárek, soused, přítel by měl ze seznamu zmizet (na jeden den).
    Když vám někdo dárek pošle (nemáte ho v seznamu) v poště poděkujete, odešlete a v odchozí poště si ho přidáte. Na seznamu se objeví.

macca: Ano jde, klik Přátelé, objeví se seznam a dole Ukončit přátelství.

Naposledy upraveno: 25/9/25
  3. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Tady se řešilo, že nejdou odstranit přátelé, teď jsem to zkoušela a mě normálně to jde s pošty teď jsem odstranila 2 kteří už nehrají.

4. .-Amaya-.

.-Amaya-. Pisálek fóra

Pozdravujem, s tým obdarovávaním je to divné ... dlhoročnú susedku som včera v zozname nemala, dnes už áno ... Ale prišli mi 3 darčeky ( taj.sadenice ) odo mňa ... to takto má fungovať ?

5. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Díky za info, zkoušela jsem to hned první den, protože jsem tam měla opravdu hodně hráčů třeba v levelech do desíti atd. a odstranit nešli, tak jsem se šla teď na to mrknout znova a už to jde :D To je fakt úleva, protože probírat se tím bylo dost náročné i časově :wuerg:

6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Díky za upozornění, už několik měsíců se snažím odstranit hráče o kterých vím, že skončili, ale až teď je ukončení přátelství aktivní.
    Ještě jednou díky!
    :)

7. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Už se tady psalo, že můžeme poslat neomezeně dárků.
    A co přijmout? I na tuto akci platí limit pro přijaté dárky?
    Nemůžu ověřit, mám "nevděčné" sousedy. Já jsem poslala všem, ale zpátky mi přišlo jen asi 10 kousků.
    Jak to je?

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JandaPanda,

v susedskom rozdávaní nie je obmedzený počet farmárov, od ktorých môžeš dostať 1x darček/balíček každý deň počas trvania akcie.

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Děkuji možnosti poslat sousedům a přátelům dárky. Využila jsem to o 106. ;).A hlavně mě to bavilo xD
    Bohuželmě mrzí, že mi nešlo poslat dárky např. Skali či Vandě atd. :sleepy: Snaha u mě byla. Psalo mi to, že neexistují. Takže tímto děkuji, že všichni z týmu jsou, pomáhají, radí a hlavně mají neskutečnou trpělivost s námi.:)
    Mějte pěkný den.

10. .-Amaya-.

.-Amaya-. Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Pozdravujem, na môj príspevok včera nikto nereagoval ... dnes moju najlepšiu susedku opäť v zozname nemám .... funguje to susedské obdarovávanie alebo nie ? či len vyvoleným ? :p .... ďakujem

Ahoj, tak to teda minimálne na mojej farme nie je možné ...

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 26/9/25
    duna.duna1 a polacka tohle ocenili.
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .-Amaya-.
    Když nejde tak nejde, to se nedá nic dělat :p

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Zdravím, kdyby někdo chtěl baha tajemnicku Palau, nebo Išigaki, tak pisněte holuba. Já posílám, pokud jde. Cítím se zkroušeně, ale akce fajn.

modro.ocko22, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  13. .-Amaya-.

.-Amaya-. Pisálek fóra

akože to vážne ? .... mrzí ma to, pretože nemôžem oplatiť darček ... ďakujem za odpoveď :)

14. pezt

.-Amaya-.

To co jsem napsal, že můžeš obdarovat všechny farmáře světa byla nadsázka, nicméně můžeš obdarovat všechny ty co máš v přátelích a ty které nemáš si můžeš přidat a dárek jim poslat.

15. .-Amaya-.

.-Amaya-. Pisálek fóra

no, žiaľ, ale to nie je pravda .... nemôžem obdarovať susedu, s ktorou si pravidelne vymieňame bežné darčeky a aj holúbkov ....

16. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj.
    Děkuji všem za dárky i všem se kterými jsem si je vyměnila :inlove: Nezoufejte, ještě dnes budu posílat :)
    Jestli jsem na někoho zapomněla, tak se připomeňte ;) Je to fuška, ale baví mi to :music:

17. pezt

.-Amaya-.

Je možné, že už jsi ji dárek poslal, ale i tak se může stát, že někteří sousedé tam nezobrazí, je to chyba, ale ta již bohužel nejde napravit, snad do příště na tom zapracují a bude to fungovat lépe.

18. eemilyy

eemilyy Zelenáč fóra

Milí moji farmári

farmerMartina 1975, LuckyDi78, lubava9, piga1949, pipilipka, večernice05, JandaPanda, kutilka70,-Skalička-, aledaa, Dagmar7, dinoalesi, *helca, martous009, *micka74*, betacek, usacak1974

ĎAKUJEM vám všetkým za darčeky a spoluprácu.
    Krásny víkend prajem:)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taktéž všem moc děkuji za dárky a moc se omlouvám těm ,na které jsem zapomněl!

Jinak dumám,jestli mám v přátelích zase udělat pořádek.Trocha se to nakupilo (57).Akorát mám strach,aby to nedopadlo jako posledně, kdy se mi podařilo vyhodit i pár aktivních sousedů!:wuerg:
    Anebo to raději nechám tak,kdyby se měla akce opakovat!8)

20. Filipek..05

Filipek..05 Zelenáč fóra

Také děkuji všem za dárečky,hlavně těm co mi nešlo poslat, Anny