Sousedské rozdávání (23.9. - 26.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vzdal jsem to. Najít někoho v tom chaosu je nad mé síly - nefunguje ani abeceda.
    Na zadávání všech znovu do přátel i když už tam jednou byli, opravdu nemám čas.
    Zřejmě šité horkou jehlou.
    Prosím, neposílejte mi nikdo nic. Tajemno není moje hobby. Děkuji.
    Těm, co už něco poslali, děkuji, ale neoplatím.
    :)

-Jara05-, albína1927 a Prepperka tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj akytička
    Obdarovat můžeš všechny farmáře světa ;)

3. akytička

akytička Pisálek fóra

pezt
    ahoj, děkuji za odpověd´, to nezvládnu, to by mi ruka upadla:)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opravdu to nešlo udělat lépe ?!?
    Proč proboha není umožněno poslat někomu dárek,ikdyž ho nemám na seznamu?!!!! Někdo mi pošle dárek,kliknu naněj,vyberu dárek a jeto! Fakt to takhle nešlo udělat ?!?!?!?!?!? Již asi hodinu nedělám nic jinýho,než že složitě posílám zprávy,přidávám lidi do přátel a až poté posílám dárky!Posílání faremních zpráv,to je kapitola sama o sobě.Kolikrát musím potvrdit,že zpráva je odeslána,aby to konečně zmizelo?!?:wuerg:
    Předem se omlouvám,jestli jsem s dárky na někoho zapomněl!:cry:

Málem bych zapomněl,že by se hodila také informace, co jsem komu poslal! Alespoň při této akci!!!!!! Opravdu by nešel udělat seznam příchozích a odchozích dárků ?!?

Naposledy upraveno: 25/9/25
  5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Jsem v šoku...příjemném. Zjistila jsem, že dostávám dárečky od hráčů, které nemám nikde v seznamu. Moc děkuji a vážím si toho.
    Samozřejmě to chci oplatit, ale vůbec nevím, jak to udělat. Poslat někomu dárek, když není ani můj soused a ani ho nemám v přátelích.
    Prosím sos o radu. Nechci být "dlužníkem" a dárky dávám ráda. Děkuji.
    Jinak moji sousedi jsou fakt zlatí.... děkuji jim za dárečky.
    Mějte pěkný den, ikdyž u nás prší a přeji hodně štěstí ve hře.

P.S. Dárky už posílám..... kaolíne .... díky. Jedlu podle tvé rady.
    A ono to je tak jednoduché ;).... ale zdlouhavé :sleepy:

6. barca279

barca279 Znalec fóra

ak chcete poslat darcek niekomu koho nezobrazi v liste darcov staci v liste napravo uplne dole kliknut na pozvat priatela,potom kliknut na tu vrchnu ikonu pozvy uz zaregistrovaneho priatela,zobrazi s akno kde sa da napisat sprava ale staci do hornej tabulky napisat meno uctu tej osoby a odkliknut,netreba pisat spravu..a malo by toho cloveka hned pridat k tym ktorym chcete podarovat

ananuki a albína1927 tohle ocenili.
  7. kaolín11

barca279
    Hmmmm
    A jak obejdeš tohle ? :
    [​IMG] :cry:
    Takže zbejvá otravný postup,který sem popsal výše!:wuerg:

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Trochu nedomyšlené. Mohu poslat dárky bývalým sousedům, kteří již asi nehrají, ale aktuálním a dlouholetým sousedům poslat dárek nemohu, protože se mi v seznamu kamarádů neobjeví. Tímto se omlouvám svým věrným sousedům od kterých jsem dárek dostala, ale oplatit nemohu....vynahradím jim to jinak.
    Nevím, proč se to jmenuje "sousedské rozdávání"....

9. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak jsem si chtěla poslat dárek z vedlejší farmy, ale ze seznamu jsem zmizela (předevčírem jsem tam byla). Tak nevím, jak ten výběr, komu mohu poslat, vlastně funguje.

astrid888, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Ďalší deň rozdávania = ďalší deň vyklikania celej lišty xD

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také mi sousedi a přátelé mizí, hlavně když pošlu denní dárky, tak mi jich tam zbude pár ;) takže pokud jsem někomu neposlala, tak se omlouvám

12. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak já mám sousedů 15. Každý den na dáreček.... aby se nehádali a nepoprali, pískat jim to nebudu. xD
    Přátel mám 26. Dva dny mi chodily dárky i od hráčů, které jsem neměla v seznamu mezi sousedy a jak jim to oplatit? Proto jsem psala dotaz. Ale nad mým, je dotaz od kaolína, který mi otevřel oči a navedl, jak to udělat. No a je to.

Před časem jsem si dělala ve hře inventuru. VE VŠEM. Chtělo to.
    Přeji hodně zdaru, lepší počasí a úspěchů s dárečky.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Madulko, nejhorší je na tom to, že už je nebudeme moci odstranit, tak budeme mít plnou lištu přátel ;) pár zpráv jsem poslala, ale už posílat nebudu, pak se mi to plete, když je jich tolik

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

evoku57 - nejde, jo? Ani přes poštu ve městě? A nakonec nevadí. Třeba se akce bude opakovat a vše se nám bude hodit. Naštěstí v tom chaos nemám, tak mi dlouhý seznam nevadí. Radost dělám ráda ;)

15. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Já se snažím obdarovat koho můžu, kdo není v seznamu, tomu napíšu a přidám do přátel :p
    Jen toho koho mám za souseda, tak tam je to omezené :cry:

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Na toto ti viem odpovedať ako začínajúci programátor. Kebyže máš zoznam všetkých ľudí napr. iba na regionálnej úrovni (zoznam hráčov sk/cz) tak pri každom načítaní by sa ti popri iných veciach, ktoré bežia na pozadí súčasne mohlo kľudne stať, že by ti hra extrémne sekala lebo by sa naraz muselo načítať veľmi veľa dát a rátaj tomu, že farmerama ma dajme príklad 10 000+ aktívnych hráčov tak si ho vynásob tu záťaž a hra by spadla jedna radosť.

Potom by tu bola možnosť označiť viacerých a poslať naraz. Rovnaký princíp ako riešenie hore. Tiež by hra mala veľký problém procesovať toľko dát naraz napr. poslanie jedneho darčeka napr. 50 farmárom.

Všimni si, že keď posielaš tie darčeky tak tam je akoby spomalenie približne 2 sekundy medzi posielaním. To preto aby sa zabezpečil bezpečé posielanie a nesekala hra.

Chcel som napísať skrátka to, že súčasný spôsob akým sa to posiela bohato postačuje hráčom aby akciu využili. Niet dôvod aby sa to nejako vylepšovalo keď to takto postačuje.

17. miluna8

miluna8 Pisálek fóra

Ahoj,
    soused mi posílá v té nové dárkovací akci taj.stromečky a já mu to nemohu oplatit,nemám ho v seznamu a přitom je to můj letitý soused a na poště je i v přátelích,zkoušela jsem dle rady podpory poslat pozvánku k sousedství a už je mým sousedem a také je v přátelích,sousedú mám 15 a v seznamu 11,včera jsem se snažila poslat,ale nešlo,dnes také ne,asi se mu budu muset omluvit a pak mu vrátit dárky při akci OaD. Přeji krásný den

lacrima, albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. kaolín11

miluna8
    A odkud posíláš dárky?
    Najdi si tohle okno:
    Zde klikni na ,,Tak pojďme! ,, a seš na sousedském rozdávání!
    Po otevření klikneš třeba na lepidlo:
    A poté v pravo na ,, poslat dárek ,, a zde již najdeš své přátele v seznamu.Jak jsem zjistil,pokud pošleš někomu odtud dárek,z přátel zmizí. Předpokládám,že zase zejtra se objeví!;)

19. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

20. miluna8

miluna8 Pisálek fóra

kaolín11
    moc za radu děkuji,dělám to přesně jak píšeš,kliknu na baha výběh a když mi naběhne seznam hráčů tak ten soused mezi nimi není,jak jsem psala ,mám 15 sousedů a zobrazuje se mi jich 11,zkoušela jsem vše možné a nejde mi mu dárek vrátit,jen norm .dárky,už to řešit nebudu,zlobila jsem se s tím včera a dnes,podpora také radila co ty a pod. nepomohlo,nevadí,příště bude lépe :)

lacrima, albína1927 a -Jara05- tohle ocenili.