Sousedské rozdávání (1.1. - 4.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/12/25 v(e) 1:15 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak jsem náhodou zjistil, bonus ""+700% BZ/TBZ ze sklizně všeho na 120 hod"" se navyšuje čas,bonus se nesčítá!

-Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

To je tak správně, a bylo to tak i minule s bonusem na dekorace

-Jara05-, dinoalesi a moncicak7070 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To už je dávno!:cry:
    Prosím,prosím, nahlásit vrchnosti,že posílání dárků,je fakt utrpení!:wuerg:

4. Freya

Freya Zelenáč fóra

Dneska se mi poprvé podařilo poslat všem sousedům dárek, aniž by se mi to zaseklo. Moc děkuji za opravu.

-Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Přidávám se ke kaolínovi a taky prosím, aby s tím do příště něco udělali.... nejen že je to utrpení, ale toho času co to sežere :cry:

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Freya, nic neopravili, poslala jsem běžné dárky a už mi nejdou poslat ze sousedského rozdávání ;) sekne se to a musím celou farmu restartovat

Posílání dárků je opravdu hrozné, než se někdo najde, je to o život

-Jara05-, babička-květa a Freya tohle ocenili.
  7. Freya

Freya Zelenáč fóra

Tak to jsem měla zrovna štěstí, že mi to konečně šlo poslat.:p Normálně mám stejný problém jako Evoku.:cry: Dneska jsem prostě klikař :D:D

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 10:16 AM
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  8. kocieva

kocieva Veterán fóra

Tak dnes jsem nejdříve rozeslala dárky ze sousedského rozdávání.
    Těm sousedům, kterým jsem poslala za floreny už nešly poslat zdarma běžné každodenní dárky (sušenky), i když jsem měla limit na rozdávání ještě volný.

-Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  9. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

evoku57,
    podívej se do ofika, pezt to tady píše, nejdříve dárky ze sousedského rozdávání a pak až ty běžné...

kocieva,
    asi už měli oni plný stav dárků, limit je 20 dárků denně, jen dárky za Fl jsou bez limitu.

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 10:48 AM
  10. 02elda

02elda Zelenáč fóra

Tak jsem ráno poslala sousedce kupón na kombajn a stále jí nedorazil. Floreny se odečetly. Tak budu doufat,že jí dárek dorazí.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. evinana

evinana Komisař fóra

Mě zase nejdou poslat běžné dárky. Chtěla jsem poslat nejdříve běžné a vyskočí mi hláška, že mám počkat do zítra a že mohu posílat za FL. Tak jdu sem a čtu doporučení Doporučení: Nejprve pošlete dárky z akce a pak běžné denní dárky. Udělala jsem to, no a stejně mi nejdou posílat běžné denní dárky ani po odeslání těch z akce :( Sousedé dnes tedy sušenky nemohu poslat. Omlouvám se

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prosím, aby mi nikdo neposílal dárky za floreny.
    Těm, kteří už tak učinili, děkuji. Neměli jste si dělat škodu.
    Omlouvám se, ale oplácet nebudu.
    :)

-Jara05- a Kytka2001 tohle ocenili.
  13. evinana

evinana Komisař fóra

Mě stále nejdou posílat denní dárky, sousedé opět se omlouvám. Napsala jsem na podporu, ale je víkend. Nevím zda uspěji:(

14. karbar

karbar Baron fóra

Kolik dárků se může denně poslat v této akci?
    Předem děkuji za odpověď.

15. pezt

Ahoj karbar
    Všem hráčům Farmeramy, kteří mají patřičný level ;)

Ahoj evinana

Co ti nejde posílat, můžeš to upřesnit ?

karbar a -Jara05- tohle ocenili.
  16. evinana

evinana Komisař fóra

pezt nejde poslat denní běžný dárek. Už včera to nešlo jak píši výše. Chtěla jsem poslat nejdříve běžné a vyskočí mi hláška, že mám počkat do zítra a že mohu posílat za FL. Tak jdu sem jestli nemá někdo ten stejný problém a čtu doporučení Doporučení: Nejprve pošlete dárky z akce a pak běžné denní dárky. Udělala jsem to, poslala dárky z akce no a stejně mi nejdou ani po té posílat běžné denní dárky. Stále stejná hláška, že mám počkat do zítřka a že mohu posílat za FL. Podpora poslala zatím jen automatickou odpověď, je víkend, tak to asi déle potrvá

17. pezt

evinana

A v čem hraješ ? Nyní jsem u tebe a normálně by šel hráči dárek odeslat.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png

18. evinana

evinana Komisař fóra

hraji v edge, takto to mám jako ty na obrázku a jak klik na odeslat vyskočí ta hláška. Dával jsi i odeslat? Na tu první sousedku můžeš pokud jsi to nedělal

19. pezt

evinana

Předal jsem tvůj účet výše na prověření

20. evinana

evinana Komisař fóra

zkouším ti vložit foto, ale moc mi to nejde. Děkuji pezt

14087 a pezt tohle ocenili.