Slavnost světlušek (5.2. - 11.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Jedu postupně, jsem u č.8. Vázne to na padátkách, na noc dám dlouhodobku. Akci chci udělat komplet. Času dost, nepatřím k rychlíkům. Těm velká gratulace. Hlavně akci dokončit a je mi jedno, jestli v neděli, nebo v pondělí.

2. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak lucerničky svítí a já můžu na farmičce konečně po dlouhé době odpočívat :D

Koukám, ještě jsem to stihla i na bednu, přesto že je už druhý den akce :p
    Bedlivé_oko, gratulka :)

Hodně štěstí všem, hlavně ať vám padají padátka ve velkém ;)

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

dinoalesi, Tvojí zásluhou mám řádek na magickém stonku, zítra spustím.
    Moc děkuji, já bych to sama nespočetla a rozsvícela bych jednotlivé vzory postupně.

https://prnt.sc/4eaBS4BeJ6is

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já mám zatím 7 vzorů a jde to celkem dobře i na vzdory hamounskému kolu, které dalo jen 2x +1 na pole, a tak jsem jen tak aktivoval Jacky a bonus do stodoly na rostliny, ale stejně - rostlinek dostatek, toho ostatního nikoli

Takže z pralesa jsem vysekal stromy a dal pobyšku, na plantáži totéž, takže doufám, že to zítra na ten stonek dojedu

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

prepestovať som stihla už včera, dnes na obed to dopadalo a mám rozsvietené:D

Nech sa vám darí;)

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

tak ja som vcera zaspala xD dnes som doma ani nebola xD. matcha mam 333, mačky162, burinu 1600. som super sikovna xDxD. ak toto potiahnem po riadok, spravim oslavu xD

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na hlavní hotovo na vedlejší farmě ještě pokračuji ;)

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Může mi někdo vysvětlit jak mám vlastně dodávat-kliknu na vzor,potom na lucernu-kliknu na dodávat a nic,uplatnit se nikde neukázalo.Bobule a společníka hotovo,padátek také dost.Už hodinu se snažím a nic.

modro.ocko22, olčaML a -Jara05- tohle ocenili.
  9. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Mám taky problém s rozsvícením lucerniček,musím znovu načíst hru, aby se rozsvítily a to i několikrát u jednoho vzoru.

10. babina51

babina51 Hrabě fóra

První čtyři se mi podařilo a další zas nic.Už mně to přestává bavit.

modro.ocko22, olčaML a -Jara05- tohle ocenili.
  11. lumat85

lumat85 Analytik fóra

A já v tom mám nějaký chaos.....včera jsem začala plnit vzor č.16, chyběla mi do splnění jedna konvička. Zadala jsem mletí, ale protože jsem měla v mlýně ještě předtím mletí pro lesní kočky, nechala jsem dodání na ráno. Ráno kouknu jestli je umleto...musím čekat ještě skoro 5 hodin na domletí koček. Tak jsem si řekla, že zatím splním jiný vzor. Vybrala jsem si č. 9, splnila, vybrala odměnu a ejhle, to co jsem měla dodáno v čísle 16 mi komplet zmizelo. Jako chápu, že mi zmizí dodání v lucernách, které jsem použila pro vzor 9, ale proč zmizelo plnění u všech luceren z čísla 16? I ta spodní řada? Takže vzor 16 musím dělat zase celý znovu?
    Myslela jsem, že si předchystám vzory, pak jen dodám po umletí konvičky a jupíí.:oops:Už je to uděláno, už je to hotovo. A ono néééé.

Asi jsem myslela blbě.:cry:Nebaví mě to:sleepy:

sopti: jasně, to vím že mi zůstaly rožnuté i v 9, ale myslela jsem,že mi zmizí jen ty, které jsem v 9 použila. Mrzí mě, že zmizely i ty nepoužité. A musím je plnit znovu, byť už byly spněné. Nikdy mě lucerny nebavily a jen jsem si potvrdila, že moje nechuť k nim byla oprávněná. Tím nechci brát elán ostatním, jen mně tato akce prostě nesedí. A hlavně nebaví.

Naposledy upraveno: 7/2/26
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - uplatnit se ti objeví pod vzorem, když budeš mít celý vzor rozsvícený (dole nebudeš mít žádné dodej)
    upload_2026-2-7_8-20-50.png

lumat85 - lucerny rožnuté v 16 zůstaly rožnuté i v 9 a když jsi uplatnila 9, tak sis je vynulovala (všechny).

13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Proč není nikde zpráva,že před každým vzorem se musím odhlásit,pak to funguje.U dřívějších světlušek takové problémy nebyly.Konečně jsem se po dvou hodinách dopracovala ke stonku.Teď už vím,že před každým dodáním se musím odhlásit.

Naposledy upraveno: 7/2/26
  14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - já se nemusela odhlašovat. Hraji v prohlížeči Google chrome a pravidelně čistím historii včetně cookies.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník na slavnosti světlušek :) v týdnu jsem sbírala padátka a dnes napěstovala bobule, protože kolo bylo docela štědré :D Akcička hotová, stoneček nachystaný, ale vadilo mě stálé restartování. No zase si říkám .. farmička i přes velkou zátěž akcí stále jede a to je to hlavní :p

16. stěby

stěby Polobůh fóra

Odhlašovat se nemusím, ale asi bambilionkrát už jsem aktualizoval - vždycky před novým vzorem lucerniček. Hotových mám 15 vzorů, v pralese už mám zpátky potřebné stromy a dekorky, akci honím už jen na plantáži. A došlo už i na zmiňované SH s pokráceným čajotem.

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Nějaké problémy s rozsvěcením lucerniček tam byly, ale už by měly být vyřešeny, vypněte a zapněte hru, kdo používá klienta, tak jej vypněte úplně.

18. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj, já bych asi už měla taky hotovo, ale včera jsem se tomu tolik nevěnovala, páč si vzali nahoru maminku v 10rano, chodím si sem teď jen odpočinout, jinak šůruju byt pro odreagování.

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky dionalesi mám díky tobě stonek.:p;)
    Už pojedu v klidu, co bude to bude

20. maribeja

maribeja Komisař fóra

ahoj mám také problémy jako někteří hráči s rozsvěcením lucerniček

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.