Slavnost světlušek (24.9. - 30.9.2026) / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by Hlásná trouba, Sep 23, 2026 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Slavnost světlušek::..

Minimální požadavky:
    Odemknutá Bahamarama, level 60
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak jdeme to rozsvítit .........

Last edited: Sep 22, 2026 at 7:36 PM
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek dobrý, tak se do toho pustím, ale jen na dvou farmách ;) ostatním dávám pauzu

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejen řádek,ale i poslední dekorace je super! A hned 2x !:)
    Takže zejtra na značkách!8)
    Dneska jsem si po dlouhé době vzpomněl i na kouzelné stromy! xD Vždycky mně to napadne až třeba další den!:cry:

4. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

kaolín11 z tohoto důvodu mám kouzelné stromy na ploše pořád :wuerg::p:music:
    Světlušky jsou vždy v poho, tak proč do toho nejít ;)
    Akorát padátka na Baha to budou trochu brzdit :wuerg:
    Takže nejdříve napěstuji a pak je v klidu budu honit :music:

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nojono,když kouzelné stromy jsou dobrý na rozjezd a třeba na akce v tropech,případně na krchově a spešl ploše. Jinak zabíraj akorát místo na farmě!
    Vidím to tak,že budu v pralese točit nějakou pokrácenou zeleninu s JC. :)

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Kvůli tomu že zabíraj místa, jsem použila tohoto :wuerg: smajlíka. Jinak jsem taky pravidelně zapomínala :cry:

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ani nezaseji dlouhou :), až ráno po sklizni dekorací nějakou střední a padátka budu také nahánět po napěstování, ono to půjde i tak, i když na bahamce je to vždy trápení, mohli by nám RT už konečně udělat šlechtění rostlin na bahamu, na nějaká ta padátka a účinnost SH v %, jako tomu tak je na farmě, byla by to paráda. Počkám na Dinoalesi, předem díky, pokud bude návod i s počty rostlin a padátek a pak se budu těšit na začátek akce, i když dekorky nerada bourám, bahama to unese, tam není kam spěchat, když jsou lvl ukončené a pokračování v nedohlednu, jako tomu je i v Alpách, tam na mne vždy jukne - Už brzy - a to je na svatého Dindy nebo nikdy? to snad ne, i když mne to v Alpách moc nebere, je to dost nezáživné a zdlouhavé, nic se tam neděje zajímavého oproti farmě

lacrima and -Jara05- like this.
  8. kocieva

kocieva Velvyslanec fóra

Zdravím všechny a přeji pěkné pozdní odpoledne.

"Světlušky", to je tradice a tu nevynechávám.

Chválím, že nejcennější dekorace nejde do řady na magickém stonku, i když je 2x.
    "Řada . . ." je super!
    A získáme poslední dva upgrady na Ráj traktorů!!
    Všem, kdo jdou do akce - úspěšné rozsvícení světýlek a zdárné dokončení.

Last edited: Sep 23, 2026 at 5:20 PM
    lacrima, evinana and evainfo like this.
  9. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jelikož přemýšlím, že po světluškách dávám pauzu, protože po práci to fakt nestíhám a ani mě to poslední dobou moc nenadchlo (možná to bylo jen akcemi nebo nevim).

Každopádně, proč jsou ze světlušek nejlepší řádky ze všech možných akcí, které během roku jsou?!

Tohle celkem nechápu, ale SH je dost a asi klidně zapnu i nějaké ty bonusy a světlušky jedu vždy bez ohledu na tom, jestli se mi chce nebo ne

lacrima, kutilka70 and velik52 like this.
  10. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Nevím jestli se do nových akcí pustím,uvidím jak všechno dopadne,předem děkuji za výpočty :(

lacrima likes this.
  11. hansicek

hansicek Velmistr fóra

len tak narychlo bez zaruky na kompletku je treba napestovat 10840 akcnej na priame dodávky + 4378 na výrobu konvíc čo je spolu 15208 akčnej.
    Požiadavka trochu vyššia ako zvyčajne (cca12500 + 1000 z 202políčok), ale zas odmeny sú luxusné, takže idem do toho