Sladký Valentýn (13.2.- 19.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V 16:14 a chvilku před tím se sama znovunačetla farma.Jako kdybych dal aktualizovat či obnovit.
    Jo a lelkoval sem na farmě a hledal dekoraci z globálu.;)
    Jestli to nebude tím,že sem to přetáhl,hned první den ?!?

Helena1313, marketka47 a Dob tohle ocenili.
  2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Skali,-PC vyčištěno,a sama v tom také nejsem,jak čtu tak i Fany2020 napsala:i tak mně to nějak šidí, zmáčknu jen dvě ingredience a už mi to ukazuje dokončit, takhle jsem už přišla o 4 zakázky a tím pádem i o body a penízky na obchod,
    A hráčka
    tetka00 napsal 15.2.2020 následující:
    >Ahoj, já na fórum nepíšu jen si čtu, ale asi 6x (prozatím) se mi stalo to stejné a přitom jsem klikala správně a v časovém limitu. Já vím je to jenom hra, ale mírně mě to naštvalo, protože to má chyba nebyla. Přeji pěknou hru
    Takže nejsem v tom sama,komu se to stává;);)
    Tak teď jsem udělala2 minihry,první ok a druhá zase přeskočila podívej u toho prostř. by mely být bonbonky a nebylo je kam dát a klidně šlo to srdíčko,které jsem tam už prskla jen tak.Tak je to moje chyba?

Naposledy upraveno: 15/2/20
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marketka47 - mohlo by to být prohlížečem. Nevím jaký používáš. Zkoušela jsi otevřít hru třeba v jiném ?
    Edit: opravdu nejlépe se poradit v technických dotazech - kolega pezt by ti mohl pomoci ;)

Naposledy upraveno: 15/2/20
    Helena1313, evainfo a marketka47 tohle ocenili.
  4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

I na mé farmě už je stonek hotový, první dekorka z globálu je v parku.
    Pomněnka zajistí padátka a zítra se bude pokračovat.
    Díky Skali jde skládání jako po másle, jinak bych se s mým osvědčeným papírem a tužkou vůbec nechytala.
    Přeji všem hodně štěstí při skládání a dobrou noc.

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Dob nie som kaolin,ale viem presne co som robila ked mi dosla dekorka-mala som otvorenu cukraren a pisala som tu na forum,nehrala som a nedodavala bonbony,len som to mala otvorene,ked som dopisala ,sla som este raz kuk do cukrarne a naskocilo mi to-ze mam dekoraciu ;),v prispevku 225 to mas zdokumentovane. dnes nedodavam,nie je cas,len sadim a cakam na padatka xDxDxD

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Dob,-Skali, -Děkuji za reakce,nejsem si jistá,jestli má cenu kvůli tomu je otravovat v sobotu večer,jen jsem se chtěla ujistit,že nejsem blb sama,nejsem,jedu v prohlížeči Chrome a proto jsem se ozvala,těch pár bodů mě nezrujnuje:)Hezkou hru.
    Jo a dekorka také nedorazila a to jsem ty 2 dávala už přes ten globál jak jste napsali

8. Skali

marketka47 - klidně tam napiš. To není žádné otravování ;)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Radost veliká,mám řádek:inlove:a pokračuji dál

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Já jsem také od dopoledne nic nesplnila a také jsem nic nedostala, což je v pořádku dle infa od modíků.
    Takže přísun dekorace čeká až na zítřek, kdy odehraji nejméně 20 spíš 30 her naráz xD

11. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Stonek je doma ...kdo si hraje, nezlobí,jdu si hrát s čokoládkama dál ;) doufám,že po skončení akce nebudu šilhat,jedno oko na mobil,druhé na noťas :D

12. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, řádek jsem měla splněný včera a ta dekorka ze společného se mi připsala teď po nákupu v obchodě. Mám nachystané na dodání do společného, ale musím počkat, až budu sama.
    Sklízeli jste už někdo to Vráťovo ledovcové memento? Nesklidím si ho obyčejným kombajnem při sklizni dekorek?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  13. Skali

medved222 - myslím, že kaolín11 psal, že ano :(
    Jo - kuk tady

medved222 tohle ocenil(a).
  14. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Medved222, Skali, ja mam tu dekorku na rubanisku a asi od 10.00 hod rano bola, ako to napisat??? ''Dozreta''??? Teda, pripravena na zber, a sadila som tam, aj chlievy zbierala a krmila a dekorka sa normalnym kombajnom nepozbierala. Teraz vecer som ju odklikla rucne.

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Mám své způsoby jak dělávat dorty správně,ale docela mi chybí poukázky jinak jsem na dobré cestě za stonkem,ale nevim jestli se mi to podaří 155/350 druhá dekorace

16. Skali

duna.duna1 - já to nezkoušela - dozrátá bude až ráno. Vyzkouším - když nezabudnu ;)
    (a zkusím se pozeptat)

medved222 a duna.duna1 tohle ocenili.
  17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

dekorka sa da zbierat iba rucne. kombajn ju nevezme

medved222, duna.duna1 a Skali tohle ocenili.
  18. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Já ji ráno sklidila kombajnem na mazlíky ;)

Skali a medved222 tohle ocenili.
  19. medved222

medved222 Komisař fóra

Děkuji za odpovědi, Vráťu mám v parku, tak jdu sklidit park.
    Přihodila jsem 25 zakázek (i s tužkou všechno za 60 bodů) a došly poukázky, tak ráno budu pokračovat. Jako náhodnou odměnu často dostávám 20 SH, což mě těší, protože mám jen 2 obříky na SH.

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak samozřejmě "přidávám do společného", nakolik jsem neznaje potřebného množství akční květiny tuto mohutně přepěstoval. Takže mohu říci - brzdí mě jen nedostatek padátek (z chryzantémy ovšem včera přísun 202 samozřejmě potěšil). Jakmile se stav semínek přiblíží 404, oseji opětovně Květ milostných dopisů a uvidím, kam dojdeme...
    Po namletí ranních 9 lístků mám v zásobě ještě 5092 rostlinek (potenciálních téměř 34 lístků), takže mi to jen tak neklesne.
    Všem nám přeji, abychom byli dostatečně výkonní a efektivní!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.