Sladký domov a TOP 3000 (22.11. - 28.11) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Prepperka, k.tynka je

V minulých letech, když jsem sledovala TOPku, jsem si ji zařadila do echtdojč, oni to mají v krvi, být nejlepší. ;) S lítostí jsem zjistila, že je asi slovanka, podle přihlášení... Ale možná ne, asi je fakt echtdojč, třeba pochází z území bývalého Pruska...

Naposledy upraveno: 1/12/18
    Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prepperka - no právě, ale nic s ním není.
    :D
    Já jen, že: a) v českých barvách podal docela slušný výkon, narval tam přes 2 miliardy, držel se dlouho na 3. místě
    a nikdo nehnul ani brvou
    b) nebo je to někdo známý z fóra a jen se "maskuje" (neznám pravidla TOPky a její technické možnosti)
    a třeba bych nerad fandil svému řekněme "nepříteli"
    :DxD:DxD:DxD

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Naprosto zaručeně je k.tynka hráč z Polska.
    A mimochodem, není to nakonec jedno, odkud který hráč je? Mám za sousedy 2 Němce, 1 Poláka, jinak Čechy a Slováky. Se všemi se snažím komunikovat, nicméně poslední dobou nějak nestíhám gratulovat k postupům (a jsem za to rád, neboť masivní přísun BZ z akcí se pochopitelně líbí i mně).

EDIT: Koukám, že stejnou odpověď ti už dala Y_n_o... ;)

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Y_n_O, jan.svatek - dík za odpovědi. K.tynka mi přijde tak typicky český nick, že jsem si jen náhodou všimla, že se vlastně mezi prvními českými neukazuje (zas až tak ten žebříček nesleduju). Tak když ne Čech, tak to teda musí být Slovák, tam bych ten nick ještě pochopila. Ale asi mám zkreslené představy o jménech u našich sousedů. I jinde asi mají Týnky.
    :music:

jan.svatek - úplně jedno to není, já to mám tak, že fandím buď tomu koho znám (sousedům, lidem z fórka) nebo když ho neznám, tak aspoň aby to byl Čech. Ne že umístění jiným národům nepřeju, ale nemám důvod sledovat jejich postup. Nebudu fandit tomu na prvním místě jen proto že je první. Potřebuju mít to fandění nějak citově podložené, a pak je mi jedno jestli je ten dotyčný první nebo se drží těsně nad 3 000.

Mikeš - koukám že solidarita ještě úplně nevymřela když ty sám nadržuješ čecháčkům. To mě těší. :D

bbowling, jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prepperka - rozhodně bych tomu neříkal, že "nadržuji". Fandím, to jo, hlavně svým sousedkám, ale to je tak
    asi všechno. Hmotně jsem už tentokrát nikomu nepomáhal.
    A na co jsem doslova alergický, je výraz čecháček. Ten nesnáším, protože u mě má hanlivý význam.
    Myslíš, že nick vikth si ho zaslouží? Mě překvapil.
    Solidarita by možná měla vypadat jinak, než jenom fandit. Toť věc názoru.
    k.tynce jsem v TOPce vždycky fandil, protože jsem od počátku věděl, že je Slovanka, tj. naše "půlnoční" sousedka. Překvapila mě ale, že tak zkušená hráčka
    a vítězka několika TOPek se letos nechala tak odpálit. Myslím, že ji tu u nás má někdo za sousedku - tipuji, že možná matlafous, ale mohu se plést.
    Nemohu si zvyknout na tvůj modrý převlek, zelená ti možná slušela víc. Koukám, že jsem tu za býložravce. Nu dobrá, já to beru.
    :DxD:D

Edit
    Na první pohled si tě pletu s Honzulkou, pokaždé musím náležitě zaostřit.
    Pokud jde o mé fandění, mám to asi takhle (podle blízkosti):
    Nejdřív fandím rodině, pak přátelům a známým, pak některým sousedům, své obci-městu, svému kraji, vlasti,
    pak Slovanům v Evropě a na konec Evropě.
    Dál už nemusím.
    Když je např. zápas Česko-Slovensko, fandím tomu národu, ke kterému náležím. Ale kdyby hrálo např. Slovensko - Rakousko,
    budu fandit samozřejmě Slovensku.

Pokud jsem si dobře všímal, výraz čecháček je zde na fóru používán pouze
    v negativním smyslu. Protože jsem součástí českého národa, tento výraz mě
    uráží a ponižuje. Všimla sis, že Slováci mezi sebou nic takového nemají?
    Teda aspoň o tom nevím.

Naposledy upraveno: 1/12/18
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mikeš - to si spíš nerozumíme. Mně osobně výraz čecháček přijde roztomilý, takové domácké oslovení, nic hanlivého s ním spojeného nemám. Ale samozřejmě záleží na tom, v jakém prostředí se člověk pohybuje (třeba politickém - nevím jestli to za minulého režimu ten hanlivý podtext nemělo, ale to moc neposoudím, jako mláděte se mne to moc nedotýkalo). Takže jak to vnímáš ty, jsem to já určitě nemyslela.

Navíc ten výraz čecháček nebyl vůbec myšlen na vikth, ale obecně na všechny čechy, viz: "v českých barvách podal docela slušný výkon", z čehož mi vyplývá, že přece jen čechům (nebo aspoň některým) fandíš víc než jiným národům.

A hlavně ta moje věta: "koukám že solidarita ještě úplně nevymřela když ty sám nadržuješ čecháčkům. To mě těší." poukazuje na solidaritu z tvé strany. Ona nemusí být jen materiální, může být i jen právě v rovině fandění (dle mne), tak mně těší že ji stále máš i když v ní už tady na fórku moc nevěříš.

No a za nový podpis stále děkuji Astridce, je úžasný. :inlove: Ale zvyká se mi na něj taky těžko, přece jen jsem ten zelený nosila od 20.1.2017, takže téměř celé dva roky co hraju. A když teď přijdu na fórko a tam malamuťák, a ještě do modra, tak se vždycky leknu jestli jsem se omylem nepřilogovala na něčí účet. Ale pak kouknu na nick a jsem doma. xD No každopádně tenhle je tak zimní, že na stálo si ho nenechám, na jaře ho zase přehodím zpět na zelenou. Takže jak si ty i já zvykneme na tenhle, hned to přehodím na ten zelený a můžeme si začít zvykat od začátku. :D

njklmn a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

Nějaké info kdy se budou udělovat odměny? :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mr.lordi87 - zatím žádné info nemáme. Nejspíš ještě probíhá kontrola herních účtů (kvůli podvodům). Vydrž ;)

evainfo, Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  9. vikth

vikth Pisálek fóra

Ahoj farmáři. Hru jsem hrál jako vlk samotář. :) Ale po čtyřech letech jsem si uvědomil, kolik času do toho člověk investuje, pokud si nekupuje balíčky a chce stále růst. Tohle byly veškeré moje nasyslené zásoby. I když jsem si říkal, že se po top-ce už nepřihlásím, nedalo mi to. I tak dnes s farmou definitivně končím. Užitej si hru. Viktor

10. liduška14

liduška14 Pilný autor

bz se mi nepřičetly,vlastně asi nic,nenašla jsem ani zámecké upregy

DANKA722 tohle ocenil(a).
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

fajn, oznámenie už máme, ešte zostáva pripísať odmeny na účet:p:D

Honzulka05, matlafous123 a liduška14 tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky nemám odměny, jen oznámení, už jsem psala na podporu, tak snad se vyjádří, co je s tím ;) nejprve jsem myslela, že se nepřipsaly jen BZ, ale nemám z odměn nic, jen SK jsem nemohla zkontrolovat, to jsem nevěděla, kolik jsem měla, ale párty lístky ani upg nepřišly také

Naposledy upraveno: 4/12/18
    DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

TOPkaři nepanikařte - zjišťujeme více informací. Zatím jsme nedostali ani info, že by odměny připisovali;)

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

sopti Vy mozna ne, ale my jsme info o pricitani odmen dostali, ale ty odmeny jaksi ne xD A to ani po restartu... proste dalsi trapas, uz jsme zvykli xD

-Kuteno-, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

matlafous123,
    asi se jim vloudila chyba, zatím nic ofiko od RT není, prozatím je to nahlášené a čekáme na vyjádření a hlavně opravu.

danda-vnovis a DANKA722 tohle ocenili.
  16. larelay

larelay Analytik fóra

Anebo bychom je mohli dostat dvakrát :D, když to napoprvé úplně neklaplo :)

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tak ja tomu rozumiem, u nás je bežné, ak nie si zamestnávateľom sám sebe, dostaneš výplatnú pásku týždeň vopred, možno na výpočet, koľko dní sa dá z toho vyžiť a prispôsobiť sa:music::D

Y_n_O, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zítra vám odměny přinesou čerti ,-))))

Edit Honzulka, no třeba uhlí ,-)

Naposledy upraveno: 4/12/18
    -Kuteno-, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Pitrýsku a co myslíš že přinesou ? třeba dekoraci mikuláš anděl a čert 1x2 nevím

20. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

už někdo dostal slíbené odměny?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.