Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem nakonec nestihal konec, no nevim jak sousede a hlavne ti na hranici uzavreli tohle silenstvi...
    Osobne jsem tam dal kilty, deky, akcni kytky co prebyvaly a par dalsich ze skladu, ziskal jsem dost TS ale nedal jsem je vcera na plochu, uz bych nestihl novou akci s dlouhodobkou pro pripravu...
    Takze snad se udrzelo dost lidi, i kdyz teda podle toho co pisete to bylo jako vzdy obrovska vlna na konec... melo by to byt ze postupne jak se blizi konec, tak se limituje kolik se da prihazovat, tedy musi se s kartama ven driv a ne pak zklamat spoustu hracu... je to jako sazka na kone metr pred cilem, to se to lehce odhaduje zda do toho jit a s jakou silou :-(

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Prisla jsem domu az ted a rozpestovavam do nove akce, protoze pri parkovani na me hykala sousedka, at jdu na pivo a ja fakt potrebovala (po tom urputnem setreni zasobami) aspon panaka, protoze jsem mela nervy na pochodu az do sameho konce (jak postrehla krakora - sekla jsem se na 1.999. miste :D ) takze:
    emča061 Mam te v hledacku, ale ted se k tabulce nedostanu, takze vysledky budou nejdriv zitra rano ;)

Rondon Screeny do 13:56 (tusim)... dodam rano.

ašada01 Videla jsem te (myslim si) jeste ve 13:40 cca - posledni aktualizace si nepamatuju (byly dost hekticke), ale mam je nascreenovane na kompu v kanclu.

máťochov Pri posledni aktualizaci jsem te videla, bohuzel opravdu pomerne daleko, pod tisicovkou - slo to hodinu pred koncem smahem.

EDIT: Co mam, to vydam zitra - dneska po me nesmi chtit nikdo nic ani doma xD

3. doben

doben Ikona fóra

Tak když si to matlafousová nechává na zítra, dám sem mé screeny alespoň já. :D Je na nich vidět nápis skončeno, tudíž by se mělo jednat o pořadí po poslední aktualizaci, ale samozřejmě se může konečné pořadí trochu lišit, pokud bude např. někdo vyloučen.

4. tavos7

tavos7 Expert fóra

Bez klobouku, bos ... tzn. bez obuvi :) Snažil jsem se vyhnout výrazu podléhajícímu cenzuře i když po nějaké perestrojce se tady klidně bez uzardění objevuje. Jsem spokojen a líbilo se mi to. Minulý rok jsem si to zkusil, nevyšlo to a poučen se připravoval opravdu celý rok. Krejcarové konto není extrémní, ale v zásobách jsem byl "napakován" a rezerva poslední záchrany ještě zůstala nepoužita pro příští dožínky. Je mi líto těch co to chtěli zkusit a nedopadlo jim to, ale ta zkušenost je doufám pro ně poučná a prázdná stodola není pro šikovné farmáře problémem. Alespoň nenastane problém co teď dělat. Jak někdo psal 14:01 začala příprava na příští dožínky ( u někoho i dříve ) a se získanými zkušenostmi se určitě povede dopracovat ke všemu co si přejete a možná i úspěšnému umístění příští rok. Děkuji vám za vzrušující atmosféru tady na fóru i když proběhlo i nějaké to poštěkání ;) A samozřejmě gratuluji TOPkařům k umístění a obzvláště se těším z úspěchu sousedky.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Díky, ale ještě, že změnili název akce, protože dožínky si představuji jinak ,-))) to se plní stodoly a tady se většině prohánějí ve stodole myši a vítr ,-)) ale bylo to fajn, nelituji.
    A na kole to frčí líp než pěšky a bez *** ,-))))) tak a já se musím obout nebo dál nedojdu ,-)

Naposledy upraveno: 23/11/17
  6. notes72

notes72 Perspektivní autor

mam dotaz ten stonek sladky domov mi zustane i kdyz jsem tu akci nedelala nebo je to chyba

Naposledy upraveno: 25/11/17
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

doben - já když jsem tam měl nápis skončeno,tak jsem byl na 1005.Jsem zvědav kdo bude aktuálnější.;)
    I když..ve výsledku je to fuk,tu půl miliardu sem tak jak tak utratil zbytečně.A ještě horší je,že jsem do sudu začal házet i zásoby ze stodoly,čím nemám ani plody z baha.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Matlafous123: prosím o odstranění odkazu na nepovolené stránky, bohužel odkazovat zrovna na uvedené stránky není provozovatelem fóra povoleno. Viz. seznam povolených stránek.

9. matlafous123

pajda361 Pardon, vubec mi to nedoslo. Zprava smazana.

Tak jeste jednou a ted uz bez odkazu:
    Sikula BigClick (velke diky!) mi nocni sovou poslala vysledky TOPky (bohuzel byly na nepovolenych strankach), takze vam je ted jen v rychlosti nakopiruji do deniku a pozdeji dodam v tabulce (pokud do te doby nevyjdou oficialni).

EDIT: Pro rychlejsi vyhledani vaseho jmena staci pouzit klavesovou zkratku CTRL+F a do vyhledavaciho okenka zadat herni nick.

A toto je screen CZ ocasku TOP3000 pred konecnou aktualizaci. Dle zatim neoficialnich vysledku se v TOPce udrzela petulkapolivka a milino54. Prvnim vypadnuvsim je tudiz emča061, ktereho mam soucasne prokazatelne v TOPce min. 24 hod. pred koncem s PH 47.481.070 (22.11. ve 12:31 hod.). V 13:41 se drzel na 2.956 miste s PH 61.911.070 a dohazoval. Janice4949 a rijkax klouzali dolu s PH, ktere vidite, a to prokazatelne jiz 24 hod. pred koncem TOPky.

ašada01 Tebe jsem naposledy videla v 11:21 na 2.975 miste s PH 57.740.326. V 11:51 uz jsi byla pod carou 3000 a do konce TOPky uz jsi se neukazala.
    [​IMG] [​IMG]

Prvnimi vypadnuvsimi SK hraci jsou alexisia a micuska1976 (obe mam prokazatelne v TOPce 24 hod. pred koncem. alexisia 22.11. ve 12:41 byla na 2409 miste s PH 57.452.554, micuska1976 na 2637 miste s PH 52.230.699)

Pred nimi z TOP3000 vypadl jeste SK hrac .hrach., ktereho jsem naposledy videla 22.11. v 6:41 hod. na 2991 miste s PH 46.035.885.

Naposledy upraveno: 24/11/17
  10. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Všem přeji pěkný den.
    Nedá mi to a tak se s vámi podělím o poslední vteřiny TOPky. Asi jsme s Barolandem na tom obdobně.Těsně po skončení akce jsem byla na 1001 místě. Jenže jsem asi 2 minuty před koncem ještě nějaký milionek přihodila. Měla jsem ve chvíli kdy to skončilo 365 028 933 vhozeno. Na 938 místě v tuto chvíli byl Gryzzling, který měl vloženo 365 000 000 protihodnoty. Tak jsem si mylně myslela že by to mohlo klapnout, ale ouha, ono z toho bylo rázem pravděpodobně 1016 místo. No pěkný sešup!!! Byl to nervák do konce a byla to v mé dlouhé farmářské kariéře první a poslední TOPka.
    Ps.: Jelikož jsem jelito, zapomněla jsem jaké jsem používala úložiště a tak vám asi ani tu poslední tabulku neukážu. pokoušela jsem se, ale nejde mě to, tímto se omlouvám modíkům, asi tam budou nějaké stopy.
    Pěkný den všem :)
    *zásah moderátora - vložen onen obrázek* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 24/11/17
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak akce nám skončila :) A koukám asi to byl pěkný fičák ta poslední hodina hlavně a já tu nebyl. A jsem rád že jsem se udržel na tom 1880 místě :D aspoň budou 2 dekorky. Teď jsem se rozhodl že se pokusim na další připravit lépe tak snad to klapne :D
    Děkuj těmto hráčům co mi pomáhali: tydytková, ...nepo..., tazvenuse, Ajinkac, Alexandrakerulova, kometak96, Malinkami, Madvo, Terkacheerka, martinek37, kaprik74, -fannylove-, *timmy*, kotatko, pistorka a skalara.v
    A ještě jedno speciální díky jak jsem psal minule platí krakoramaja za obchodování přes trh děkuju :)

Jinak gratuluju všem co se umístili a ti co spadli těšně pod čaru tak nezoufat ale příští rok to jistě bude lepší. Moje TOPka to byla druhá ale první z dožinek. :) Příště se taky připravim lépe ted musim zahojit svou stodolu :D

12. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Teda Matlafous - jak jsi udělala tu tabulku pořadí topky dožínek do svého deníčku? Neříkej že jsi to všechno přepisovala ručně. o_O Klobouk dolů. :wuerg:

bursuk59, Helena1313 a lase2 tohle ocenili.
  13. matlafous123

Prepperka Blaznis? :D Kdepak... jsem sice silenec, ale tolik casu fakt nemam! Je to zkopirovane ze stranek, na kterych seznam visi (bohuzel jsou pro toto forum tabu, takze prvotni jednoduchy odkaz na vysledkovou tabulku mi pajda, ktery vstava se slepicema, sejmul hned za usvitu po trech minutach od vlozeni). ;)
    Soupnu vam sem cely zebricek v excelu, az prijedu domu, at muzete filtrovat.

Co se tyce odmen od hracu z fora za jednotliva mista: pockame si na ofi vyhlaseni, protoze to vypada, ze s prvnim mistem nemeckeho hrace SkyViewerOnFarm (ktery mimochodem dokazal do TOPky nahrnout skoro 15 mld. v poslednich 10ti minutach) neni neco v poradku, tak se muze jeste kdeco zmenit.

Naposledy upraveno: 24/11/17
  14. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Sopti, moc děkuji za pomoc.
    Všem, kteří se umístili, ze srdce gratuluji :)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak to máme oficálně .... kdo se umístil, tomu ze srdce gratuluji a komu to bohužel uteklo, tak to dá příští rok ;)

Každopádně v případě hráče SkyViewerOnFarm - 14 888 888 878 bych lezl kanálama ... tím jak se seknul o 10 bodů, tak to číslo, co tam naházel je pěkně hnusný .... xDxD

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janajenka nemáš zač - ono by to bylo i tak viditelné, jen by si hráči na to museli kliknout a ono by se jim to otevřelo v druhém okně ;)

Jinak všem, co se v TOPce udrželi gratuluji.

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jupí potvrzeno a ještě tak krásné číslo
    :D :D :D :D
    miluju abecední posloupnost :D
    700.

18. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Akce TOP skončila, umístila jsem se na 1409. místě. Chci poděkovat všem skvělým hráčům co mi odkoupili moje produkty a tím mi umožnili toto místo. Gratuluji všem umístěným topkařům, vy co jste se neumístili, věřte, že příště se to určitě podaří.:)

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Už jsem dostala odměnu;)

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Už jsem obdržela odměnu, děkuji
    Tentokrát to bylo rychlé, to potěšilo.

Gratuluji všem úspěšným v TOP a těm co smutní, příště to určitě vyjde.

Tak zase za rok

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.