Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak ta holka polská je už konečně první .... jsem si oddychl -.- Nedejbože kdyby ji ještě někdo přeskočil = poprava v přímém
    přenosu xD

Y_n_O, Lyzarka a bursuk59 tohle ocenili.
  2. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;)
    matlafousová jestli se ti povede nějakým způsobem zdokumentovat to konečné pořadí, tak se taky přidám a ráda přihodím nějakého toho krokodýla a růžovky pro ty smolaře, kteří skončí těsně za metou ;)

bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

vyhádzala som stodolu do suda, a čo sa mi páči, systém rýchlo vyhodnotil deficit a mám % k dobru + darček do zbierky :p

z bední len 3 pokusy na žirafu [​IMG], väčšinou BS a záplaty, no vidíš, tie som tam zabudla hodiť :D

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jamibe1 Super, diky sousedko! ;) Budu doufat, ze system ve 13:30 (nebo jeste driv) neklekne, az zacnou pred koncem vsichni dohazovat na pozice. A vzhledem k tomu, ze jsem se propadla uz na 1.511 misto, tak snad asi taky budu muset jeste neco pridat, abych pak mela cas na ostatni a nedivila se, ze letim i z dvoutisicovky :music:
    Napocitala jsem ted v TOP1000 61 Cechu a 3 Slovaky - paradni skore! Decka vydrzte ;) k.tynku bere utokem Madar - to bude zaver! :D

tazvenuse O finisi ne, ale nemuzu se dockat, jestli ji konecne nekdo sunda :p

Naposledy upraveno: 22/11/17
  5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Konec je až zítra ne? O finiši nemůže být ani řeč....24 hodin je ještě před náma...

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

v 2016 to dopadlo takto, a nemali sme vodopády, santaly....

[​IMG] [​IMG]

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

3000=47mega,2000=71 mega..já mám 1419místo a 101.1mega..myslíte, že 581 lidí za 24 hodin doháže 30mega? Kurna netušila jsem,že to bude takový nervákxD a musím moc pěkně poděkovat RaB2000, JZD-Jirny,JZD-HoPo a JZD- Sestakovice za dárečky navíc :inlove:

-Kuteno- a matlafous123 tohle ocenili.
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Včera ještě byla farmářská manželata spolu, dnes marně hledám Petze. Chyba zobrazení nebo ?
    Edit: už jsem ho našla. Fuj to jsem se předtím lekla. Ale v českým žebříčku chybí. Je to vůbec možné, aby v jednom byl a v druhém chyběl?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

krakora: V klídku.... asi máš zadáno pouze "česky".... pokud si dáš vše, tak ho uvidíš ,-) Předpokládám, že je na toulkách po "světě" ,-)

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně se líbí, jak tam většina účastníků blbne s čísly :D

bursuk59 a Apachie1 tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Casey - proto se ptám, jak je možné, že v jednom je a v druhém není. Jasně, chyba zobrazení. Ale stávat by se to nemělo. Vždyť to pro dotyčného (kohokoli) může být infarktová situace :D

Prepperka a bursuk59 tohle ocenili.
  12. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

krakoramaja já ho mám všude, (vše,soused i jen Češi)

tak už petz není u Čechů :p

http://prntscr.com/hds5ci je to divné 450 000 už má od začátku a přitom má zelenou

evainfo, bursuk59 a krakoramaja tohle ocenili.
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

805 a slále níž...nemám co tam házet,respektive nemám co kupovat.Ti de.ilové dávají samé 10x 4ks,v lepším případě 10x 15ks.Dokonce i když se jeden rozšoupl a vrazil na trh 5x30ks mě nijak nepomohl. Na toto tedy klikat odmítám....
    Jak to vypadá, 500 000 000 z dotačních fondů ani neutratím.
    Žůžovky se ke mě blíží xD

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj krakoramaja,

to nemusí být chyba zobrazení, stačí, když si farmu přepneš do jiného jazyku a budeš najednou v žebříčku příslušného jazyka.

Y_n_O, bursuk59 a krakoramaja tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baro, taky stále klesám a budu jen doufat, že na tom budou Topkaři zrovínka jako ty, i když ti to nepřeji - nejsem škodolibá, ale v můj prospěch, ať nemaj co nakoupit, abych nemusela stále přihazovat, zatím jsem ve vyčkávání a trpělivost to chce do zítra aspoň 13 hod xD

evainfo, bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Baroland - ráda bych ti pomohla, ale mám trh AK. Nevím jak by to šlo udělat, abych ti mohla vypomoci.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Nechtěně jsem byl na toulkách:p, přihlásil jsem se na Androidu a pozdě jsem si všiml, že tam zůstala vlajka USA:p. Tak proto jsem nebyl vidět v žebříčku mezi Čechy;)

Všichni topkaři držte se :)

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

K.tynku určitě není problém porazit .... třeba náklaďákem je to tutovka :p Jen mám obavy, že se na mě teď sesype jedna hráčka
    z klanu @jakleci, která byla v šoku loni z toho, že někdo chtěl k.tynku pro změnu utopit .... xDxD

Klesám, ale naštěstí pomalu - momentálně 399. Nevěřím, že se najde 601 lidí, co mě přeskočí.

19. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Zajímavou debatu tady vedete, při chvíli času si je snad celou přečtu.
    Dneska jsem ještě dopěstoval posledních 4000 kytek, vhodil jsem 2 quilty do pléna a na poslední místo mi chybí jen nějakých 43 milionů protihodnoty. :p
    Já si celkem zakládám na tom, že si všechno až na výjimky napěstuju sám, takže se ani na trhu moc nepohybuju, a myslím, že na tom mojem - BG ani lidi moc nešílí a ceny jsou víceméně stejné, javorovka za 530. Zásoby ve stodole jsou pro mě teda dost cenné a bílit ji nebudu.

Držím palce všem zúčastněným, poslední minuty budou asi dost hektické.

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Baroland - jestli to nebude pomsta, že je nazýváš debily.
    :D
    Doporučil bych příště nespoléhat na ty debily a napěstovat si sám
    a s krejcary se rozšoupnout nějak jinak. Ještěže ses přiznal k těm růžovkám.
    xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.