Sladký domov (15.11. - 23.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Zdravím všechny :) tak já ze stříbrných krabic pouze zkušenosti a penízky, ze zlaté vypadl 3x žirafí výběh, ze kterého jedna zůstala :inlove: další 2 - Tygr, Anakonda s nějakým žlutým C a pluskem.. teď mi chybí 1 háček k nahození, abych si pořídila ještě nějakou tu dečku na zimu.. ostatním přeji mnoho úspěchů!

Trepifajksl, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super, charakter se projevil, kuželka ty jsi musel včera požít a ještě to z tebe nevyprchalo, jinak si to neumím vysvětlit.

Mikeš se od začátku hraní velice změnil (jestli je to ten stejný kocour nevím) a jeho názory nejsou k zahození.

Nejde o mě, ale to co jsi napsal Skali (a skryté to není) je ubohost ani bych se nedivil, kdyby s moderováním sekla.
    Jestli někdo honí příspěvky? těžko, k čemu by mu to bylo? je to jen odezva na napsané, já oceňuji proto, že souhlasím.

Rodině kuželek vůbec nebráníme v diskuzi, nikdo tady nenahrál na smeč a mohli (můžete) si hrát pořád, jste znechuceni? já jsem dřív taky byl, ale dokázal jsem to napsat slušně, dvojsmyslné vtipy nemiluji a zubařské prostředí už vůbec ne, přesto jsem si Lucye vážil a stejně ji z postu modíka vyštípali. Jsi na omylu, nic se tady nezměnilo, jen odmítáte kralovat ,-))))
    Tak holt se teď bavila jiná skupina ,-)

Edit:
    Já bych s tím trhem byl opatrný i to se tady dřív řešilo a TOPkaři měli problém, ale když se neprodává okatě, tak snad jo.

Naposledy upraveno: 20/11/17
    evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

bbowling,
    a ty můžeš parfémy dodávat do TOPky? Nějak mi uniká tvá dobročinnost, kterou nabízíš jako pomoc na udržení v TOPce ostatním.
    Pro všechny ostatní - parfémy nelze dodávat do TOPky.

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

sopti - vidíš, tak toho jsem si nevšiml ... sorry, omlouvám se.

Pitrýsku ... už toho nech. Buď rád, že právě ta skupina, která tady řešila strategii, dělala vtipy - i dvojsmyslné atd. už tady není, protože se můžeš projevit. A nedělej z toho kovbojku, účel byl úplně jiný, ale ten ty nemáš šanci pochopit. Mikeše už neřeš vůbec, je rozdíl psát veřejně a pak soukromě ve zprávách.

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek
    vesele si padám, kloužu stejně, jako dnes po zasněžené silnici.
    Předjíždějí mě cizinci
    asi stejně jako dnes ráno, na nájezdu na rychlostku
    kdy přede mnou kamion
    za mnou dva osobáci
    a jako bonus dodávka co si to fičí v nájezdu rovnou do předjížděcího pruhu
    děj se co děj, nehledě že ho může sestřelit auto z hlavní...

no což, připravím si svůj soukromý svátek MDŽ
    dejme tomu zítra
    a již zmiňovaný kamion karafiátů bude rozdán
    za účelem udržet se v první polovině top 1000

;)

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak na top 1000 to už nejspíš nevidim i když se snažim dělat co můžu. Příště se asi lépe připravím.
    Jinak děkuju všem co mi něco poslali a nebo posílají a speciální díky patří krakoramaja která mi pomohla přes společný trh :)

Jinak ten hlavní příspěvek bbowlinga jsem bohužel už neviděl ale v jednou s nim souhlasim taky si pamatuju ty diskuze co tu bývali a i ty hráče kteří tu bývali když já jsem začínal. A teď je to 100% jiný než dřívě a i ti co tu dřív byli tu už nejsou jen pár lidí. Myslim si že zrušit ocenění by bylo fajn protože v tomhle musim fakt s bbowlingem souhlasit taky jsem viděl plno příšpěvků zbytečných od některých hráčů a troufám si říct že jen kvůli ocenění. Já píšu tak jeden nebo 2 příspěvky za den jak kdy teď už skoro nepíšu a většinou se snažim psát smysluplné věci toť k tomu vše :)

Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

plyšulíne - sousedko moje nejplyšovější, vidím, že jsi to vzala za správný konec.
    Zdrhla jsi i Dr.Chocholouškovi, tak se mi to líbí.
    Zdravím do Topky další dvě statečné sousedky a jednoho čerta starýho. Držte se.
    :D
    Óóóó, jak jen jsem poctěn zájmem o mou kocouří existenci a zvlášť můj hebký kožíšek!
    xDxDxD

Ještě jsem zapomněl uvést, jak je přinejmenším zvláštní, že ve svém příspěvku
    nemusím nikoho jmenovat a on se v něm pozná sám.
    :DxD

duna.duna1, Druid.Panoramix a dasa1143 tohle ocenili.
  8. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Stonek maká, což o to, ale v topce se udržet nedá. Naházela jsem 40 mega a sotva se držím... padám a padám... víc dávat nebudu. 2743 nyní místo mé. Bedničky ze zlata a stříbra jsou jen bižuterie.
    Ať se vám všem daří a dosáhnete toho, co si přejete. :) Farmě zdar.

----------------------
    A padám a padám... 2810... :(

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

To zde nikdo nemá trh AQ ?? ,aby mě něco prodal se slevou ?
    Nechci slevu zadarmo !, hlavní pro mě je kvantita - pokud možno 9999x10...jo a ať to není salát.:music:

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Pustila jsem se do Topky.
    O víkendu převážně pryč.
    V pátek jsem byla někde okolo 400.
    Včera jsem skočila asi někde do 1000 už si přesně nepamatuji.
    Teď zatím 989.
    No ale je to dřina se udržet, a krejcary už také začínají docházet.
    A konec je ještě také daleko.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda nevim co mate za trhy, ale zatim jsem prodal TRI nabidky - na narcis... na lilii ani tuk... jen jsem si chtel otestovat jak porostou ceny a ono nic, spis klesaji... nevim za kolik je to na jinym trhu, ale tyhle dve kytky nejsou prodejny za 450/400 a po 500 kusech (jeste jsou tam i po 200), coz je dost velky aby to nestvalo klikace, ne?
    A hadani nema cenu, staci co vidim v telce, no tak snad se kvuli obrazkum nebudem rozcilovat, ne?

Druid.Panoramix, Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm člověk tu chvilku není a tady se dějou tedy věci!o_O
    O TOP si myslím svoje,hlavně o celoročních nabídkách na trhu za 0,10 KR. Samozřejmě se na nic zase nepříjde.Přece nebudou postihovat hráče kteří do hry sypou reálný prachy!:p
    Takže všem účastníkům přeji hodně zdaru.

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čaoo farmáři, opět je rušno tak aspoň víme že žijeme ;). Naházela jsem do Topky něco přes 50mega a tiše jsem doufala že vyjedu ještě v onen den, šla jsem zkusmo po truhlách s odměnami když se k SK jinak dostat skoro nedá. Už jsem venku naštěstí, v tom prostředí lustrování mi nebylo zrovna nejlíp Z truhel vypadlo SK i tajemno a toť vše, zatím si to chrápe v liště. Co topka to nějaká stopka a emoce. Za mě jsem ráda když se měří všem stejně a všude, kéž by to šlo. Mějte se fanfárově. Martina

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den všem, nějak jsem ani nezaregistroval, že tady byla nějaká bouře a bylo nutno vyčistit vzduch (tedy pokud se nejednalo o bouři ve sklenici vody). Obecně asi tolik, práva jednoho člověka končí tam, kde práva druhého člověka začínají a kdo chce kritizovat, nechť si zamete před svým vlastním prahem a má-li zameteno, pak nechť volí adekvátní slovník, jedno staré přísloví říká, že nejvíce smrdí ten, kdo se matlá v guánu. Oceňování příspěvků, ale proč ne? - určitě je to lepší než kdyby se hodnotilo jen podle prostého počtu napsaných příspěvků - to by se asi modíci umazali i od prostého mazání OT příspěvků. Že sem nepřispívají někteří, kteří sem kdysi přispívali?... no, pokud přispívali na úrovni, slušně a měli co napsat, pak mě to může jen překvapit, ale ptám se, proč nepřispívají a kde je chyba? - bbowling něco naznačil, modíci asi nesmí ani naznačovat.;) Jestli nechtějí, pak je to jejich osobní věc a jestli nemohou, protože se na fórech něco změnilo k horšímu, pak se jen mohou modíci domnívat, kde je ten pes zakopán, pak je potřeba ho vykopat a spálit.:) Ale na druhou stranu diskuzní fóra, kde nikdo nepíše, by vypadaly trošku divně.
    Musím uznat, že diky mé včerejší nečinnosti mi trošku utekla TOP 1000, bude potřeba to trošku vylepšit. Takže držme se a nedejme se, s chutí do toho a půl je hotovo.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No nevím proč bych toho měl nechat, mám rád jasno a nezačal jsem.
    O mikešovi vím až dost, také jsem byl poctěn a troufám si tvrdit, že to psal nemocný člověk...
    Až začnu dělat kovbojku tak to teprve bude tóčo, co chápu to chápu, já se plácat po rameni nemusím. Ze začátku tady byla džungle (pochopitelně) a je jen dobře, že tady někdo radil a řešil strategii. Proto jsem teď tak překvapený a pozoruji to delší dobu, tvojí arogancí.

Ale pořád nechápu proč zde nemůžete psát a diskutovat, kvůli ocenění? hloupost a klidně může být zrušeno, nikomu vadit nebude. Uražená pýcha, opovržení ostatními? Snad to víte sami a klidně napište snažím se vás pochopit....

Neumím rychle odsoudit a popravit, vždy se ptám Proč?

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

přes víkend jsem byla v práci, včera večer jsen naházela do TOPKY a dostala jsem se na 2837. místo, ted kouknua musím zas něco přihazovat, kouknu, co ještě obětují, ale do konce je ještě dlouhá doba, budu mít na to abych bykla aspon na posledním místě? ;) Jiak stonek stonkuje, chybí mi už jen pár akčních ve třetím domku, zarybařila jsem si krásně,Všimla jsem si ,že je jedno kde zaseknu, protože měl padnout merlin a padla druhá, třetí i čtvrtá ryba z nabídky a kolikrát i mimo kruh padl merlin, tak nechápu proč se tak mořit?;)

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  17. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Pitrýsku47, aby to tady pak nebylo jako na Divokém západě, znáš to - kolty proklatě nízko a střílí se od pasu.8);) A pokud bych se měl vyjádřit k té přestřelce mezi Tebou a bbowlingem - nechci Vám to pískat, to rozhodně ne, ale nevšiml jsem si, že by tu byl nějaký "Black list" hráčů, kteří tu mají zakázáno psát z nějakého důvodu, takže sem pokud sem nechce někdo psát, tak dobře ví proč a doopravdy nebudu zkoumat proč tomu tak je. On to dotyčný sám dobře ví....... není jeho povinností sem přispívat, je to dobrovolné..... a dotyčný se rozhodl nepřispívat, respektuji ho, je to jeho volba a jeho právo. A jestli se mu zdá, že se snížila úroveň diskuzních fór obecně, připadají mu méně sofistikovaná a málo odborná.... ano to se po čase stává, že diskuze upadne, ale bude-li mlčet a nenapíše-li nic konkrétního, tak se nemáme z čeho poučit. Ocenění..... nepotřebuji ho, píši sem, když mám potřebu sem psát..... a OT příspěvky, od toho jsou tu modíci a nechejme na nich co je ještě přínosné a co už je za čarou. Ale já se chci hrou bavit a i na fórech se chci bavit, abychom jednoho krásného dne nebrečeli, že je to krásně odborné, ale, že je tady NUDA.

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To je přesně můj názor. Podstata současného sporu jde mimo mne a tak ji nechci nijak komentovat, ale myslím, že zdejší forum je fajn právě proto, že se zde něco děje. Hrála jsem dříve jinou "farmu" a tam bylo forum naprosto k uzoufání:p. Prakticky sloužilo jen jako tady FAQ, případně se tam ohlašovaly akce a to bylo vše.:sleepy:
    Mmch, to s oceňováním nechápu. Já ocením příspěvek buď proto, že souhlasím (a připisovat vždycky větičku "Souhlasím" anebo "To si také myslím" mi připadá trochu zbytečné) anebo, že opravdu oceňuji to, co se tam píše ("dosáhl jsem lvl 100"). Proč by bylo dobré to rušit?o_O

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak vám nevím, hraju už dlouho ale hádání se o ničem nemá smysl. Sto lidí, sto názorů. Kdo chce hrát dál hraje, různé machinace atˇ už od nastrčených hráčů nebo od RT? tady byly-možná v menší míře- vždycky. Napadat modíky mě taky nepřipadá to správné ořechové. Na podporu nepíšu už tři roky -není proč- a stejně tak nemá cenu hledat "spravedlnost" ve hře. Plním jak chci, trošku jsem přihodila i do TOPKY-ze zvědavosti, co vyleze z beden- . Je nás čím dál méně skalních, tak si to nekažme

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Škoda, že máme nové fórum, docela ráda bych se na tu diskuzi z počátku hry podívala, třeba bych se i poučila a pobavila ;)ale teď je tady a teď, tak se bavte jak umíte, když s námi někdo nemluví, jeho věc, přichází ale o to, že by mohl poradit a pomoci některým bezradným a předvést, jak se vlastně diskuze dělá, zatím nás navádí k tomu, abychom se za své příspěvky styděli? abychom nepsali? nebo co od nás chtějí? když nenapíší, tak se to nedozvíme
    -.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.