Skopičiny při garážovém výprodeji (11.6. - 19.6.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MilcaC

MilcaC Perspektivní autor

Komu "visel" zamčený úkol, zkuste zrestartovat ... já jsem právě dokončila i plody

lacrima, Prepperka a evinana tohle ocenili.
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Chyby, které bránily v postupu akcí by již měly být v prohlížeči opraveny. V samostatném klientovi by mělo dojít k opravě také ještě dnes, v ideálním případě již během několika minut.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vůbec to nechápu:cry:

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143
    Zkus si poposednout;)
    Co nechápeš, je to tu vysvětleno vše nejméně stokrát :p

moncicak7070, lacrima a evinana tohle ocenili.
  5. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

fakt jsem to neviděla

evinana tohle ocenil(a).
  6. lumat85

lumat85 Analytik fóra

dasa1143 nevzdávej to. Já to nechápala také, nakopla mě až evinana (děkuju moc) svojí odpovědí na můj dotaz. A to jsem četla FAQ a diskuze pořád dokola. Je tam sice ještě pár věcí, které mi nejsou jasné, ale myslím , že na funkci farmáře to vliv mít nebude. xD

Dnes už končím, čekám na stromy a chlívky. Tak nějak tuším, že se mi to o půlnoci vynuluje,nevím jak moc, ale s tím nic nenadělám. Už tak trochu vím, jak to funguje a času je ještě dost. Navíc mám štěstí, že mi hra jede a nemusím stále restartovat jako ostatní. To už bych s tím švihla.

Fakt stačí jedna věta a ono Ti to nakonec sepne. Jako mně. Uvidíš že jo. Držím palce.

činčilka12: ahá, díky moc za radu.

Naposledy upraveno: 12/6/26
  7. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Já vím, já neříkám, že to nevím teď, co to znamená jsem nevěděla krátce po 16. hodině, kdy začala akce. Než se to tu vysvětlilo, to už jsem možná měla o několik tisíc více řeřichy ve stodole :D Na tohle jinak byla ta akce super, na doplnění zásob právě plodin jako je řeřicha, mrkev, pšenice atd. I plodů slopepointského stromu a papoušků ve stodole přibyde :p

@lumat85 pokud nechceš přijít o splněnou sérii (zelený řádek), neurychluj na noc úkoly padátky, nech těch 8 hodin hezky doběhnout, ráno by na tebe měl čekat nový úkol bez ztráty série (alespoň takto jsem to měla dnes ráno)

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ako rozchodím toto? Už 8 hodín mi ide čas do mínusu a nedá sa s tým pohnúť.Super krmivo som použil už viac krát a stále nič.

modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 pokud hraješ v samostatném klientovi, tak jej úplně zavři a znova otevři, aby se zaktualizoval. Poté by to již mělo fungovat.

10. hansicek

hansicek Velmistr fóra

tak komplet hotovo, ale ziadnu akciu som neplnil s väcsim odporom a nechutou ako tuto, ale splnil som aj nieco navyse do globalu
    vsetkým este bojujucim zelam pevne nervy - to je pri tejto akcii potrebnejsie ako stastie

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob Vďaka! Konečne sa to pohlo.

lacrima, evinana a Dob tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak za mne nejlepší akce, co jsem na farmě dosud hrála, bylo hned hotovo, ani to neboleloxD
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] globální
    Začala jsem ráno z vedlejšíma farmama, abych to natrénovala a pochopila za běhu :pzačla jsem od té nejmenší po největší. Mezitím jsem vychytávala mouchy a přemýšlela, jak si na to nejlíp zajít a ono to vyšlo, hlavní farma šla už jako po másle. Začala jsem někdy kolem 10 hodiny a kolem 16 hodiny jsem skončila nebo o chvilku déle, ale jen proto, že jsem nechtěla bourat další plochu s dekoracemi, stačila jedna a to hlavní.
    Bylo 10 chlívků, později jsem předělala na víc a ze slepic jsem přešla na ty nejhodnotnější zvířátka a stihla jsem ještě i okamžitou sklizeň.
    Stromy byl největší problém, bo je skoro nikde nemám a nedají se zkrátit na moc, nebo téměř na nulu, jako je to u zvířat a rostlin, ale také jsem udělala chybu a vím pro příště, nedávat jabloně, ale aspoň jabloně xxl nebo jiné co nejkratší stromy, ale i tak jsem to dobře zvládla, ale o to mi to déle trvalo. A musí se vypnout automat. sklizeň stromů a sklízet ručně.
    No ani to nebyla velká námaha, žádná přiblblá minihra :sleepy:
    Neházejte flintu do žita milý farmaříci a s chutí do toho, pokud nemáte okamžitou sklizeň,;) se slepicema se to dá zvládnout, tak šup, šup do akce, přece nepřijdete o žetony do souběžné. A je spousta času, skoro týden. To dáte

Přeji Vám všem pohodový a fajn víkend a příjemné farmaření:music:

Naposledy upraveno: 13/6/26
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pokud jsem získala všechny žetony na fotbal a dekoraci, můžu s touhle pakárnou skončit, i když nemám posbírané všechny odměny. Chápu to správně?

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - ahoj, pokud nechceš stonky.....

15. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Nemám ráda tyto hry kde se pořád na něco čeká.Začala jsem a už taky končím.Všem ať se daří.Pevné nervy.

16. Blanka72

Blanka72 Pisálek fóra

Jak mám prosím splnit úkol splŇ řadu čtyř požadavků? Stále ho mám zamčený a nemůžu se pohnout dál.

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Blanka72 - ahoj, zkus splnit 4 požadavky u jiného zákazníka.

lacrima tohle ocenil(a).
  18. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Tak kdybych si nezoslila těmi barevnými lístky odpoledne stromy, bylo by hotovo... takže ráno dodělám stromy a čau, "vypečená akce"....

lacrima a hansicek tohle ocenili.
  19. babina51

babina51 Hrabě fóra

Nic není opravené.Pořád začerněné,osobní odměny jsou fuč.Také uvažuji,že s touto částí akce skončím.A,že přijdu o stonky,no svět se nezboří.Žetony mám,jestli se mi odměny vrátí.Dala jsem odhlášení a potom restart,vše fuč.Na dvojce jsem měnila lístky,jedny se odepsaly,ale druhé to vzaly asi oklikou a šly na fotbal.Tak lístky se připsaly,fotbal je nebavil.

Naposledy upraveno: 13/6/26
  20. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak jsem včera večer čumel na video jak tu je a zkušal jsem to podle něj,kdyby někdo už ze začátku nebo RT udělalo video kráte jak se to děla bylo by to krádse,tak jsem to zkušal a už jsem asi nato přišel jen nevím ten mám splněno ukolu 15-10-8 ale globál 0 jak ho posunu a dostanu odměny,dále 1 obrázek ty procenta v levo dole 22% jakto že tak málo když mám hotová ukoly tohle nechápu a u zvěře mám 80% a ukoly nemám hotové.

[​IMG] [​IMG]

Honzulka05 a moncicak7070 tohle ocenili.