Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hela3452

hela3452 Pisálek fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Možná vidíš dobře, ale máš tam jen akční mletí. Mrkni na to, ať ty pandy moc nezhubnou:)

Naposledy upraveno moderátorem: 2/4/15
  2. klabon

klabon Zelenáč fóra

ahojky tak uplynulo hodinu a čištvrtě od zahájení akce ale plodina nikde a když naní kliknu prý až za 5 hodin tak to se mě nelíbí přijít o 10 a pak čekat na 5 prosím udělejte stím něco děkuji K.

Alena tohle ocenil(a).
  3. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

ach jo, první otočka rozpěstována, nasezená druhá várka a stejně mám asi ze všech nejmíň vypadávátek...zatím 78 a to jsem sklízela ze dvou ploch ječmen. O vašich číslech se mi může jen zdát:sleepy::cry:... nevadí prostě než odjedu v sobotu ráno na chatu budu snaživá a pak už se děj vůle boží:Da to zase do pondělka... jo sousedé, omlouvám se ,to nedostanete dárky...tedy jen v neděli..to není tak hrozné;)

4. milteska

milteska Expert fóra

nee,když dám všechno,tak se mi ukáže taky jenom akční mletí.............. (jsem si všimla,že je zase všechno zamklé i v chrámu)

5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

nemas :) ja jich mam už 47 ;)

6. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

vypadá to zajímavě - jsem doma. tak hurá na to

7. farmmir

farmmir Zelenáč fóra

Ti zajíčci jsou moc pěkní, jak si tak hopsají, škoda, že jim zatím nemůžu dát ani jednu kytičku.

8. milteska

milteska Expert fóra

tak to tě trumfnu-já jenom 40.........ale to dopadá Já mám rozjezdy vždycky slabé a je jedno,jestli mám na ploše dýně nebo karafiáty

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Z hlavní sklizně + rozpěstovávací otočky mám zatím 129 držáků. Je super, že akční je na 5 hodin a po zkrácení je to pro mě na 3 otočky denně, což je ideál :). Uvidím, kolik toho stihnu dneska napěstovat, ale myslím si, že už přes noc dám něco vyrábět ;).

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj klabon, ak si nedostal prvé 10ks akciové rastlinky ani po reštartovaní hry, budeš sa musieť obrátiť na hernú podporu
    Ako kontaktovať hernú podporu?
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

marcelina0007 a Hrnkajda tohle ocenili.
  11. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

tak já z první "sklizně" 19 držáků, protože jsem se neplánovaně dva dny nedostala na farmu a všude jen plevel a pár stromů :p

12. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

milteska

Mně jde umlít všechno. Jak na farmě, tak na baha. A v chrámu nic zamknutého nemám.

Jinak musím RT pochválit za grafiku, ty akční lilie jsou krásné. :)

13. jaji

jaji Vévoda fóra

buďte v klídku, sčot pro tuto chvíli říká, že držáků má být 9 ks xD
    čili já se svými 144ks plním na 1600% - tak mi to aspoň ukazuje;)

14. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak já, jsem se připravila a držáků bylo 200 při první sklizni. Rozpěstovávám, ale akčního kvítí je docela hodně a jsou ty velikonoce tak budu mít co dělat. Ale snad to dám. Akce se mi líbí :D .

15. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak ja zatim rozpestovavam, drzaku napadalo 117. trochu se desim nahodneho cisla na to co zajicek da, ale uvidim treba bude dobre a budou padat same zlate banany

16. milteska

milteska Expert fóra

tak pokud 9-to jsem na tom ještě dobře :D
    načetla jsem farmu znovu a už je všechno v pohodě-chrám i mlýn

17. maza111170

maza111170 Zelenáč fóra

mě nikdo netrumfne - celých 20:(

18. mirae

mirae Perspektivní autor

Začala jsem s mírným zpožděním necelých dvou hodin, ale už jsem posklízela a držáků mám ve stodole dohromady 63 kousků.
    Zajíčky nevypínám, snad je to vypnutí určeno jen pro ty, kdo se akce neúčastní a nechtějí, aby jim zajíci poskakovali po farmě, a jinak nic neovlivní.

19. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Ti králíci by klidně mohli zůstat- jsou pěkní,jak se rozhlíží a hledají kdo jim co dá.

20. jaji

jaji Vévoda fóra

včera krtek, dnes zajíčci, já jsem spokojená, grafika se mi moc líbí:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.