Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lena3576

lena3576 Pilný autor

Hezké odpoledne všem, tak akce hotová, stonek aktivovaný a jedu dál.
    Vyhlídla jsem si oblíbeného zajíčka na hlavní u hnojníku,dal mně 2x po sobě Baha sazeničku,už se těším,co z nich bude :).
    Jinak ještě přibylo: 1x MJS, 1x bedna nářadí xxl a nějaké ty BZ,BBZ,KR.

Tak výsledek sazeniček je: granátovník xl a avokádo xl

Naposledy upraveno: 6/4/15
  2. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Tak akci jsem právě ted dodělala. Měla jsem štěstí i na pěkné odměny- 2x jarní věnec, 2x mrkvovka, hodně BZ BBZ i KR 4x baha tajemná sazenička, 2x chlívek orion to jen z toho co si pamatuji. Ale předposlední vajíčko mě dalo 2 zlaté banány !!!!!!! Myslela jsem, že je to mámení :)

3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte osmak2001 a JMJH,
    bonus: zkrácení času dekorací o 5 % po dobu 1:00 hod., další aktivace: 24:00 hod.
    -pôsobí na všetky plochy, kde sú umiestnené dekorácie, vrátane mazlíkov a supermazlíkov. Dekorácie v nebi neskracuje.
    Peknú hru prajem

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  4. jaji

jaji Vévoda fóra

zatím to vypadá tak, že jsem kromě 3 odměn dostala vše:
    chybí zlaté banány, xxl bedna, jarní věnec

ale to mí zajíčci jistě hravě napraví, že zajdové :p

5. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Blahopřeji všem ke splnění akce :p. Akce je to pěkná, sice ji nesplním celou kvůli velikonoční absenci, ale nevadí, nejvíce mě těší získání BBZ. Docela jsem se na Baha posunula. Přeji všem pěkný zbytek velikonoc (u nás teď zalezlo sluníčko a sněží).

6. Nefertiti...

Nefertiti... Pisálek fóra

Ahoj,tak ráno jsem snila o ZB a já je opravdu dostala,až na oriony spokojenost.

mirae, jaji, pajaable a 1 další uživatel tohle ocenili.
  7. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Vše dokončeno,akorát ty zlaté banány asi snědly opice,takže mám smůlu.Ale pokusím se naučit s tím žít,bude to těžké.
    Mějte se fajn....

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak se hlásím z domova a hned na sebe musím prásknout, jak jsem pitomá.
    Překopávala jsem Baharamu a koukám jako výr, mám mezi stromy v liště jednu tajemnou sazeničku. Vůbec o ní nevím. Asi s největší pravděpodobností byla odměnou sté kytice, která se nikomu nezobrazuje.
    Takže už roste a za pět hodin zjistím, jestli mám štěstí nebo ne. Hodil by se mi třeba tamarind nebo amherstie, tyhle dva stromy ještě nemám. :)

9. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, tak já jel na pohodu a mám SPLNĚNO ! :) dál už nejedu...Jel jsem prostě na pohodu :).. Tak brzké dokončení ! ;)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Splněno a jedu dál. Právě mě zajda obdaroval první sazeničkou. Orionů bylo 5 - ten poslední dám na noc. Očekávám toho kiviho ! Slibuju, že mu vyberu to nejkrásnější místečko na mýtince. :inlove:

11. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

turbomlýn. měl by zkrátit čas mletí kytek na 10 minut. mě mele za 20 minut.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další sklizeň vajíček a jedno na speciálním místě bylo již podruhé velmi štědré . Děkuji dráčku za pěkné vajdo!
    Ale teď mě napadá, jestli mi ho tam nenadělil Ježíšek , k nám se vrátil vánoční čas, sněží , jak v zimě ani náhodou. :p
    Jinak ještě 10 000KR, 10 000 BBZ, 2x 5000 KR, a ten vajadr (zkratka vajíčko a dráček) neboli správně Orion.
    A ještě taková, alespoň pro mě zajímavá informace...původní Orion byl až ze 135. vajíčka , tento je ze 140. vajda ...pro mě po včerejším dokončení akce lepší odměny...

Naposledy upraveno: 6/4/15
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Dark_Shadow_37,

restartuj hru s koukni do nebe, zda máš připsaný řádek v nebi.

JMJH tohle ocenil(a).
  14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Abych jenom pořád nehledala chyby, tak musím napsat i klad. Akce je super, dá se lehce stihnout a překvapení je, že zající pořád dávají ceny za kytky, i když je hotovo. Tohle je opravdu milé-

15. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj cipísek53, u mňa je to za 8 min. s turbom, a aj s rúnou, čiže v poriadku. Ak sa ti na farme deje niečo inak, akoby malo, budeš sa musieť obrátiť na hernú podporu, kedže tu to nejde preveriť.
    >>Ako kontaktovať hernú podporu<<
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

JMJH tohle ocenil(a).
  16. kakucer80

kakucer80 Zelenáč fóra

Mi se akce líbí, je to něco jiného, než vždycky. Sice opět pěstovat akční kvítí, ale je to na pohodu, co udělám, to udělám. Zajíčci jsou nádherní a každý dárek je vhod, ať jde o BZ, BBZ, krejcary nebo něco jiného.

17. slootr

slootr Baron fóra

Vysadil jsem získané tajemné stromy (5 kousků) a chlívky (3 kousky). Já vim, darovanej kůň, ale i tak velké rozčarování u obojího. Navíc ten kůň není ani tak darovanej, jako spíš tvrdě vydřenej. A nebyl tam ani jeden. :)

Stromy: Granát, pistácie, pistácie XL, pistácie XXL, banán XL, mango XL
    Chlívky: Kočky, oranž vrány, samozřejmě bobr c++

Tohle mi padnout z Florenama zaplacenejch, tak píšu žalobu na RT. :) Takhle jsem jen votrávenej.

18. papulice

papulice Veterán fóra

nezobrazuje se mi stá kytice,co s tím,ani to nenapsalo odměnu už 2x???

19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj papulice,

reštartuj hru a potom si skontroluj odmeny ešte raz. Peknu hru

20. natalia.vanova

natalia.vanova Pisálek fóra

Mna tie zajace riadne vytocili!!!!! mala som dodanych 98 kytic a 2 boli v stodole - podarovala som ich zajacom, jeden mi dal 5000 BS a druhy zdrhol aj s odmenou :mad: po chvili sa opat zjavil akoby nic = odmena žiadna, ešte navyše musim dorobit kyticu-.-

Hajas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.