Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

do akce melu posledních 5 kytiček - ale, pojedu dál.
    odměny se hodí.
    Padá mi řevážně sice BZ a BZZ, ale i tak.
    1x byla MJS
    1x stáj (z té vylezli bobři :-( )
    2x baha - jedna ještě zraje

i tak, se mi akce líbí,je to malinko něco jiného

2. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Krásné Velikonoční pondělí.
    Předala jsem další kvítka a krom jedenkrát kombajnu na 12 hod. samé BZ, Krejcary BBZ. Díky zajochovým BBZ jsem poskočila na Baha o level o něco rychleji.
    Zlaté banány se zatím nekonaly, ale nevěším hlavu, třeba ještě padnou. To přítel, ten už je dostal od zajdů ěx. No holt mu přeje štěstí.
    Jdu se oblíknout a mažeme k našim na oběd.
    Bude králík, br. knedlík a špenátek.

3. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak ze stáje Bobr Clasic++ a ze 4 baha sazenic Pistácie XXL, Rohovník, Delonix královská a Mango XXL.... nečekala jsem nic závratného, ale vcelku dobrý až na Bobra, který šel opět do lišty.
    Díky foru jsem zjistila, že i po skončení akce dávají zajíčky odměny,tak jdu pokračovat ve výrobě květin.... akčních mám dost, tak snad padne ještě něco zajímavého.... na stáje jsem krom jedné moc štěstí neměla....
    Všem přeji krásné Velikonoční pondělí a hodně úspěchů nejen při téhle akci ...
    ;)

4. immortal67

immortal67 Expert fóra

Mě se asi 5x stalo,že jsem dal kytici,klik na vajíčko,ale odměna nebyla.Ještě dodám,že mám 99 vajíček a chybí mě jedno do konce úkolu,to jem již asi 3x dal,ale odměna naskočila,vajíček ovšem jen 99 takže pořád potřebuju to jedno.Nechápu to.

Naposledy upraveno: 6/4/15
    astrid888 a pajaable tohle ocenili.
  5. findy22

findy22 Obyvatel fóra

immortal67 - zkus F5, synovi se stalo to samé... sice nevěděl, jaká byla poslední odměna, ale řádek v nebi se objevil a akci má dokončenou

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

drobecbobo - slovenštinu mám moc rád, rozumím jí na 99,9 %, ale čo je ebenovník rajčiakový vážně netuším (to je ta 0,1 %).
    Prozradíš, co že tě to potěšilo, abych si opravil svou nevědomost, prosím?
    :D:D
    Veselého šmigrusta všem!
    :DxD

Hurá, už to vím, je to nejspíš tomel.
    :D

7. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

ebenovník rajčiakový = kaki (někdy také tomel nebo churma) je plod tomelu japonského

8. jaji

jaji Vévoda fóra

zdravím všechny koledníky, možná i kolednice a všechny ostatní, co doma čekají na ty koledníky a kolednice;)

pokračuju přes 100 dál, už jsem předala dalších 33 kytic a z toho padl 1x orion na divošce, a 1x SK, jinak kr, bz a bbz - sice jsem od zajochů stále ještě nedostala ZB, ALE!!!! xD jdou na to sice složitě, dávají mi BBZ, abych si prý postoupila sama, že bych prý postup měla moc jednoduchý, kdyby mi dávali ZB a tak se těch BBZ nasbíralo už tolik, že mám otevřenou KÁVUUUUUUUUUUU:inlove:

ovšem zajacovia - nemyslete si, že už je to finále, teď ještě potřebuju otevřít velbloudy, takže to je dalších 25 zlatých, žluťoučkých banánů, tak se hezky snažte, joxD (mmch, připomíná mi to pořekadlo ... podám prst, urvu celou ruku) xDxDxDxD

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný sviatočný deň všetkým.
    Akciu som ukončila pred dvomi dňami, no stále pokračujem, ... po ukončení akcie som od zajka dostala ešte Baha tajomnú sadeničku a potom už len BS, BBS a GR ...avšak mám pocit, že mi ich nezarátava. Rada by som vedela, ako je to u vás. Hm, tak susedka mi práve písala, že BS jej tiež nezarátalo.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké sváteční dopoledne . Tak 113. a další vajíčka ....1x 10 000 KR , 1x Borneo , 1x 10 000 BBZ , 1 SK ,2x 5000 BZ , 3x 5000 BBZ .
    Ještě melu , pojedu až do středy, nebo kdy to končí . Hezký čas oběda.

11. silviec

silviec Mistr fóra

astrid888 zadna panika))) vse se pripocitava stale

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, chybí mi ještě 14 kytek, zajíčci dávají BZ a BBZ, to je fajn ale ty krejcary po 500 mi lezou krkem. Někdo tu psal o zajíčkovi mezi hnojištěm a kombajnem. U mě nefunguje, právě on mi vytrvale dává krejcary. Ale z jediného výběhu se vylíhnul kiwi pták. SUPER. Snad ještě žábu a ptakopyska a byly by to príma velikonoce:DxD:p

13. mousicka

mousicka Guest

Ahojte,

tak sme to odsledovali a BS pripisuje v poriadku. Skúste reštarovať hru a ak aj potom budete mať pocit že vám nepripísalo žiadne BS, kontaktujte prosím hernú podporu.
    Peknú hru

astrid888, mirae a pajaable tohle ocenili.
  14. jitkasvi

jitkasvi Zelenáč fóra

Tak akce hotova a ,,vyvalené vejce'' nikde tak jsem z toho vyvalená já stalo se to taky někomu mě poprvé.
    Hezké velikonoce

.mama789. a pajaable tohle ocenili.
  15. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jitkasvi,

obnov si prosím hru a úloha bude ukončená. Trošku to posledné vajíčko robí šaraptu, ale po obnove je to v poriadku.
    Peknú hru

astrid888 a mirae tohle ocenili.
  16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj!
    Tak se s Vámi taky podělím o odtajněné TS... tedy na Baha jsem ty 3 TS Baha stromky zapomněla večer zasadit 8)

A tak jen chlívky (Nevím, odkud které zvíře je, protože jsem měla v liště ještě 2 TS od minulé akce):
    Kočka
    Oranžoví oslové
    Oranžoví koňové
    Červení koňové
    Kočka
    Krtek
    Myš
    Čáp

No, na to, kolik mám v liště myší, se mi daří v posledních TS dost koček... aspoň bude mít kdo myši chytat ;)

Jo, a v minulém odtajňování (před cca 14 dny) na mě taky koukly růžové kachničky... takže oni se ty růžofoučké chlívky občas objeví :music:

17. jaji

jaji Vévoda fóra

astrid, počítat to musí, protože jsem poskočila na baha a to by mi bez BBZ z vajíčka nešlo - zkus herní podporu

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, teda... právě jsem předala zajochům 5 kytic nad 100:
    2x 5.000 krejcarů, 1x 10.000 BZ 1x 5.000 BZ a 1x 5.000 BBZ

A to jsem podarovala ty své 2 oblíbené na Baha blízko mlýna :eek: že by se změnilo náhodné číslo?
    Tak pojedu dál pomaloučku a velice polehoučku

19. slootr

slootr Baron fóra

No uvidím, až co vyroste z toho tajemného. Zatím jsem získal (odevzdáno 116 kytic a pokračuju):

240 tis BBZ, 150 tis BZ, 220 tis Kr celkem, takhle to padalo:

2 x 1 SK
    3 x 1 ultrazuzi
    26 x 5000 BBZ
    11 x 10000 BBZ
    22 x 5000 BZ
    4 x 10000 BZ
    26 x 5000 Kr
    9 x 10000 Kr
    1 x 2 SH
    1 x komajn 12 hod
    2 x kombajn 48 hod
    1 x MJS
    3 x Borneo
    3 x Orion

Z každé sklizně umelu 9 kytic, teď se tam nějaké vrtí, čekám dnes ještě dvě sklizně. Zítra si myslím by mohly klapnout 4. Dám to i na noc na poslední den, to je ještě jedna. Celkem teda bude ještě 7 sklizní, to je minimálně 63 kytic. Ono jich bude víc, protože poslední sklizeň bude vydatnější, když už nezaseju. Celkem by to teda mělo být minimálně 116 (odevzdáno) + 6 (se mele) + 63 = 185 kytic. Nebejt děsivky tak jsem to na ty dvě stovky asi vytáhl, popravdě by taky stačilo zbourat mýtinu, na které nemám jediné políčko. Ale proč to hrotit, i tak to vychází vcelku fajně.

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Silviec, mousicka, jaji,...ďakujem za reakcie na môj príspevok...budem to musieť ešte raz skúsiť, poooriadne to odsledovať a teda reštartovať. Bola som presvedčená, že sa mi stav GR ani o kúsok nepohol :D
    Teraz to už neviem... odvtedy som zberala na všetkých plochách a tiež stonku.
    Nech sa vám všetkým darí ..páá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.