Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Prosím neřešte už jar*lad, myslím že už odpovědí dostal celkem dost.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Už se těším, už teď čekám, až nám akce začne, na zajíčka si počíhám, mlýn nám kytky víti začne!!! Otevřeme s překvapením vajíčko, budeme se radovat maličko, když bude zajíček štědrý, budeme se radovat velmi!!! Krásné a veselé velikonoce všem farmářům !!!;););)

3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Moc prosím o radu,chtěla jsem si umístit poháry na plochu a oni nikde. Jsou pouze na jedno použití? Poprvé jsem je zkusila minulou hru a teď jsou pryč...Oba. Kukřice i zvířátkový... Díkyyyy za pomoc.ja-pe

4. hroudov

hroudov Vévoda fóra

15000x velikonoční lilie, 600x držák na kytici, 3000x orchidej, 3000x tulipán

tak nevím proč je zase třeba takového množství plodin, velikonoce trávím v práci a zbytek času bych chtěla taky s přáteli a rodinou, takže nevím jestli akci budu plnit, odrazujou mne ty množství, a s vypadávátky mám taky neustálý problém, i když mám již runu apod., většinou když napěstuju ( s vyplazeným jazykem ), tak pohořím právě na těch vypadávátkách, je fakt, že by se mohlo vymyslet už něco jiného, nového a těm co do toho jdou přeji hezkou hru ;)

Hrnkajda a Michalka8383 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ja-pe,

pokud nejsou ve věčné legendě, někde na ploše nebo v inventáři, budeš muset napsat na herní podporu, ať je pohledají. Zde na fóru toto nelze prověřit.
    Jak kontaktovat herní podporu?

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemám dost orchidejí ani tulipánů,něco jsem dokoupila a mizí z trhu. Utratila jsem spoustu krejcarů a vypadá to, že ještě utratím jestli bude někdo prodávat,nějak jsem tyto dvě kytky nepěstovala.:cry::(8)

Hrnkajda, švestinka a Michalka8383 tohle ocenili.
  7. mamm

mamm Zelenáč fóra

Ahoj, toho krtka jsem si vysvětlila jako apríl....

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  8. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

úplně souhlasím, taky jsem tydle dvě kytky v pěstování opomenula, takže tisícovka od každé mi v akci moc nepomůže, škoda.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Akce ještě ani nezačala a hnůj už je se svojí cenou kdo víc kde :wuerg: Že bych se vybodla na vypadávátka, nešla ani spát a jela celou noc slepice? Ale když to bych pak mohla začít chodit kňučet, že nemám držáky na kytky, takže teď mám dilema...prachy, nebo vajíčka xD
    Pamatujete velikonoční akci, kdy bylo hledání vajec ve městě? Taky k tomu bývala výživná diskuze xD

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akce vypadá opravdu pěkně, takže se už těším ;). Bude to zase něco jiného, což vždy uvítám. Cíl je jasný, rychle napěstovat a vypadat, no a potom i včasné mletí, protože čas mletí není zrovna krátký, ale myslím si, že to půjde. Odměny jsou také pěkné a stonek není špatný hlavně kvůli bodům :p. Vajíčka budou velká překvapení, ale seznam dárků vypadá přívětivě.

11. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

úžasná akce, upřímně musím přiznat spadla mi čelist, tohle jsem od rt nečekala, myslím že se stal zázrak a nebo nám někdo rt vyměnil tolik zajímavých akcí za sebou dlouho nepamatuju

12. marek-radava

marek-radava Pisálek fóra

ako si mohla predavat ake kytice nechapem kde to najdem

13. artex

artex Perspektivní autor

- uf, ještě že mám na farmě od každé plodiny minimálně po 10 000ks - ještě tak pěstovat základní plevel:)

Hrnkajda a mirae tohle ocenili.
  14. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

zajímalo by mě jestli budeme dostávat odměny od zajíčka i když splníme celý úkol

15. marek-radava

marek-radava Pisálek fóra

ake kytice si predala/l

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj marek-radava, hráčka určite myslela kvietky orchidea a tulipán. Tie budú potrebné do zajtrajšej akcie na výrobu Veľkonočnej kytice, preto sú momentálne na trhu žiadané.

Hrnkajda a mirae tohle ocenili.
  17. blondmary

blondmary Magnát fóra

akcia dobrá, len tie tulipány a orchídie mi chýbajú. Na trhu je ich len zopár a sú nekresťansky drahé. Skúsim niečo ešte dopestovať ak nie v Lidli som ich videla plné vedrá

18. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím farmáři,
    tak na akci se těším. Je to zase něco jiného a změny jsou občas i fajn. 8)
    Kytičky jsem naštěstí měla, takže teď jen doufat, aby napadala vypadávátka, hehe. Akční kytí snad dám, mrkvovka to jistí. :p Na zajíčky si vezmu nějakou síť, abych je mohla pochytat a dala je do králikárny..co kdyby mi nějaký ten zajda přeci jen chtěl utéct? Ony ty potvůrky jsou docela rychlé :eek:xD

[​IMG] hop,hop..
    Všem přeji zdárnou akci a hlavně, ať vám zajíčci nadělí jen to nejlepší! :inlove:

19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak akce vyoadá dobře akorát mám jednu otázku je tam napsáno že získáme každou z těch odměn co tam jsou vypsaný ale mohu třeba dostat 2x tajemnou sazeničku a nebo třeba 4x 2 zlatý banány a něco teba vůbec? Jen toto bych si rád ujasnil jinak vše vypadá ok a těšim se poslední dobou jsou ty akce o něco lepší i když teď je dodělávám do konce na posledná chvíli :D

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

bbowling
    Musím tě zklamat. Na Velikonoce odjíždím pryč, takže budeš o plodnou diskusi nejspíše ochuzen.
    Ale vynahradím ti to příště, slibuju.

Když to tak čtu, tak mě mrzí, že tady na Velikonoce nebudu. Akce vypadá moc povedeně. Orchideje i tulipány mám ve stodole, lilie by měla být napěstovaná včas, pokud to bude hopsat a bude namleto, neměl by to být problém. Budu muset zkusit pohopole a ukecat švagrovou, aby mě pustila na pc. Nebo si vzít s sebou noťas. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.