Skákavé Velikonoce (2.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

ach jo,jsem dvě louky sklidila bez MJS :(:(:( Aspoň,že jen 2/4

Ráno ve slotu zbývaly ještě 3h,že ji tam pak dám,příště raději hned

2. helca16113

helca16113 Aktivní autor

tak já--- za 2 pugety hopsalovi:D jsem dostala 1*5000BZ a 1*10000KR docela dobrý,ale to Bz by mohlo být větší nebo kombajn,ten by byl fain,no uvidíme ted namelu 6 kytek a končím,ponevadž nestíhám>:(, dám přednost uplnku a pak jsou velikonoce a to budu hopsat zase já u koledníku:) ,přeji krásný den

pajaable, Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  3. Margziam

Margziam Stará škola

20 stránek diskuse je na mě na čtení teď moc.. nezvládla jsem všechny přečíst - ani zdaleka.. takže snad nebudu mimo...

V ofiku je psáno, že nálepka bude jako odměna ve vajíčkách.. v diskusi v prvních stránkách psali, že možná 200x..
    Ale když jsem na farmě nahoře klikla na bedny pro ukázání odměn, tak ve 2. bedně mi to ukázalo krom dekorace i nálepku.
    Takže si myslím, že to by mělo být správně a ne, že bude ještě xx ve vajíčkách od zajíčků.. Ale nevím.. Modi, jak to je?

A lilie - zralé i zrající květy jsou moc hezké - jako v reálu. Aspoň je poznat, že jsou to lilie. Zatímco to fialové cosi, co mám mezi kytkami pod názvem "lilie", je jen cosi ohavného, co vůbec není poznat jako lilie..

Tak prosím BP, aby nám tyto bílé lilie dal místo těch fialových škaredých.
    Jestli chtějí, můžou po zasetí nechat původní grafiku lilií, ale při růstu květů a zralosti aby byly ty pěkné bílé.

Kdo je pro?

Jinak počty vypadávátek jsem nekontrolovala od začátku a nezapisovala.. hned jak bylo dost lilií, dala jsem mlet kytice a první dekorku už mám na Baha. Je pěkná a bude dávat BBZ..
    Ale na další kytice mám už málo vypadávátek a poněvadž jsem měla jen málo orchidejí a tulipánů ještě míň, tak musím také pěstovat tyto a z těch je hrozně málo BZ a tedy i vypadávátek.. :( Takže nevím, co získám... I když používám urychlovače a rozmnožovače, co jsem dostala (sama je vyrábět nemůžu a dlouho nebudu moci a na kupování jich nemám peníze)...

4. lott_lott

lott_lott Stará škola

Akce se mi líbí, jenom jsem se dostala do zmatku, kolik toho mám ještě vypěstovat neb dodávám kytice průběžně....asi vezmu kalkulačku a udělám si v tom pořádek :)
    Z vajíček mi padá převážně BZ a krejcary, ale nevadí, už mám dvě dekorky a těším se na další ;)

5. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

jak to že mně z vejcete po 2x vypadlo po 5000 krejcrů, ale nic se nepřipočetlo ani po restartu počítače.Zmýlit jsem se nemohla, protože, než předám kytku zajícovi napíši si na papír kolik mám krejcarů, kolik mám BZ a kolik mám BBZ. Co mám dělat?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nemožné se stalo skutkem o_O. Normálně mi vypadl ze dvou po sobě jdoucích vejcetech 2x podivuhodný strom. Jsem z toho úplně na větvi po těch BZ a Kr, že mám úplně strach je dát na plochu, aby mi nezmizely nebo aby si je zajoch nevzal zpátky ... a do toho se mi z toho nečekaného daru tak roztřásly ruce, že plánované malování kraslic odložím na zítra.

7. krupice

krupice Pisálek fóra

Já jsem dostala pomocníky na 48h a ani po odhlášení se neaktivovali,tak jsem z toho jelen,že by nás zajda balamutil?

Dík,kombajn nezjistím,mám ho aktivovaný ještě na 800h.

Naposledy upraveno: 3/4/15
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Zuzka43,

budeš muset napsat na herní podporu, zde na fóru tohle nejde ověřit.
    Jak kontaktovat herní podporu?

Ahoj krupice,

bohužel v odměnách nejsou všichni pomocníci na 48 hodin, ale jen kombajn.

pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

mrkni se jestli to nebyl kupon
    mě vypadly na 12 hodin

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  10. sirchose

sirchose Analytik fóra

tak po 30ti dodaných kytkách pořád jen body nebo krejcary a ani ne tech 10 000 ale jen 5 000,prostě opět bída jak je u mne asi nastaveno už od prvopočátku :(

11. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Nehraju, ani náhodou :D

12. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj hrabenka1951, zavádzaš hráča. Kupón to nemohol byť, kedže kupóny v odmenách nemáme.

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

No dalších 10 květin a mam:

30.000 BBZ
    10.000 KR
    25.0000

A ted nevim asi jsem zabil zajíce jak jsem mu dal kytku :D :D :D

14. jaji

jaji Vévoda fóra

protože jsem měla připravené orchideje a tulipány celkem přesně, tak se řídím jima. Až je nebudu mít, mám napěstováno ;)

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

[QUOTE="Ria30.,

omlouvám se, zjistila jsem to až potom, když jsem šla hledat do odměn

Hrnkajda a Ria30. tohle ocenili.
  16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Milý farmáři, v odměnách byla uvedena nálepka, ale ta do odměn bohužel nepatřila. Na testu teprve probíhala oprava, ale nyní už je seznam odměn aktuální a přejeme vám hodně úspěchů s výhrami.
    Omlouváme se za dezinformaci.

Příjemnou hru danda

17. helca16113

helca16113 Aktivní autor

no tak jsem namlela další 4 kytky a mám ...3*5000 BZ bahamara a 1*5000kr,>:(takže domelu a sázet už nebudu,,nebudu se honit za BZ,budu radči pěstovat tulipány;)aspon něco vydělám:Djsem myslela,že jsou odměny tak jak jsou psány a né,že se budou opakovat

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Lilie napěstovány,chybí 144 držáků tj 24 vajíček

Farmerama 96+ *** Bahamarama 231 +
    farmařím od 5.10.2010

19. miminka1270

miminka1270 Pisálek fóra

mne vypadáva zo všetkých 4 polí priemerne po 5-7 vypadavatok,,,už nemám nervy, nech mám zjedené všetko možné a to na farme kde som 93 level, neviem, či to tam nevzdám

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

omlouvám se za desinformaci ,nebyla to nálepka ale vyvalené vejce -první dekorka,co mi vyskočilo na ploše :sleepy:pěstuji,melu a krmím zajíčky, z každé plochy to celkem pěkně padá...at to vydrží..za zmínku stojí dva stromy na baha,tak sem zvědavá co z nich bude;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.