Sezóna umělce (1.4. - 29.4.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/3/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. stěby

stěby Polobůh fóra

O kvalitě cen v této sezóně dost vypovídá, že ani po skoro čtyřech hodinách od zveřejnění tady nikdo nebásní :cry:. Dudka mám, takže asi pojedu samospádem - jenom, když si vzpomenu.

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tak na sezónu se vždy těším, výběh pro dudka jsem vyhlížela už pár měsíců a když jsem se dočkala, tak už jich mám 3, ale neva přibude čtvrtý.
    V odměnách po 39. level i s pernamentkou získáme: 190 SH, 55 SK, 115 ZSH, 85 ZUH, 106 FM, 39 PL, 3 bedny s bonusy, 2 bedny s farmářským bonusem II, 2 pikolky, atd. (bez záruky)

a hvězdičky (např v levelu 17:
    https://prnt.sc/fIxuTK96G6LM

4. evinana

evinana Baron fóra

Do sezóny jdu jako do každé i s permanentkou;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také do sezony jdu, ale odměny fakt nic moc, čekala jsem nový stromek a nic:p, nu což naděláme, jiné odměny dobré, dudka mám

6. 14087

14087 Titán fóra

Ahojá,
    do sezóny jdu, ale tentokrát bez permice, také už dudka mám, ale druhým nepohrdnu ;) tak hurá těším se ;) na začátek :)

7. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Taky bez pernice, ty kupuji jenom když tam je něco co nemám dudky mám 6.

8. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Permici kupuji pokaždé, když už plením stodolu, tak se vším všudy. Z tajemna třeba něco šikovného vypadne, pořád je na co se těšit.:music:;):music:

9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tiež mám všetko ale ako vždy idem s permici ;)

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    taky mám vše,permice už zakoupena.

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tentokrát bez permice, jedu tři farmy, tak by to bylo drahé a nic napravo není :p

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Sezóna umělce ?? [​IMG] Tak dobře . Budeme tedy malovat, budeme kreslit, budeme barvit.
    Jak vždy píšu , stodola se musí uklidit a vyvětrat.
    Jedu jako vždy ... a samozřejmě jako vždy s permanentkou . ;)

13. Štika

Štika Velmistr fóra

Jo taky už bych potřebovala vymalovat ;) ale nejdřív začnu s barevnou sezonou, permanentku pravidelně koupím a pak se jdu podívat co nám nabídli, tentokrát se moc s novinkami nevytáhli :p. Ale ostatní odměny dobrý.

14. hroudov

hroudov Veterán fóra

tentokrát taky bez permice, dudka mám, čekala bych třeba ropuchu atelopus nebo toulcový strom, to ještě nemám, tak snad příště, a to jsem zvědavá jak dlouho bude trvat než přidají další nový výběh nebo strom, většinou je to nedlouho po začátku akce

15. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak tenktokrát nekupuju permanentku,není tam strom(motivace) a dudky mám 2.;)

16. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahoj,jdu na to.Vždy jdu do těchto akcí a bez permanentky.To mi stačí.Akce ,jakékoli,nevynechávám,aspoň je farma pestřejší,ikdyž někdy dost náročná ;):)

17. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahojky, tentokrát asi o permanentce budu přemýšlet. Jinak samozřejmě, akci jedu. :)

18. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

To si děláte srandu,že odměna na konci je dudek?Těšila jsem se na sklípkana nebo ropuchu.Takže plenit stodolu nebudu.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sranda musí být i kdyby na chleba nebylo :D, někoho dudek potěší, budeš si muset počkat na příští sezónu, třeba se ti přání splní ;)

kocieva a lacrima tohle ocenili.
  20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049
    Jaké plenění stodoly? Těch pár rostlinek a plodů nebo zvěře, to přece není plenění ne ? :p
    Samozřejmě s permicí, když už tu stodolu plením ;)

kocieva, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.