Sezóna služebné (16.3. - 13.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Čtvrtek v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj, tuhle sezónu pojedu bez průkazky na černo xD

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak palichu mam a kicune taky, tak tentokrát bez permice, nejsou to lákávé odměny, byly by tam lepší jiné novinky o_O

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dát jako odměnu chlívek,který je možný si pořídit u Jacka,je výsměch platícím hráčům! Takže opět bez! Ani na cukrátka se nenechám zlákat!8)

5. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, tak sezónu nevynechávám + permice k tomu ;)

6. kocieva

kocieva Analytik fóra

Taky se těším!, ale jsem zklamaná z chlévu v odměnách, na druhou stranu ale s pernamentkou získáme 231 SH a 131 SK (bez záruky), a novinkou je v levelu 13 - 25x Zuzino superkrmivo (to je novinka?).

7. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

To já si permici snad koupím. Neměla jsem zaktivovanou kartu a nešlo mi to, o mobilu ani nepřemýšlím, ten je plonkový. Na posledním plnění je tajemný chlívek, tak doufám, že se zadaří a něco šikovného vypadne.

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

9. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Plnit určitě budu a možná budu točit level 40 kvůli 3x Bedna s nářadím 3XL. Minulou sezónu to zkrouli pouze na jednu :wuerg:

10. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Zase nejsou v předposledním úkole dobré odměny, kicune, a vypelichaná palicha. Aspoň ušetřím za permanentku :)

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sezonu i s permicí na obou farmách :)

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, sezónu budu plnit jako většinou i s permanentkou. Ty odměny za ni se vyplatí, když pominu kicuna :).

Ať vás síla provází na všech cestách

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kocieva
    Díky za upozornění, překlep :p
    Opraveno ;)

Jinak sezónu plním vždy a vždy s permicí ;)

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Nemám poslední 2 nové stáje,tak se klidně obejdu i bez této.

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Těším se , těším ... jsem celá ******** nedočkavá ;) Noo, úplně vám vidím do hlavy ,
    že jste si pomysleli něco jiného :D Permice samozřejmě zakoupená ... ta musí vždy být .
    Je třeba pořádně uklidit stodolu .