Sezóna pilných včel (28.4. - 28.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Skali + evoku57, děkuji za upřesnění. No tak jsem přišla o něco z mé zásby ve stodole. Hlavně, že jsem udělala naštěstí jenom první kolo. Tak nyní budu vzorně čekat na startovní čáře, až bude sezóna zahájena. ;)

2. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja mam 2 plchy no krivy strom este nemam a aj keby som mala tak do akcie idem ;):pxD

evainfo, -Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jednoho plcha mám a na tajemnosti do lišty si nebudu plenit stodolu.Děkuji nechci.

LV 227

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Upg kalicha je doma, zítra bude druhý plch a tím pro mne sezona končí :p

-Jara05- a sovicka64 tohle ocenili.
  5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nevíte prosím někdo, kolik lze získat denně bodů z farmářského domu za splnění všech zakázek. Nějak jsem tentokrát na plnění zapomínala, tak jestli se to dá stihnout, v případě, že tedy body za farmářské mince dokoupím. Děkuji.:)

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lyzarka

Není nic jednoduššího než si to spočítat, v tomto příspěvku úplně dole, kolik jednotliví zákazníci dávají bodů
    Záleží tedy jestli máš všechny zákazníky. Megan Lišková je aktivní pokud máš prémium.

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

pezt
    Děkuji, samozřejmě si to spočítám. Snažila jsem se to najít sama a hledala jsem i ve FAQ, tam tedy našla přehled zákazníků, od jakého levlu jsou k dispozici, co požadují a že odměny jsou BZ a třeba i krejcary a že třeba Vodička dává bednu Vodičkových lahůdek, atd. ale kolik dává bodů do sezony to tam opravdu není. Znova jsem teď koukala. Že to bude u akce jsem přehlížela. Omlouvám se.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Lyzarka

Každou sezónou se body, které lze získat od zákazníků mění, proto je tu vždy u akce

Fajn hru pezt

9. PampusikLenusik

PampusikLenusik Vážený autor

pre mna koniec. dosiahla som uroven 37, polepsila som si oproti minulej sezone (28) :)
    vyssie sa uz nedostanem, takze mam hotovo :) nabuduce snad bude lepsie :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.