Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Už jsem se domnívala, že jsem udělala nějakou chybu, to, že budou rohy na pití vypadávat později mi nevadí. Zasetá dlouhodobka pomůže při zítřejší akci.
    Přeji všem pěkný den.

2. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

V pohodě, Dave, nám to docvaklo..

Zdravím vespolek a mám malou otázku: nemáte někdo otestováno, zda jsou u 5 hodinovky pro padátka výhodnější pole 1x2 nebo 2x2?
    Pochopitelně až bude rozpěstováno.

3. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

.liska-eliska Z minulých akcí je to úplně jedno, ale lepší přehled má kaolín11. Já osobně, vždy pěstuji na velkých polích a prázdná místa doplňuji 1x2 a 1x1 pole. Určitě se to zde ještě bude řešit, musíš vydržet.

4. Dagmaruša

Dagmaruša Pisálek fóra

Tak nevím, měly být upravené počty dodávek ale já mám stále ty původní

INČUČUNA1959, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  5. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,nějak jsem vedle a nevím co dělat,zasadil jsem na pole 2x2 a co dál dit tam je tolik věcí a nevím co dělat,co čítám tak nejdříve most udělat celí nebo ne,tohle je namě co složité a co to ostatní,asi se pujdu falšu ale je čtvrtek tak nemožu ráno ještě do robote .

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dagmaruša - ahoj, obnov si hru, pak to budeš mít už správně ;)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    smoulinek123 - ahoj, ve FAQ k akci a tady v diskuzi je to nedostatečně popsané ?
    Pěstuj akční Šarlatové štíty. Další rostlina bude dostupná až později.
    "Jako první je potřeba dokončit Most. Dokončením se nám odemkne druhá část akční plochy na pěstování a získáme také 10 kusů druhé akční rostliny Hořké čepele"....

Naposledy upraveno: 27/11/25
  7. Dagmaruša

Dagmaruša Pisálek fóra

Skali děkuji ale restartovala jsem a stále je to původní
    Tak už to je v pořádku ale restartovala jsem třikrát

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dagmaruša - hlavně, že už to máš v pořádku :)
    Ať se daří

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. babina51

babina51 Hrabě fóra

Já to dělám také - 2x2,1x2,1x1.

10. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Mám 22prken, takže nejdříve postavit most? Já jen abych něco nepotento :wuerg:

11. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kutilka70
    Ano nejdříve most, abys mohla sadit na II. části a tam se pak vrhni na plnění Ingridiny lodě, aby sis po splnění všech úkolů na lodi, mohla vybírat zdarma Vikingský vývar ;)

12. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Skali děkuji ale čítám co se á a nějak tápu tak snad do doplácám

13. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Jen malé zjištění: když jsem na akční ploše a vlevo v liště kliknu na zvířata nebo stromy, jsou tam místo nich staré dekorky - nejspíš pozůstatek z dávných akcí..

14. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj, já jsem rozpěstovala na 2x2 a po první sklizni dala 1x1 páč vypadávají z akční plochy ty prkna, tak já osobně zkouším, kolik jich vypadne z 1x1 páč z 14 polí 2x2 mi jich vypadlo jen 5ks.. až sklidím 1x1 tak dám vědět kolik vypadlo

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

anvan
    Tohle bylo identifikováno již během Podzimního festivalu. Jde o reziduum z některé předchozí akce a na tuto akci to nemá naprosto žádný vliv.

16. hroudov

hroudov Baron fóra

chtěla bych se zeptat jestli na akční ploše působí bonusy? děkuji

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov
    Na akční ploše nepůsobí žádné množstevní ani BZ bonusy a ani žádné bonusy ze Stromu moudrosti.

18. 14087

14087 Hvězda fóra

Tak z 1x1 polí vypadlo 14 ks prken, což neni moc ale je to víc jak z 2x2 polí
    Dobrou noc

19. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Je to trochu složitější s postupným otvíráním dalších území, ale za mne dobrý. Padátka budou až v prosinci, tak vysadím potřebné zvířata na nové úkoly a též nasyslím zvířata dodané do Topky. Stodolu mám pěkně vybranou. Budík je nastaven, tak hurá do pěstování akčních rostlinek. Dinoalesi moc díky za přehled.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nyní z polí 2x2 [​IMG]
    ještě by to chtělo otestovat pole 2x1!
    Jinak již teď mohu říci,že je to asi nejhorší akce za celý rok!:wuerg: