Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Y_n_O - zdravím, při OaD se ozvi, bude tvoje. Přeji příjemnou hru všem

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

845/835 HM můžu vyměnit, ale počkám do zítřka;), bude ještě jeden pokus a vyberu to naráz, jsem ráda, že je akce za mnou, opravdu mne hodně moc nebavila, takovou už se budu rozmýšlet, zda se do ní pustím, ty odměny za to ani moc nestály

3. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Ještě pěstuju kořeny pro Ingrid, aby byly všechny úkoly splněné.
    Ostatní kytky už nepěstuju, jen vyměnuju těch pět darovaných ze systému za odměny.

-Jara05-, kutilka70 a Helena1313 tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

davidson00, dovujem a ďakujema, ale snad to zvládnu, na noční občas stihnu i kompjůtr :) Dám Ti vědět, jestli Tvou nabídku přijmu nebo potěšíš někoho jiného.
    Děkuji za ochotu :)

5. PAVLIMATEJ

PAVLIMATEJ Zelenáč fóra

Ahoj, nevíte z čeho padá staré železo? Zušlechtit se mi nedaří a padají mi celou akci jen prkna, hřebíky, přilby. Dnes poprvé 1 ks, ale nevšimnula jsem si z čeho. Snažila jsem se i dělat úkoly na bedny s nářadím a opět jen 2 ks ze všech.

-Jara05- a Helena1313 tohle ocenili.
  6. PAVLIMATEJ

PAVLIMATEJ Zelenáč fóra

Mám i řádek, ale nemohu dokončit, chybí mi 29 ks starého železa, takže zbytečná hra.

-Jara05-, Helena1313 a Retrívr tohle ocenili.
  7. davidson00

davidson00 Veterán fóra

PAVLIMATEJ - zdravím, zkus otevřít nějakou bednu s nářadím, raději s XX. Tam určitě nějaké železo bude. Přeji příjemnou hru všem

8. PAVLIMATEJ

PAVLIMATEJ Zelenáč fóra

Děkuji za radu, žádné bedny s nářadím bohužel nemám. Proto jsem se snažila i plnit úkoly, kde se nářadí získá, nějaké jsem měla, ale pořád mi chybí 29 ks. Tak právě jsem myslela, zda nevypadává více z nějaké plodiny (tedy bez šlechtění, to se mi nedaří vůbec)

-Jara05-, Helena1313 a davidson00 tohle ocenili.
  9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak i s víkendovým skluzem, jsem nakonec došla do cíle [​IMG]
    Bohužel první pokus zůstal nedotčený:cry: Zkoušela jsem na Ingrid různé kousky, ale byla úplně tupá, no asi to bude chtít napříště drsnější trénink :wuerg: já ji provětrám peříčka xD
    Ať se vám daří ;)

10. milteska

milteska Magnát fóra

mojí huse se taky dlouho nedařilo dát vše na 1. pokus a ted´až je hotovo tak se zadařilo 4x,bohužel už jen za 20 bodů. Docela se mi osvědčilo dávat všechno z krajních-bud´zleva nebo zprava,možná je to náhoda

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak na 34 pokus se to povedlo ;)

Screenshot_1.png

Tak ať to všichni úspěšně doházíte;)

12. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

13. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahojky,tak ja mám už tiež hotovo, bosorka ešte potrebuje odohrať 3 hry a tiež môže vyložiť nohy :) všetkých 5 mame odfajknutých.

14. kocieva

kocieva Veterán fóra

Oba řádky stonkují:
    https://prnt.sc/KsM0bfkVgeLC

Velmi se divím, s mým laxním postojem k této akci (3 a u ostré čepela 2 sklizně denně) a díky mé nepozornosti, že u Ingridiny výbavy na poslední dekorku (drahocennou) budu potřebovat právě ostrou čepel, dopoledne u sklizně mě polil pot, poté co jsem zjistila, že "čepel" nestihnu napěstovat, maximálně najet noční, ale i tak by to bylo o fous, tak abych se "nenervovala" a měla dnes klidný spánek, chtě nechtě jsem zakoupila košík se 100 ks ostré čepele.
    Pikolka od Ingrid asi nebude, ale hlavně, že mám dekorky a řádky na magickém stonku.

15. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

tak už pomaly končím. mám za sebou 30 hier, ráno ma čaká zber, naobed vývar z lode a mám hotovo. ešte popestujem aby som nakúpila a mám pokoj. prekvapivo to išlo nakoniec naozaj dobre. aj som spala, aj som pár krát zabudla pozbierať a krásne to stíham. síce v posledný deň, ale budem mať komplet akciu :) nič som nekúpila, celý čas len voda + hnoj. posledné dva dni len voda.
    kto ešte pokračuje, tak prajem pokojnú hru a trefy na prvý pokus :)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

V obchodě toho moc není, ale něco vybráno a sbohem nepovedená akce :p odehráno 33 her a na první pokus není ani na jedné farmě

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, tak to, díky nepřipojení, budu-nebudu stíhat o fous a bude-nebude mi chybět dekorka do řádku "Vikingský hokej"...
    Potřebuji ještě 2 sklizně čepele, snad se dostanu k netu ;) Her mám 31 a všechny první pokusy splněny.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ingrid dostala z Turka strach a pochlapila se!xD
    Sice až na 37 pokus,ale je to tam!8)
    Vyzkoušel jsem ,zde již zmíněnou,kombinaci:všechno první zleva.

19. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Hezké ráno :)
    Už jsem se dostala do stadia, kdy milé Ingrid trpělivě pomalu vysvětluji, myší názorně ukazuji, kde přesně ten střed terče je a kam to tedy má mrsknout. Pak následuje její zarputilý výraz při hodu a mé otočení očí v sloup na její zavolání "fantastické" či "neuvěřitelné". Nějak se u toho hodnocení hodu emocionálně neshodneme.

Nicméně už jsem dojela a doufám, že tu husu dlouho neuvidím.

Preferuji akce, kdy člověk na 1-2 dny zabejčí s SH a pak má klid, a ne být 2 týdny ve stresu při hlídání hodin, aby se dostal včas k internetu.
    Od vývarů z lodi jsem si taky slibovala mnohem větší kvantitu, než předvedly.
    Stará Ingrid byla moc fajn :)

Edit: Jo, abych byla spravedlivá, musím ji ještě pochválit, měsíční bedna se jí povedla 2x.

20. olčaML

olčaML Expert fóra

Když , jsem se doplazila až sem , tak jsem zjistila , že mi bude chybět jedna sklizeň na Vikingský hokej ! Jeden den jsem nebyla na farmě a teď mi to chybí . :oops: