Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

davidson00 aj tej mojej krasotine husi idú oči šikmo.To ani mne 1-2 =0 bodov.

babina51, davidson00 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. milteska

milteska Magnát fóra

já mám 14 hodů, chybí mi splnit hod na 1. pokus,dodělat dvě sklizně čepele a přemýšlím,jestli ty ostatní plodiny má cenu sázet...........asi nemá. Jak to řešíte vy?

3. davidson00

davidson00 Veterán fóra

milteska - ahoj, já teda sázím a sklízím vše. U husy ve vikingským obchodě si za ně můžeš koupit superhnojivo, PL, skorovýběh dudka, a BZ za 5 rostlinek při výměně dostaneš 250 BZ, tady v obchodě 15000 BZ. Jsou pojmenované odměnyII, odměnyIII. Ty odměny II již vybírám a teď začnu i u III. Ta čepel, roste pomalu, uvidím co vychytám. Přeji příjemnou hru

4. milteska

milteska Magnát fóra

aha,tak to mi nějak uniklo...........díky. Tak to dopadá,když to čtu napůl a narychlo

5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

milteska taky sázím a sklízím furt dokola. Každá odměna dobrá ;)
    Jinak upgrade budov jsou komplet :)

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

no takze menim nazor :D :D ono to ide. strasne pomaly, ale ide, aj ked spim, aj ked zabudam :D do konca 98 hodin, to zvladnem zozbierat az 4 vyvary z lode. keby som nebola tululum, tak by som lod uz mala, ale neeee, pampuch zasadi a potom jej chyba poslednych presne 14.
    co sa hadzania tyka, tak mam za sebou 12 hodeni. priorita je riadok, teda este 12 - a to stiham s prehladom. pojdem samozrejme dalej, babu jagu nemam a chcem :D uvidim, ci sa mi podari, lebo nocne budiky uspesne ignorujem

7. VotjaVotja

VotjaVotja Zelenáč fóra

děkuji všem zúčastněným

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Trpělivost i řádek přináší, první je na stonku, stav 14/32, 678 rohů, 365 prken. Tentokrát padátka vedou před akční :p, v obchodě jsem zatím koupil tajemno.

9. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Řádek už je "doma". Ještě zbývá získat 8 vývarů, 4 budou "darované" a na ostatní v klidu napěstuji a umelu. Přesto mně rozum nebere proč tak složité pěstování. Doufám, že zpětná vazba k RT bude na tento způsob negativní a víc se neobjeví. Ovšem už to tady bylo, ale tenkrát byly pouze 2 akční rostliny a nyní 3. Uvidíme, čím nás příště překvapí.

10. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, tak také už mám řádek. Husa stále hází okolo středu. Už se mi povedl za rostlinky koupit jeden skoromodrý banán.
    Zbývá 10 vývarů na dokončení.

Naposledy upraveno: 7/12/25
  11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak už mám sice 13/32, ale jakoby už mám všechny fajfky, to se fakt ještě nestalo

Na lodi se pracuje, ale je to celkem na pytel, když čepel sklízím max 2x za den, každopádně jedna řada určitě bude

Řádek od sekernice je zatím ve hvězdách

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak už chybí jenom první hod! Třeba to ještě stihne!:)
    24/32

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Druhý řádek bude za chvilku doma (mele se poslední vývar) a ostatní už neřeším, bude, nebude, uvidíme :p na to bude třeba ještě 10 miniher
    Na první hod nemám ani na jedné farmě a na jedné nemám ani druhý

14. evinana

evinana Komisař fóra

Budovy jsou všechny hotovy a zbývá ještě 12 hodů aby bylo komplet. První hod na trefu se nedaří, ostatní mám. Nevěřila bych, že to zvládnu, ale už to vypadá nadějně;) Ať se všem daří

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Tak tak budovy hotové sekera 16/32 a na první jsem ještě netrefil i když při minulé akci taky né:music:

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Myslím si také, že RT mělo nechat na nás, co si kde napěstujeme:), jako je to na hlavní farmě, tam jsou také rostliny 3 i 4 a záleží na nás, jak se s tím popereme. Teď bychom si ke konci mohli pěstovat co chceme, co uznáme za vhodné, nevím, proč nám to tak striktně určí, kde se co bude pěstovat

17. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Ingrid je omezená abychom náhodou nevykoupili celý obchod :p

18. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Stonek je doma :music:
    A huse se posledním hodem podařilo zdolat všechny pokusy :)

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som už z toho jeleň.Všetky dekorky aj stonku mám odfajknuté a nejdu mi do stonky vložiť dekorky stále ma to vracia na akčnú plochu.Aj PC som vyčistil asi 3x som ho reštartoval a stále sa to opakuje.Či som urobil niekde chybu tak neviem>:(>:(či to nemá vplyv,že sa mi tam vyrába vývar.Ďakujem za odpoveď.

babina51 tohle ocenil(a).
  20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj -Kuteno-,

a máš i tento řáděk ??
    upload_2025-12-7_16-2-0.png

v akci jsou totiž dva :)