Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kaolín11
    Nj jenže jak tak koukám, ty seš na tom o jednu sklizeň líp, asi jsem někde zaspala :cry::D

Nechceš to sázení přehodnotit, když stejně sázíš na ostatní pole? Je škoda nechat to v obchodě ;)
    Odměny II se nakupují právě za štíty :)

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 3:50 PM
  2. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Slavnostně jsem odehrála 5 her. Mám 135 hvězdičkových mincí. Hotové tři stavby (zleva), dlouhý dům mám tři upgrady a rovněž tři upgrady lodi. Tu loď asi nepostavím do konce akce. Dlouhou plodinu sklízím 3x denně (dneska to asi nevychytám) a kratší 4x denně. V noci spím. Využívám 5 plodin od systému. Fakt se mi nechce počítat, zda je šance vše stihnout. Kolikrát si zaházím, je mi už asi jedno.

3. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Ahoj, mne nejde splnit - odevzdat dřevo, ukazuje mi dostatečný počet, ale nelze dodat ani 1 kus.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, tak tuto akci asi nedokončím. Volno jsem prospala s nějakou semotamo sklizní, zítra zpátky do procesu. Budu ráda za první řádek z lodi, když se zadaří. Tolik sekerek neposkládám, i kdybych sebe i farmu naklonovala...

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinoalesi
    Sem si jeden den dal i noční!:wuerg:

ZUZKAMAT

Klikáš na ikonu Lukostřelnice !?!

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Je třeba důsledně přecházet k úkolu přes ikonu na ploše (jak správně píše kaolín11). Pokud si chce hráč ulehčit klikání a přepne v okně pro plnění úkolů, dostane se do varianty 1 z výběru 1/3, a pokud si ji zprvu nezvolil, nemůže dodávat (300 prken), protože je v původně nezvolené větvi úkolů.
    Opakuji pro všechny - je třeba důsledně přecházet k úkolu přes ikony na ploše!

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Konečně se mi dnes podařilo přeskupit velká pole... Když jsem je nasazovala automaticky, stále mi to blbnulo a ošidilo mě to na 2 plochách o 1 velké pole, a tak vlastně i o 2 půlpole a tak... až jsem se dnes naštvala a prostě je naskladala růčofůčo. A ještě s odchody na jiné plochy...

Časomíra do konce akce 147 hod.

EDIT:
    A tedy, v té Lukostřelnici ta Ingridina výbava si tam taky skáče jak chce... stejně tak Dračí loď. Musím si na to dávat pozor, ať nepřeskakuju a aspoň něco dotáhnu do konce.
    Ale na závěrečnou větev, na tu nebudu mít. Bohužel. V práci sklízet Farmeramu nemůžu.

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 5:37 PM
    kutilka70, Prepperka a babina51 tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kytka2001
    Ono to de,ikdyž deš odjinud(třeba z Dračí lodi).Sám mám navolenou variantu 3! Akorát je nutný kliknout na obrázek uprostřed a tím se to přepne správně! Také to tak dělám.Přece nebudu neustále chodit na plochu,abych šel nazpět na budovy,kde už sem před chvílí byl:cry:
    Zde by měl asi RT krapet zabrat! Když vše ostatní je OK!o_O

A stejně tam maj chybu.Protože správně bych tam měl mít variantu 3/3 ! Pokud je to ve FAQ dobře!(Šel jsem z plochy!)

Naposledy upraveno: 4/12/25 v(e) 5:42 PM
    kutilka70 a babina51 tohle ocenili.
  9. Jaroušek49

Jaroušek49 Perspektivní autor

Mám problém s plněním Ingridina dračí lodě .Splnila jsem dodávku 265 kusů hořké čepele a 222 prken z červeného dřeva
    Po sklizení jsem tyto dvě položky měla plnit znova. Hrajeme s manželem (každý máme svůj účet).
    Sklízíme ve stejnou dobu a on tam položky má splněné a já ne .Psala jsem na podporu ale nejde mě to odeslat.
    Prosím poraďte mi co mám s tím dělat. V noci kvůli tomu vstávám ,nechtěla bych o ty rostliny přijít.
    děkuji

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jarousek49 - ahoj, tak předně je důležité chodit do budovy přímo z plochy, jak už tu bylo několikrát zmíněno - nikoli vlézt do jedné budovy a tam se překlikávat - to může dělat rotyku. A nebo postup jak píše kaolín11 hned nad tebou. Možná počti pár příspěvků tu v diskuzi - od včera se to tu řešilo několikrát

Takže tudy do lodi:
    loď01.png

11. 14087

14087 Hvězda fóra

Jaroušek49.. jestli ti nejde odeslat zpráva na podporu, tak tam musíš místo písmen dát víc teček.. jinak zprávu pro ně neodešleš

12. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Tak ještě 145 ks čepele a všechny budovy budou hotový,pak už jenom házet sekerou a vybrat obchod.Zatím odehráno 7 her a 2 mám připravený;)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí 196 čepele a bude hotovo, už můžu vybírat vývary, tak snad to půjde lépe ;)